Kız ben zumba yaparken babam odama daldı sen beni düşünya da babamı düşün o daha garip
Yeminlen bende kaç saattir uyurgezer kim onu arıyom...sen ne zaman dedin ki onu?
Valla 1 hafta oluyordur bir kere yazdım sadece, uzun uzun muhabbeti dönse tamam dicemde maşallah ajan gibi takip etmiş eğlenmiş demekkiYeminlen bende kaç saattir uyurgezer kim onu arıyom...sen ne zaman dedin ki onu?
Yol valla hatta ceza da ver razıyımmBen tatildeyim diye hiç tartılmadım aldım mıı verdim mi yarın görcem. Tartımı bilee bu akşam arabadan aldımm Cezayaa şimdiden razıyım eger + ysamm yaa
Yenmez mi yaaaa ben Üniversite'de yolumu değiştirdim bu tatlıdan Alıp yememek için :)
Ay zumbacı buldumKız ben zumba yaparken babam odama daldı sen beni düşünya da babamı düşün o daha garip
Çok komik oluyor yaBeim babamda arada dalıyor temamm temamm sen devam et diyor
Süpersinnn devammHaydi kuşlar ben spora kaçar
Mekik
Squat
Karin egzersizi
Yarim simav
Plank
Beni bekler grsrzzz
Tam bir haftalık ceza olacak bakalım umarım geçeriz asilleriYol valla hatta ceza da ver razıyımmBen tatildeyim diye hiç tartılmadım aldım mıı verdim mi yarın görcem. Tartımı bilee bu akşam arabadan aldımm Cezayaa şimdiden razıyım eger + ysamm yaa
Çok eğlenceli ya hemde acaip ter attırıyor :)Ay zumbacı buldum) Ben de yapıyorum babamla annem alıştı artık
Valla 1 hafta oluyordur bir kere yazdım sadece, uzun uzun muhabbeti dönse tamam dicemde maşallah ajan gibi takip etmiş eğlenmiş demekki
Bir gün gece yatağımda uyumuştum sabaha karşı uyandım kendimi
anca bu vakitte yapıyorum gündüz dolaniyorum olu gibi akşamüstü evi temizliyorum hergn spora anca vakit buluyorum birde yatağa girip ikide sahura klkyrumHelal olsun bu saatte maşallah maşallah benim hiç enerjim kalmıyor bu saate :)
ay gözlerinden kacmis demekki aman aklima geldikçe sinirleniyorum Allah şifa versin herkeseBen bunları yapsam ölürüm kızkendimi çok yaşlı hissettim. Ne de olsa hastayiz benim pko ile tietze yi unutmuşlar ama çok kirildim ınan
Haksızmıyız peki?Oyyy
Gelip takım huzurunda özür dileyeyim dedim ama ne kamuoyu oluşmuş hakkımda! Bilemedim gelsem mı gelmesem mı?
Benim babam bazen gülme krizine giriyor kıyamam yap yap annen gibi olma diyorÇok komik oluyor ya
Çok tarz olmuş 9numara,bi de acayip zayıf duruyon...geçenkinde baya kilolu duruyordun...Yenmez mi yaaaa ben Üniversite'de yolumu değiştirdim bu tatlıdan Alıp yememek için :)
Ben bu hafta squat dışında neredeysee hiiç spor yapamadımm . Kaplıca tarzı bi yerdeyiz su benii çok yoruyo yemek yicek halim kalmıyoo ama cezayaa razıyımm. Bilge bu uygulamayıı begendiizaten yaruın kaçaklar yüzdede asillerden düşük alırsa onlara spor cezası biz düşük alırsak da bize spor cezası geleceekkk :)
Aaaa hülya abladamı katıldı himeeen bi bakayım bendeÇok tarz olmuş 9numara,bi de acayip zayıf duruyon...geçenkinde baya kilolu duruyordun...
Ben o bilgeyi yerimmm...Ben bu hafta squat dışında neredeysee hiiç spor yapamadımm . Kaplıca tarzı bi yerdeyiz su benii çok yoruyo yemek yicek halim kalmıyoo ama cezayaa razıyımm. Bilge bu uygulamayıı begendii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?