Tebrikler verom...Kilo Bildirimi
Geçen hafta 56.500
bu hafta 56.00
fark 500
Özrü kabahatinden büyük derler ya aynen öyle olmuşUzatmayalım diyorum ama kaptanın mesajı bu olmamalı....topiklerini meşkul etmişiz...
Opppss! Her yeri kuşlar sarmış vayyneler olmuş burda kızlar ? Açıkçası çok üzüldüm bir gerilme olmuş, bu tarz konularla meşgul etmeyelim lütfen zayıflama topiğimizi herkes zayıflamasına baksın .
Konu kapanmıştır ortada ne suçlu ! Ne de özür dilenecek bir durum vardır büyütmeyiniz lütfen ! ( hiç tarzım olmayan hareketleri takımımda istemiyorum Ve arkadaşlarımında herzaman sevecen ve saygılı olmasından gurur duyuyorum)
slm arkadaşlar
öncelikle 10gündür susukun olmamın sebebini açıklayım bazı arkadaşlar biliyolar durumu ama benim için çok kötü günlerdi ve hala sürüyor ama kendimi alıştırmaya çalışıyorum çünkü hastalığın seyrini bildiğimden çok üzülüyorum bugün aynurada yazmışki abla alınganlığından yazmıyorsun galiba. hiç alakası yok kayınvalideme pankreas kanseri teşisi kondu ve son evrede bundan sonra onun için sadece dua edilebilir . insan kv için üzülürmü demeyin benim için bir anneydi hatalarıyla bile olsa onun için kaçgündür durgunum arkadaşlar. rabbim tüm hastalara şifa versin....
arkadaş özürdilemiş ama özrünü açıkçası kendi adıma kabul etmiyorum özür herşeyi düzeltmez insanın ne başına geleceğini yarın sağ çıkacağımız belli değilken hastalıklarla dalga geçen arkadaşımı esefle kınıyorum . bence 7 takımla gurur duyuyorumki bizim hastalıklarımız yemek içmekle değil rahatsızlıklarımızdan dolayı var onlar gibi hominidi gırtlak yediğimizden değil bu rahatsızlıklarımıza rağmen kilo verebildiksek ne mutlu bize .
ne güzel... maşşallah iyi vermişsin...fazla fazla gider bir kaç ay... çok iyi gidiyorsun...@hırsızıvorones kızlar 95. 8 olmuşum. Küsuratı var tabi ama inşallah yarına azalır. 3 haftada 4. 1 kilo olmuş şükür
gayet fit görünüyorsun.... kilonu göstermiyorsunAz önce çektim :)Eki Görüntüle 1571606
slm arkadaşlar
öncelikle 10gündür susukun olmamın sebebini açıklayım bazı arkadaşlar biliyolar durumu ama benim için çok kötü günlerdi ve hala sürüyor ama kendimi alıştırmaya çalışıyorum çünkü hastalığın seyrini bildiğimden çok üzülüyorum bugün aynurada yazmışki abla alınganlığından yazmıyorsun galiba. hiç alakası yok kayınvalideme pankreas kanseri teşisi kondu ve son evrede bundan sonra onun için sadece dua edilebilir . insan kv için üzülürmü demeyin benim için bir anneydi hatalarıyla bile olsa onun için kaçgündür durgunum arkadaşlar. rabbim tüm hastalara şifa versin....
arkadaş özürdilemiş ama özrünü açıkçası kendi adıma kabul etmiyorum özür herşeyi düzeltmez insanın ne başına geleceğini yarın sağ çıkacağımız belli değilken hastalıklarla dalga geçen arkadaşımı esefle kınıyorum . bence 7 takımla gurur duyuyorumki bizim hastalıklarımız yemek içmekle değil rahatsızlıklarımızdan dolayı var onlar gibi hominidi gırtlak yediğimizden değil bu rahatsızlıklarımıza rağmen kilo verebildiksek ne mutlu bize .
Sen verirsin bu kiloları,azmin geri gelmiş Handem..hangi diyeti yapacaksın? Bide spor salonuna gidiyordun o ne durumda?bugün tartıyla ve kendimle yüzleştim artık
en son 9 aylık hamileyken olduğum kilodayım
73.5 kg
hadi bir beş dakika esefle kınayın benı
ben sabah beri küfür ediyorumda kendime
Uzatmayalım diyorum ama kaptanın mesajı bu olmamalı....topiklerini meşkul etmişiz...
Opppss! Her yeri kuşlar sarmış vayyneler olmuş burda kızlar ? Açıkçası çok üzüldüm bir gerilme olmuş, bu tarz konularla meşgul etmeyelim lütfen zayıflama topiğimizi herkes zayıflamasına baksın .
Konu kapanmıştır ortada ne suçlu ! Ne de özür dilenecek bir durum vardır büyütmeyiniz lütfen ! ( hiç tarzım olmayan hareketleri takımımda istemiyorum Ve arkadaşlarımında herzaman sevecen ve saygılı olmasından gurur duyuyorum)
İyi geceler kizlar gene geçe kaldım valla günlük menüm
Kahvalti: 2 tane poğaçahiç te sevmem dandik kahvaltı ve böyle kötü ama bugun mecbur kaldım maalesef 2 bardak çay
Oglen: Şehriye çorbası yoğurt
Aksam: köfte salata 1 soda 2 kaşık bulgur pilavı
1 saat bisiklet yarım saat yüzme 2 litre de su
Menümü de vereyim iftara gittim arkadaşlarımla oruç değildim ama geç yedim kötü oldu, yarın tutayım da bari yoksa sonuçlar hoş olmayacak gerçi bu hafta iyi kilo verdim
Okula gittiğim için kahvaltı yapamıyorummm çok kötü düzenim bozuldu
Sabah: yok
Ara: 2 Activia
Öğle:
2 Kaşık Bulgur Pilavı
2 Kaşık Yoğurt
1 Kase Kiraz
ara: 1 armut yedim sonra
iftar:
Tavuk schnitzel
1 Kaşık Pilav
Biraz Patates Kızartması
Salata
Su pek yok sporda yok.
Dışarıdan yemek yemekten nefret ediyorum bu saçma sapan menülerden de bıktım
slm arkadaşlar
Evet ya bu kaçaklar bize Büyü MÜ yaptı acabaOlmaz kanka olmaz
Sanki bugün hepimizin içine obur kaçmış
Cıssız menü çok az bugün
Evet canım sağol teşekkürler seninkindekide oğlun heraldeahucum profildeki cocuklarinmi ? masallah cok tatlilaaar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?