teşk ederim kozacım rabbim tüm hastalara şifa versin inş.Abla çok çok geçmiş olsun.. Allah acil şifalar ve sabır versin.. Çok zor bi durum
Bu kedi beni deli edecek kızlar bilin deli olursam suçlusu bu sarı pislik. Mutfakta yemek yedim çay içerken hafiften içeri girdi ses etmedim bi ses duydum o da ne tezgaha çıkmış gözu kör olmayasaci komşunun getirdiği benim yarın tartı var korkusuna el sürmediğim böreği kapmış gidiyor. Tabi her yer darma duman. Bi de temizlik yaptım. Koyacağım evden ama bu salak dışarıda iki saat yaşayamaz kıyamıyorum
yeter yaaaa...
***7. TAKIM KAÇAKLAR LİSTESİ İFTİHARLA SUNAR...***
aeben (///%)
daydream15 (///%)
_SARAYCA_ (///%)
Masmavi_ (///%)
mirjam (///%)
firuzeew (///%)
ay__060 (///%)
uzum328 (///%)
fatmanurkaya (///%)
engineer333 (///%)
perigunlugu (///%)
selinanya (///%)
koza16 (///%)
Kaçaklar Listesi Ortalaması: %
slm arkadaşlar
öncelikle 10gündür susukun olmamın sebebini açıklayım bazı arkadaşlar biliyolar durumu ama benim için çok kötü günlerdi ve hala sürüyor ama kendimi alıştırmaya çalışıyorum çünkü hastalığın seyrini bildiğimden çok üzülüyorum bugün aynurada yazmışki abla alınganlığından yazmıyorsun galiba. hiç alakası yok kayınvalideme pankreas kanseri teşisi kondu ve son evrede bundan sonra onun için sadece dua edilebilir . insan kv için üzülürmü demeyin benim için bir anneydi hatalarıyla bile olsa onun için kaçgündür durgunum arkadaşlar. rabbim tüm hastalara şifa versin....
arkadaş özürdilemiş ama özrünü açıkçası kendi adıma kabul etmiyorum özür herşeyi düzeltmez insanın ne başına geleceğini yarın sağ çıkacağımız belli değilken hastalıklarla dalga geçen arkadaşımı esefle kınıyorum . bence 7 takımla gurur duyuyorumki bizim hastalıklarımız yemek içmekle değil rahatsızlıklarımızdan dolayı var onlar gibi hominidi gırtlak yediğimizden değil bu rahatsızlıklarımıza rağmen kilo verebildiksek ne mutlu bize .
Rabbim şifalar versin geçmiş olsun ablacımslm arkadaşlar
öncelikle 10gündür susukun olmamın sebebini açıklayım bazı arkadaşlar biliyolar durumu ama benim için çok kötü günlerdi ve hala sürüyor ama kendimi alıştırmaya çalışıyorum çünkü hastalığın seyrini bildiğimden çok üzülüyorum bugün aynurada yazmışki abla alınganlığından yazmıyorsun galiba. hiç alakası yok kayınvalideme pankreas kanseri teşisi kondu ve son evrede bundan sonra onun için sadece dua edilebilir . insan kv için üzülürmü demeyin benim için bir anneydi hatalarıyla bile olsa onun için kaçgündür durgunum arkadaşlar. rabbim tüm hastalara şifa versin....
arkadaş özürdilemiş ama özrünü açıkçası kendi adıma kabul etmiyorum özür herşeyi düzeltmez insanın ne başına geleceğini yarın sağ çıkacağımız belli değilken hastalıklarla dalga geçen arkadaşımı esefle kınıyorum . bence 7 takımla gurur duyuyorumki bizim hastalıklarımız yemek içmekle değil rahatsızlıklarımızdan dolayı var onlar gibi hominidi gırtlak yediğimizden değil bu rahatsızlıklarımıza rağmen kilo verebildiksek ne mutlu bize .
Kayınvalidene söylediniz mi Hastalığını Yasom...menümüde yazayım geç oldu kvdedeydim gelemedim okudum sizleri ama moralmen kötüyüm.
sahur :2 kaşık menemen 1 dilim beyaz peynir 3 zeytin domates salatalık 4 parmak kadar pide
iftar: mercimek çorbası yeşil fasülye yemeği kıymalı 4 5 kaşık salata ayran 2 parça kavun
2.5 lt su spor 10 gündür sektede
Merakla bekliyor olacağğğım sevgili asil üyeler
Sen yeme de kilo alma diye yardım ediyor işte daha ne istiyorsuuun
Ben en çok seni merak ediyorum yarın nasıl bir bildirim yapııcaksın
Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Allah yardımcısı olsun şifasını versin inşallah
allah razı olsun arkadaşlar evet rabbim tüm hastalara şifa versin sizlerden bu mubarek günlerde dua etmenizi rica ederim.Rabbim şifalar versin geçmiş olsun ablacım
Üzüldüm kv nin durumuna dua edelim inşallah
yok canım söylemediler benim söyleme yetkim yok söyleyemem ozaman daha kötü olabilir bilmiyom çoçukları söylermi.Kayınvalidene söylediniz mi Hastalığını Yasom...
ablam cok gecmis olsun cok uzuldum gercekten zor bir durum Rabbim sifa versin insallah..slm arkadaşlar
slm arkadaşlar
teşk ederim meryemcimablam cok gecmis olsun cok uzuldum gercekten zor bir durum Rabbim sifa versin insallah..
amaniiiinnn.. ben yokken listeler yapilmis isimler konulmus cup diye oturmus isimde***7. TAKIM KAÇAKLAR LİSTESİ İFTİHARLA SUNAR...***
aeben (///%)
daydream15 (///%)
_SARAYCA_ (///%)
Masmavi_ (///%)
mirjam (///%)
firuzeew (///%)
ay__060 (///%)
uzum328 (///%)
fatmanurkaya (///%)
engineer333 (///%)
perigunlugu (///%)
selinanya (///%)
koza16 (///%)
Kaçaklar Listesi Ortalaması: %
teşk edrim ahucum 72 yaşında yaşı ne olursa olsun kıyamıyor insanRabbim çok çok sabır versin çok zor bi durum gençmiydi kv Rabbim onada kolaylık versin
Bende menümü vereyim misafirlikteydim çok çeşit vardı herzaman başarısız Olduğum için diyetteyim de diyemedim bide erken gidince bişeyde yiyemedim derken abarttım gerçekten bana sopa Lazım saldım iyce
Sabah yumurta peynir 2 dl ekmek söğüş bide yoğurt
Akşam Çorba misket köfte bamya salata 4 Kaşık tavuklu pilav cıslarında tadına Bıçakla kesip baktım ve birazda meyve
olur mu bu cuma öncesi yaaa
Meryem cim birşey sormak istiyorum 10km kaç saatte yuruyorsun? Ben yarım saatte bile aşırı sıkılıyorum sırrını bizimle paylaşır misinbu arada kizlar gelemedim menu veremedim ama bosta durmadim cok sukursu gelen misafir +800 vardiya yolculadim cok sukur hergun 10 km yuruyus felan yaptim platese pek zamanim olmadi ama yuruyus yapabildim cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?