Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Meryem cim birşey sormak istiyorum 10km kaç saatte yuruyorsun? Ben yarım saatte bile aşırı sıkılıyorum sırrını bizimle paylaşır misin
canim ben 10 kmyi bir defada yurumuyorum sabah oglene kadar 5km sonra eve geliyorum oglumu yatirip o uyurken islerimi yapiyorum uyaninca oglusumu alip yine bir 5km daha yuruyorum km sayacima bakarsan toplam 2,5 - 3 saat oluyormus

canim ben 10 kmyi bir defada yurumuyorum sabah oglene kadar 5km sonra eve geliyorum oglumu yatirip o uyurken islerimi yapiyorum uyaninca oglusumu alip yine bir 5km daha yuruyorum km sayacima bakarsan toplam 2,5 - 3 saat oluyormus
Hmm o zaman olur ama ben o kadar vakit bulamam ki

Hmm o zaman olur ama ben o kadar vakit bulamam ki
bende her firsati degerlendiriyorum canim mesala heryere yuruyerek gidiyorum, diyelim markete gidecem yakin olani degilde uzak olani tercih ediyorum, diyelim oglum ciftlikte oyun bahcesinde oynarken bende oyun bahcesinin yanindaki yuruyus parkurunda yuruyus yapiyorum (300 metre ama olsun ) en az 30- 40 tur atiyorum

Hayranım size ben de 5 dakika olsun oturmak için fırsat kolluyorum resmen ben den olmaz ama hadi hayırlısı.

Hamile bebegi başta istemeyen arkadaşın nasıl oldu

Öncelikle geçmiş olsun ablam Rabbim acil şifalar versin inşallah
Insanlar çok acımasız oluyor bazen
Sanki hastalıklı Takım ilan etmiş bizi hasbam
Biz Dediğin gibi hasta olmamıza rağmen kilo verebiliyorsak oturup kendi hallerine yansınlar
Sadece şahsın kendi tabiriyle şişko kalmayı tercih etsin
Kedi uzanamadığı ciğere Hesabı
Biz düzenimiz bozmayalım böyle polemiklere de girmeyelim derim amaç aleni bir şekilde laf atmak sataşmak fırsat verirsek oyuna gelmiş oluruz
Kıskançlık en gizli hayranlıktır

Hayranım size ben de 5 dakika olsun oturmak için fırsat kolluyorum resmen ben den olmaz ama hadi hayırlısı.

cok iyi sukur gecen ilk defa konturolde kalp atisini duymus aglayarak aradi beni kocasiyla karar vermisler eger kiz olursa benim adimin anlami olan Maria ismini koyacaklarmis oyle diyo

Pilav patates kızartması ikisi bir arada gibim olmuş tartı öncesi pişman olduğun belli aslı
Hayırlısıyla düzene girebilseydik

Olmaz kanka olmaz
Sanki bugün hepimizin içine obur kaçmış
Cıssız menü çok az bugün

bu arada bende kendimi biraksam senin gibiyim inan gayret ediyorum birde ben spor yaptikca enerjim artiyor sanki yada piskolojik bisey bilmiyorum ama oyle..
yoksa kendimi biraksam tembelin tekiyim

İyi geceler kizlar, yarim saat ucagim gecikti ama izmirdeyim sukur. Oyle cok uzgunum ki goz gormeyince gonul katlaniyor iste. Sevgilim cok zayif surekli wcye cikmaktan hali kalmamis yurumeye su icmeye bile korkar bir halde. İstedigi seyleri gectm yedigi hicbirsey vucudunda kalmazken utandim keyfe keder yedigim seylerden. Birde o bayan belki o anda lafin nereye gidecegini bilemedi ozurde dilemis ama nafile saglikli olmak icin zayifliyoruz biz. Allah vergisi, Rabbim kimseyi caniyla sinamasin. Yasemin ablam acil sifalar diliyorum annenede. İyi geceler canlarim

Geçmiş olsun canım allah sevdiceğine şifa versin...üzüldüm

cok iyi sukur gecen ilk defa konturolde kalp atisini duymus aglayarak aradi beni kocasiyla karar vermisler eger kiz olursa benim adimin anlami olan Maria ismini koyacaklarmis oyle diyo

Dualarımız kabul olmuş canım yaaa
Çok sevindim bu habere

Merhabalar hayırlı sabahlar kızlar. Arkadaşımın evinde de internet çekmiyor. Nasıl keçiören ben de anlamadım valla kendi baskülü m evde kaldı . Burdaki ile bildirm yapcam.aman iyi de oldu . Mezun olucam insallah böyle. . TaBi abartı az geldi bana. . Ben de 6 lt lik bidon koydum baskülé 5.600 çıktı. Hasiliiii ... 400 gr eklemek lazım diye yorumladım. Benim kilo 55.4 çıktı . 55.800 de demek bile çok makul ama .biz ona 56.0 diyelim direk.

Uzatmayalım diyorum ama kaptanın mesajı bu olmamalı....topiklerini meşkul etmişiz...

Opppss! Her yeri kuşlar sarmış vayy neler olmuş burda kızlar ? Açıkçası çok üzüldüm bir gerilme olmuş, bu tarz konularla meşgul etmeyelim lütfen zayıflama topiğimizi herkes zayıflamasına baksın .
Konu kapanmıştır ortada ne suçlu ! Ne de özür dilenecek bir durum vardır büyütmeyiniz lütfen ! ( hiç tarzım olmayan hareketleri takımımda istemiyorum Ve arkadaşlarımında herzaman sevecen ve saygılı olmasından gurur duyuyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…