Geçicez inşallahTam bir haftalık ceza olacak bakalım umarım geçeriz asilleri
Ama yüzmek çok kalori harcatir doğru yoldasin canm yüzmek çoğu eyle eşdeğerBen bu hafta squat dışında neredeysee hiiç spor yapamadımm . Kaplıca tarzı bi yerdeyiz su benii çok yoruyo yemek yicek halim kalmıyoo ama cezayaa razıyımm. Bilge bu uygulamayıı begendii
Ay ablam beniim böyle düşünmen benii çok mutlu ettii oyBen o bilgeyi yerimmm...kız sen çok akıllısın,bana bi nick bulsana...mor vampirim bana bula bula vampirella buldu
Olur Saraycam şu haftayı çok dikkatli atıştırma yapmadan geçirmem gerek...
Bende katılmıştıııım 9 numara :)
e dalga gecilmis aynur en cok saglik sorununu ben yassmistim sankiCanım başka bi takımda biri bizim sağlık sorunu olan kızlarımızla dalga geçmiş,onu diyoruz.
Ya yüzemiyıorum kii. Havalar yağmurlu diye dışardakii havuz kapalı. Ben de içerse mineral suya giriyorum ama su çok sıcak dayanamıyorumAma yüzmek çok kalori harcatir doğru yoldasin canm yüzmek çoğu eyle eşdeğer
kız kaptan koysana nickiniBen o bilgeyi yerimmm...kız sen çok akıllısın,bana bi nick bulsana...mor vampirim bana bula bula vampirella buldu
Hangi takim bu kizceler merak ettimDe mi ama ne kadar kötü .. Bir de sayısıyla yazmış bir tane şu hastası 2 tane bu hastası ..
Kiml
e dalga gecilmis aynur en cok saglik sorununu ben yassmistim sanki
1. takımdıHangi takim bu kizceler merak ettim
Özellikle söylemedim Hakça olsun diye ama zaten yarışmada kazanlar kaynamış aynı kişi 9 nickle oy kullanmış falan filan...ne gerek varsa artık..ben bu gün, düne göre 500 gr. artıdaydım üzüldüm biraz, bu gün hep proydu yediklerim, yarına iyi sonuç alacağımı düşünüyorum, ayrıca bu aralar hep güzel iltifatlar alıyorum, iyice gaza geldim :),
sende bende yeterince yedik tatlılarımızı, bundan sonra sağlıklı beslenmeye geçme vakti
katıldığınızı burada söyleseydiniz, en azından tahminde bulunurduk,ben gayet beğendim seni, zarif durmuşsun
Haksızmıyız peki?
Özellikle söylemedim Hakça olsun diye ama zaten yarışmada kazanlar kaynamış aynı kişi 9 nickle oy kullanmış falan filan...ne gerek varsa artık..
Yok yok bir şey demiyorum haklısınız :)
Yalnız ortada bir ayıp varsa benim ayibimdir kaptanımızla ya da diger atkadaslarimla bir ilgisi yok.
Sonucların açıklandığı gun merak ettim yöntemlerinizi ve uğradım takıma. O sırada okuduğum 2-3 sayfa sadece hastalıklardan bahsediliyordu, ben de eğlencesine oyle bir yorumda bulundum. Hatta bir arkadasınızın durumunu abartarak uyurgezer diye yazdım (saygılar)
Bu konu zaten yorumlanmadı bile bizim takımda. O yüzden diğer bütun arkadaslarımı konunun dısında tutuyorum.
Kendi sayfamızda özürlerimi diledim ama tekrar burada da belirtmek isterim:
Hastalik ayiplanacak bir şey degil ki dalgası geçilsin. Dalga gecmek istesem bile boyle açık bir ortamda yazamam arkadaslar. Allah herkese saglik sıhhat versin. Son donemde ailemin en ihtiyacı olan şey de bu emin olun.
Tekrarlıyorum kırdıysam, yanlis anlaşıldıysam özür diliyorum hepinizden tek tek.
Bı arada cok eğlenceli bir takimmissiniz ben yanlis zamanda uğramisim
Hepinize sevgiler
Abla çok çok geçmiş olsun.. Allah acil şifalar ve sabır versin.. Çok zor bi durumslm arkadaşlar
öncelikle 10gündür susukun olmamın sebebini açıklayım bazı arkadaşlar biliyolar durumu ama benim için çok kötü günlerdi ve hala sürüyor ama kendimi alıştırmaya çalışıyorum çünkü hastalığın seyrini bildiğimden çok üzülüyorum bugün aynurada yazmışki abla alınganlığından yazmıyorsun galiba. hiç alakası yok kayınvalideme pankreas kanseri teşisi kondu ve son evrede bundan sonra onun için sadece dua edilebilir . insan kv için üzülürmü demeyin benim için bir anneydi hatalarıyla bile olsa onun için kaçgündür durgunum arkadaşlar. rabbim tüm hastalara şifa versin....
arkadaş özürdilemiş ama özrünü açıkçası kendi adıma kabul etmiyorum özür herşeyi düzeltmez insanın ne başına geleceğini yarın sağ çıkacağımız belli değilken hastalıklarla dalga geçen arkadaşımı esefle kınıyorum . bence 7 takımla gurur duyuyorumki bizim hastalıklarımız yemek içmekle değil rahatsızlıklarımızdan dolayı var onlar gibi hominidi gırtlak yediğimizden değil bu rahatsızlıklarımıza rağmen kilo verebildiksek ne mutlu bize .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?