Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben yarın akşam 6 da bildirim yapacağım kaptan
Asli_95 bilginize sunulur

Merakla bekliyor olacağğğım sevgili asil üyeler

Sen yeme de kilo alma diye yardım ediyor işte daha ne istiyorsuuun

Ben en çok seni merak ediyorum yarın nasıl bir bildirim yapııcaksın

Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

Allah yardımcısı olsun şifasını versin inşallah

Rabbim şifalar versin geçmiş olsun ablacım
Üzüldüm kv nin durumuna dua edelim inşallah

Kayınvalidene söylediniz mi Hastalığını Yasom...

Rabbim şifalar versin geçmiş olsun ablacım
Üzüldüm kv nin durumuna dua edelim inşallah
allah razı olsun arkadaşlar evet rabbim tüm hastalara şifa versin sizlerden bu mubarek günlerde dua etmenizi rica ederim.

Menümü de vereyim iftara gittim arkadaşlarımla oruç değildim ama geç yedim kötü oldu, yarın tutayım da bari yoksa sonuçlar hoş olmayacak gerçi bu hafta iyi kilo verdim

Okula gittiğim için kahvaltı yapamıyorummm çok kötü düzenim bozuldu

Sabah: yok

Ara: 2 Activia

Öğle:
2 Kaşık Bulgur Pilavı
2 Kaşık Yoğurt
1 Kase Kiraz

ara: 1 armut yedim sonra

iftar:
Tavuk schnitzel
1 Kaşık Pilav
Biraz Patates Kızartması
Salata

Su pek yok sporda yok.
Dışarıdan yemek yemekten nefret ediyorum bu saçma sapan menülerden de bıktım

***7.TAKIM 420.ETAP***

yasom7272(70.1///)
suveyma(66.9///)
HIRSIZI(74.3///)
habinar(78///)
Asli_95(63.5///)
munukedi(68.7///)
karar77(88///)
psikohayris(68.1///)
feraceli(80///)
asfarovski(74///)
vorones(56.5///)
besive(74.4///)
mor vampir(60.9///)
_incitanesi_(62.6///)
ksrays(70.3///)
Ahu060812(87.2///)

7. TAKIM ORTALAMASI:

ablam cok gecmis olsun cok uzuldum gercekten zor bir durum Rabbim sifa versin insallah..

amaniiiinnn.. ben yokken listeler yapilmis isimler konulmus cup diye oturmus isimde bu arada ben tam kacak oldum yaa kusura bakmayin gelemiyorum burya nihayet yaz geldi oda ramazana denk geldi, ama cok sukur nihayet bizde gunes gorur olduk oglum gozunu acar acmaz elimden tutup cekerek ve (anneeee... hatttiiii....) diye bagirarak evimizin 500 metre otesinde olan cocuk ciftligine goturuyor bu arada cocuk ciftligi dedigim yer cocuklarin hayvanlarla icli disli oyunlar oynayabildigi yer eve sadece yemek ye uyumak icin zor getiriyorum bucuru sonrasi malum yataga atar atmaz kosusturarak iftar hazirla gunlarim boyle geciyor

Bende menümü vereyim misafirlikteydim çok çeşit vardı herzaman başarısız Olduğum için diyetteyim de diyemedim bide erken gidince bişeyde yiyemedim derken abarttım gerçekten bana sopa Lazım saldım iyce
Sabah yumurta peynir 2 dl ekmek söğüş bide yoğurt
Akşam Çorba misket köfte bamya salata 4 Kaşık tavuklu pilav cıslarında tadına Bıçakla kesip baktım ve birazda meyve
olur mu bu cuma öncesi yaaa

Gerçekten pek olmamış ahucum peri görmesin. Yarın aç bekle biraz öğlene doğru tartil bari

bu arada kizlar gelemedim menu veremedim ama bosta durmadim cok sukur su gelen misafir +800 vardiya yolculadim cok sukur hergun 10 km yuruyus felan yaptim platese pek zamanim olmadi ama yuruyus yapabildim cok sukur

bu arada kizlar gelemedim menu veremedim ama bosta durmadim cok sukur su gelen misafir +800 vardiya yolculadim cok sukur hergun 10 km yuruyus felan yaptim platese pek zamanim olmadi ama yuruyus yapabildim cok sukur
Meryem cim birşey sormak istiyorum 10km kaç saatte yuruyorsun? Ben yarım saatte bile aşırı sıkılıyorum sırrını bizimle paylaşır misin

İyi geceler kizlar gene geçe kaldım valla günlük menüm
Kahvalti: 2 tane poğaça hiç te sevmem dandik kahvaltı ve böyle kötü ama bugun mecbur kaldım maalesef 2 bardak çay
Oglen: Şehriye çorbası yoğurt
Aksam: köfte salata 1 soda 2 kaşık bulgur pilavı
1 saat bisiklet yarım saat yüzme 2 litre de su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…