canim ben 10 kmyi bir defada yurumuyorum sabah oglene kadar 5km sonra eve geliyorum oglumu yatirip o uyurken islerimi yapiyorum uyaninca oglusumu alip yine bir 5km daha yuruyorum km sayacima bakarsan toplam 2,5 - 3 saat oluyormusMeryem cim birşey sormak istiyorum 10km kaç saatte yuruyorsun? Ben yarım saatte bile aşırı sıkılıyorum sırrını bizimle paylaşır misin
Hmm o zaman olur ama ben o kadar vakit bulamam kicanim ben 10 kmyi bir defada yurumuyorum sabah oglene kadar 5km sonra eve geliyorum oglumu yatirip o uyurken islerimi yapiyorum uyaninca oglusumu alip yine bir 5km daha yuruyorum km sayacima bakarsan toplam 2,5 - 3 saat oluyormus
Öyle ablam 72 de genç daha insan kıyamıyor doyamıyorteşk edrim ahucum 72 yaşında yaşı ne olursa olsun kıyamıyor insan
bende her firsati degerlendiriyorum canim mesala heryere yuruyerek gidiyorum, diyelim markete gidecem yakin olani degilde uzak olani tercih ediyorum, diyelim oglum ciftlikte oyun bahcesinde oynarken bende oyun bahcesinin yanindaki yuruyus parkurunda yuruyus yapiyorum (300 metre ama olsun ) en az 30- 40 tur atiyorumHmm o zaman olur ama ben o kadar vakit bulamam ki
Bencede bencedeGerçekten pek olmamış ahucum peri görmesin. Yarın aç bekle biraz öğlene doğru tartil bari
bende her firsati degerlendiriyorum canim mesala heryere yuruyerek gidiyorum, diyelim markete gidecem yakin olani degilde uzak olani tercih ediyorum, diyelim oglum ciftlikte oyun bahcesinde oynarken bende oyun bahcesinin yanindaki yuruyus parkurunda yuruyus yapiyorum (300 metre ama olsun ) en az 30- 40 tur atiyorum
slm arkadaşlar
öncelikle 10gündür susukun olmamın sebebini açıklayım bazı arkadaşlar biliyolar durumu ama benim için çok kötü günlerdi ve hala sürüyor ama kendimi alıştırmaya çalışıyorum çünkü hastalığın seyrini bildiğimden çok üzülüyorum bugün aynurada yazmışki abla alınganlığından yazmıyorsun galiba. hiç alakası yok kayınvalideme pankreas kanseri teşisi kondu ve son evrede bundan sonra onun için sadece dua edilebilir . insan kv için üzülürmü demeyin benim için bir anneydi hatalarıyla bile olsa onun için kaçgündür durgunum arkadaşlar. rabbim tüm hastalara şifa versin....
arkadaş özürdilemiş ama özrünü açıkçası kendi adıma kabul etmiyorum özür herşeyi düzeltmez insanın ne başına geleceğini yarın sağ çıkacağımız belli değilken hastalıklarla dalga geçen arkadaşımı esefle kınıyorum . bence 7 takımla gurur duyuyorumki bizim hastalıklarımız yemek içmekle değil rahatsızlıklarımızdan dolayı var onlar gibi hominidi gırtlak yediğimizden değil bu rahatsızlıklarımıza rağmen kilo verebildiksek ne mutlu bize .
cok iyi sukur gecen ilk defa konturolde kalp atisini duymus aglayarak aradi beni kocasiyla karar vermisler eger kiz olursa benim adimin anlami olan Maria ismini koyacaklarmis oyle diyoHayranım size ben de 5 dakika olsun oturmak için fırsat kolluyorum resmenben den olmaz ama hadi hayırlısı.
Hamile bebegi başta istemeyen arkadaşın nasıl oldu
Menümü de vereyim iftara gittim arkadaşlarımla oruç değildim ama geç yedim kötü oldu, yarın tutayım da bari yoksa sonuçlar hoş olmayacak gerçi bu hafta iyi kilo verdim
Okula gittiğim için kahvaltı yapamıyorummm çok kötü düzenim bozuldu
Sabah: yok
Ara: 2 Activia
Öğle:
2 Kaşık Bulgur Pilavı
2 Kaşık Yoğurt
1 Kase Kiraz
ara: 1 armut yedim sonra
iftar:
Tavuk schnitzel
1 Kaşık Pilav
Biraz Patates Kızartması
Salata
Su pek yok sporda yok.
Dışarıdan yemek yemekten nefret ediyorum bu saçma sapan menülerden de bıktım
Bende menümü vereyim misafirlikteydim çok çeşit vardı herzaman başarısız Olduğum için diyetteyim de diyemedim bide erken gidince bişeyde yiyemedim derken abarttım gerçekten bana sopa Lazım saldım iyce
Sabah yumurta peynir 2 dl ekmek söğüş bide yoğurt
Akşam Çorba misket köfte bamya salata 4 Kaşık tavuklu pilav cıslarında tadına Bıçakla kesip baktım ve birazda meyve
olur mu bu cuma öncesi yaaa
bu arada bende kendimi biraksam senin gibiyim inan gayret ediyorum birde ben spor yaptikca enerjim artiyor sanki yada piskolojik bisey bilmiyorum ama oyle..Hayranım size ben de 5 dakika olsun oturmak için fırsat kolluyorum resmenben den olmaz ama hadi hayırlısı.
Hamile bebegi başta istemeyen arkadaşın nasıl oldu
Evet ya bu kaçaklar bize Büyü MÜ yaptı acabaOlmaz kanka olmaz
Sanki bugün hepimizin içine obur kaçmış
Cıssız menü çok az bugün
Bu arada benim içimdeki obur hiç gitmedi ki kaçsın sadece ipini kopardıEvet ya bu kaçaklar bize Büyü MÜ yaptı acaba
ahucum profildeki cocuklarinmi ? masallah cok tatlilaaar..Bu arada benim içimdeki obur hiç gitmedi ki kaçsın sadece ipini kopardı
Geçmiş olsun canım allah sevdiceğine şifa versin...üzüldümİyi geceler kizlar, yarim saat ucagim gecikti ama izmirdeyim sukur. Oyle cok uzgunum ki goz gormeyince gonul katlaniyor iste. Sevgilim cok zayif surekli wcye cikmaktan hali kalmamis yurumeye su icmeye bile korkar bir halde. İstedigi seyleri gectm yedigi hicbirsey vucudunda kalmazken utandim keyfe keder yedigim seylerden. Birde o bayan belki o anda lafin nereye gidecegini bilemedi ozurde dilemis ama nafile saglikli olmak icin zayifliyoruz biz. Allah vergisi, Rabbim kimseyi caniyla sinamasin. Yasemin ablam acil sifalar diliyorum annenede. İyi geceler canlarim
cok iyi sukur gecen ilk defa konturolde kalp atisini duymus aglayarak aradi beni kocasiyla karar vermisler eger kiz olursa benim adimin anlami olan Maria ismini koyacaklarmis oyle diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?