Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Özrü kabahatinden büyük derler ya aynen öyle olmuş
Bizden habersiz bizimle hem dalga gecilsin arkamızdan konusulsun biz meşgul etmiş olalım yazıklar olsun ne diyeyim

canım benim, ben biliyordum ama buraya senin yazmanı istedim, ısrarla gelmeni , sıkıntılarını paylaşmanı istedim, Allah kv. şifa versin, bu duruma ne denebilir ki?
ama sende kendini üzme lütfen , bunun kimseye karı yok çünkü

Allah şifa versin ablacım ya ne denir bilmiyorum da, kayınvalide var kayınvalide var. Kimisi anne gibi oluyo, geline emanet gözüyle baktığından kırmamaya çalışıyor. Kimi de başka türlü.. Allah kolaylık versin sana da, eşine de

bugün tartıyla ve kendimle yüzleştim artık
en son 9 aylık hamileyken olduğum kilodayım
73.5 kg
hadi bir beş dakika esefle kınayın benı
ben sabah beri küfür ediyorumda kendime
Sen verirsin bu kiloları,azmin geri gelmiş Handem..hangi diyeti yapacaksın? Bide spor salonuna gidiyordun o ne durumda?

Günaydın güzeller...

Geçen hafta:74
Bu hafta:73,7
Fark:300

Aslında 2 önce 73.1 dim...sanırım rahatsızlığımda su kaybı olmuş Vücutta o geri gelmiş ,regl de olunca artmış kilom...oruca başlayana kadar Pro ağırlıklı ve az besleneceğim...

Merhaba kızlar. Gece gitmedim ise gündüz gideyim diye şimdi de yatakla bütünleştim çıkamıyorum güya doktora gidip tahlil yaptıracağım. Gece de uyuyamadim alışkın olmayınca.

Bu arada dusla ilgili sorumu tekrarlıyorum bugün yine aynısı oldu -1400 gr fark etti. Ve baskulu hiç oynatmadım yerinden. Arada sadece 20 dk fark var

İki sayfa fazladan okumuşlardır ablam ne deyim sanırsın çok aktifler 20-30 sayfa konu okuyorlarda bizim iki mesajımızla mı meşgul olmuşlar özrü kabahatinden büyük diye buna denir..

Besivemm ne yapmışsın kız öyle sana bir ifade atayım seni anla

Ohhh sabah yok öğlen pilav akşam pilav kızartma ohh

Çookk geçmiş olsun ablam yapılacak tek şey dua etmek bu saatten sonra allah sana ve ailene şifa versin korusun .. Onlar anca konuşur böyle boşver bende dün çok kızdım ama kedi uzanamadığı ciğere pis der boşveeer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…