Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben bu hafta squat dışında neredeysee hiiç spor yapamadımm . Kaplıca tarzı bi yerdeyiz su benii çok yoruyo yemek yicek halim kalmıyoo ama cezayaa razıyımm. Bilge bu uygulamayıı begendii
Ama yüzmek çok kalori harcatir doğru yoldasin canm yüzmek çoğu eyle eşdeğer

Ben o bilgeyi yerimmm...kız sen çok akıllısın,bana bi nick bulsana...mor vampirim bana bula bula vampirella buldu
Ay ablam beniim böyle düşünmen benii çok mutlu ettii oy Vampirellada güzelmiş dur ben düşüneyim biraz

Olur Saraycam şu haftayı çok dikkatli atıştırma yapmadan geçirmem gerek...

ben bu gün, düne göre 500 gr. artıdaydım üzüldüm biraz, bu gün hep proydu yediklerim, yarına iyi sonuç alacağımı düşünüyorum, ayrıca bu aralar hep güzel iltifatlar alıyorum, iyice gaza geldim :),

sende bende yeterince yedik tatlılarımızı, bundan sonra sağlıklı beslenmeye geçme vakti

Bende katılmıştıııım 9 numara :)

katıldığınızı burada söyleseydiniz, en azından tahminde bulunurduk, ben gayet beğendim seni, zarif durmuşsun

Ama yüzmek çok kalori harcatir doğru yoldasin canm yüzmek çoğu eyle eşdeğer
Ya yüzemiyıorum kii. Havalar yağmurlu diye dışardakii havuz kapalı. Ben de içerse mineral suya giriyorum ama su çok sıcak dayanamıyorum

Özellikle söylemedim Hakça olsun diye ama zaten yarışmada kazanlar kaynamış aynı kişi 9 nickle oy kullanmış falan filan...ne gerek varsa artık..

Haksızmıyız peki?

Yok yok bir şey demiyorum haklısınız :)

Yalnız ortada bir ayıp varsa benim ayibimdir kaptanımızla ya da diger atkadaslarimla bir ilgisi yok.

Sonucların açıklandığı gun merak ettim yöntemlerinizi ve uğradım takıma. O sırada okuduğum 2-3 sayfa sadece hastalıklardan bahsediliyordu, ben de eğlencesine oyle bir yorumda bulundum. Hatta bir arkadasınızın durumunu abartarak uyurgezer diye yazdım (saygılar )
Bu konu zaten yorumlanmadı bile bizim takımda. O yüzden diğer bütun arkadaslarımı konunun dısında tutuyorum.

Kendi sayfamızda özürlerimi diledim ama tekrar burada da belirtmek isterim:
Hastalik ayiplanacak bir şey degil ki dalgası geçilsin. Dalga gecmek istesem bile boyle açık bir ortamda yazamam arkadaslar. Allah herkese saglik sıhhat versin. Son donemde ailemin en ihtiyacı olan şey de bu emin olun.

Tekrarlıyorum kırdıysam, yanlis anlaşıldıysam özür diliyorum hepinizden tek tek.

Bı arada cok eğlenceli bir takimmissiniz ben yanlis zamanda uğramisim

Hepinize sevgiler

Özellikle söylemedim Hakça olsun diye ama zaten yarışmada kazanlar kaynamış aynı kişi 9 nickle oy kullanmış falan filan...ne gerek varsa artık..

burada belki açıklamak istemezsin diye adını vermedim , bir sonraki yarışmalarda katıldığınızı açıklayın lütfen, en azından tahminde bulunalım :)

iyi geceler canım

Tekrar teşekkürler özür dilediğin için dediğine katılıyorum arkadaşların ve en önemlisi kaptanına hiç bir şey diyemem daha öncede belirttiğim gibi kaptanınız allah sifa versin diye yazmış zaten sizin takımınıza benim için önemliydi bu durum. İyi akşamlar.

Sahur:1
1kase lebeni
1kase su kabağı yemeği
iftar:
1kepçe tavuklu patates yemeği
6 sıkım yumurtalı köfte
yeşil mercimekli salata
3bardak meyan şerbeti
1,5 lt su
45 dakika yuruyuş

Yarın tartı günü diye herkes erken yatmış anlaşılan kimseler yok burada Herkesee iyi geceler yarın herkes eksilerde olucak inşallah

slm arkadaşlar
öncelikle 10gündür susukun olmamın sebebini açıklayım bazı arkadaşlar biliyolar durumu ama benim için çok kötü günlerdi ve hala sürüyor ama kendimi alıştırmaya çalışıyorum çünkü hastalığın seyrini bildiğimden çok üzülüyorum bugün aynurada yazmışki abla alınganlığından yazmıyorsun galiba. hiç alakası yok kayınvalideme pankreas kanseri teşisi kondu ve son evrede bundan sonra onun için sadece dua edilebilir . insan kv için üzülürmü demeyin benim için bir anneydi hatalarıyla bile olsa onun için kaçgündür durgunum arkadaşlar. rabbim tüm hastalara şifa versin....
arkadaş özürdilemiş ama özrünü açıkçası kendi adıma kabul etmiyorum özür herşeyi düzeltmez insanın ne başına geleceğini yarın sağ çıkacağımız belli değilken hastalıklarla dalga geçen arkadaşımı esefle kınıyorum . bence 7 takımla gurur duyuyorumki bizim hastalıklarımız yemek içmekle değil rahatsızlıklarımızdan dolayı var onlar gibi hominidi gırtlak yediğimizden değil bu rahatsızlıklarımıza rağmen kilo verebildiksek ne mutlu bize .

Abla çok çok geçmiş olsun.. Allah acil şifalar ve sabır versin.. Çok zor bi durum

menümüde yazayım geç oldu kvdedeydim gelemedim okudum sizleri ama moralmen kötüyüm.
sahur :2 kaşık menemen 1 dilim beyaz peynir 3 zeytin domates salatalık 4 parmak kadar pide
iftar: mercimek çorbası yeşil fasülye yemeği kıymalı 4 5 kaşık salata ayran 2 parça kavun
2.5 lt su spor 10 gündür sektede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…