İnşallah Rabbim tez zamanda şifasını verir canım ne zamandır birliktesiniz bir bütün gibi olmuşsunuz maşallah insanın sevdiğinin gözünün önünde erimesi acı çekmesi çok zor gerçekten Allah sanada sabır versinİyi geceler kizlar, yarim saat ucagim gecikti ama izmirdeyim sukur. Oyle cok uzgunum ki goz gormeyince gonul katlaniyor iste. Sevgilim cok zayif surekli wcye cikmaktan hali kalmamis yurumeye su icmeye bile korkar bir halde. İstedigi seyleri gectm yedigi hicbirsey vucudunda kalmazken utandim keyfe keder yedigim seylerden. Birde o bayan belki o anda lafin nereye gidecegini bilemedi ozurde dilemis ama nafile saglikli olmak icin zayifliyoruz biz. Allah vergisi, Rabbim kimseyi caniyla sinamasin. Yasemin ablam acil sifalar diliyorum annenede. İyi geceler canlarim
kusura bakmayin ben kac gundur gelemedim konuyu bilmiyorum neler oldu tam olarak?Özrü kabahatinden büyük derler ya aynen öyle olmuş
Bizden habersiz bizimle hem dalga gecilsin arkamızdan konusulsun biz meşgul etmiş olalım yazıklar olsun ne diyeyim
Abla sen ozaman kilo bildirimini duştan sonra yap ne uğraşıyon kiMerhaba kızlar. Gece gitmedim ise gündüz gideyim diye şimdi de yatakla bütünleştim çıkamıyorumgüya doktora gidip tahlil yaptıracağım. Gece de uyuyamadim alışkın olmayınca.
Bu arada dusla ilgili sorumu tekrarlıyorum bugün yine aynısı oldu -1400 gr fark etti. Ve baskulu hiç oynatmadım yerinden. Arada sadece 20 dk fark var
Ah hülüşüm ahhh kaplumbağa misali gidiyosun haaKİLO BİLDİRİMİ
geçen hafta:74,3
bu hafta:74
fark:300 gram
fark :% 0,22
Kız ne ablası karıştırdın senAbla sen ozaman kilo bildirimini duştan sonra yap ne uğraşıyon ki
yok abla gidemiyorumSen verirsin bu kiloları,azmin geri gelmiş Handem..hangi diyeti yapacaksın? Bide spor salonuna gidiyordun o ne durumda?
Nasılsın meryemim?nerelerdesin kaç zamandır?kusura bakmayin ben kac gundur gelemedim konuyu bilmiyorum neler oldu tam olarak?
Merakla bekliyor olacağğğım sevgili asil üyeler
Sen yeme de kilo alma diye yardım ediyor işte daha ne istiyorsuuun
Ben en çok seni merak ediyorum yarın nasıl bir bildirim yapııcaksın
Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Allah yardımcısı olsun şifasını versin inşallah
Sen başarırsın handem yine o 20kiloyu vermeyi,ama bu kez sağlıklı beslen...bugün tartıyla ve kendimle yüzleştim artık
en son 9 aylık hamileyken olduğum kilodayım
73.5 kg
hadi bir beş dakika esefle kınayın benı
ben sabah beri küfür ediyorumda kendime
önceden 2 haftaydı şimdi 1 kiloyu 3 haftada düşüyorum...Ah hülüşüm ahhh kaplumbağa misali gidiyosun haa
Neyse ne fatmam,önemli olan iyi yönden olması,ne kafana takıyon?sen hep duşdan sonra bildir kilonu.hatta merak ettim ben de deniycemKaptan bana bi el at hele nedir bu dusun bana yaptığı???
Ahhh ahuuu cuma öncesi hele ki yapılır mı buuuu... cısları kestiğin bıçakla kesicem seniBende menümü vereyim misafirlikteydim çok çeşit vardı herzaman başarısız Olduğum için diyetteyim de diyemedim bide erken gidince bişeyde yiyemedim derken abarttım gerçekten bana sopa Lazım saldım iyce
Sabah yumurta peynir 2 dl ekmek söğüş bide yoğurt
Akşam Çorba misket köfte bamya salata 4 Kaşık tavuklu pilav cıslarında tadına Bıçakla kesip baktım ve birazda meyve
olur mu bu cuma öncesi yaaa
Hoşgeldin tatlımİyi geceler kizlar, yarim saat ucagim gecikti ama izmirdeyim sukur. Oyle cok uzgunum ki goz gormeyince gonul katlaniyor iste. Sevgilim cok zayif surekli wcye cikmaktan hali kalmamis yurumeye su icmeye bile korkar bir halde. İstedigi seyleri gectm yedigi hicbirsey vucudunda kalmazken utandim keyfe keder yedigim seylerden. Birde o bayan belki o anda lafin nereye gidecegini bilemedi ozurde dilemis ama nafile saglikli olmak icin zayifliyoruz biz. Allah vergisi, Rabbim kimseyi caniyla sinamasin. Yasemin ablam acil sifalar diliyorum annenede. İyi geceler canlarim
İyiki aynuranın dediği gibi artıda değilsin. hadi burdaki kızlara ulaşamıyor sadece burdan yazabiliyor ama seni gelir direk dövebilir çok tehlikeliMerhaba arkkadaslar...nasilsiniz???hepinize kolay gelsin..
baslangic:66,2kq
hedef:60kq
gecen hafta:62,6kq
bu hafta:62,6kq
fark:0kq
Biliyorum...2gune 1,2kq verdim yaaa...daha ne yapayim...İyiki aynuranın dediği gibi artıda değilsin. hadi burdaki kızlara ulaşamıyor sadece burdan yazabiliyor ama seni gelir direk dövebilir çok tehlikeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?