Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yeminlen bende kaç saattir uyurgezer kim onu arıyom...sen ne zaman dedin ki onu?
Valla 1 hafta oluyordur bir kere yazdım sadece, uzun uzun muhabbeti dönse tamam dicemde maşallah ajan gibi takip etmiş eğlenmiş demekki

Bir gün gece yatağımda uyumuştum sabaha karşı uyandım kendimi salonda buldum, uyurgezer olmuşum demekki

Yol valla hatta ceza da ver razıyımm Ben tatildeyim diye hiç tartılmadım aldım mıı verdim mi yarın görcem. Tartımı bilee bu akşam arabadan aldımm Cezayaa şimdiden razıyım eger + ysamm yaa

zaten yaruın kaçaklar yüzdede asillerden düşük alırsa onlara spor cezası biz düşük alırsak da bize spor cezası geleceekkk :)

Yol valla hatta ceza da ver razıyımm Ben tatildeyim diye hiç tartılmadım aldım mıı verdim mi yarın görcem. Tartımı bilee bu akşam arabadan aldımm Cezayaa şimdiden razıyım eger + ysamm yaa
Tam bir haftalık ceza olacak bakalım umarım geçeriz asilleri

Helal olsun bu saatte maşallah maşallah benim hiç enerjim kalmıyor bu saate :)
anca bu vakitte yapıyorum gündüz dolaniyorum olu gibi akşamüstü evi temizliyorum hergn spora anca vakit buluyorum birde yatağa girip ikide sahura klkyrum

Ben bunları yapsam ölürüm kız kendimi çok yaşlı hissettim. Ne de olsa hastayiz benim pko ile tietze yi unutmuşlar ama çok kirildim ınan
ay gözlerinden kacmis demekki aman aklima geldikçe sinirleniyorum Allah şifa versin herkese

zaten yaruın kaçaklar yüzdede asillerden düşük alırsa onlara spor cezası biz düşük alırsak da bize spor cezası geleceekkk :)
Ben bu hafta squat dışında neredeysee hiiç spor yapamadımm . Kaplıca tarzı bi yerdeyiz su benii çok yoruyo yemek yicek halim kalmıyoo ama cezayaa razıyımm. Bilge bu uygulamayıı begendii

Ben bu hafta squat dışında neredeysee hiiç spor yapamadımm . Kaplıca tarzı bi yerdeyiz su benii çok yoruyo yemek yicek halim kalmıyoo ama cezayaa razıyımm. Bilge bu uygulamayıı begendii
Ben o bilgeyi yerimmm...kız sen çok akıllısın,bana bi nick bulsana...mor vampirim bana bula bula vampirella buldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…