Vallaha buna da şükür kuzum.o artıları verdin ya...bundan sonra dikkat et...aynen devam et...Merhaba arkkadaslar...nasilsiniz???hepinize kolay gelsin..
baslangic:66,2kq
hedef:60kq
gecen hafta:62,6kq
bu hafta:62,6kq
fark:0kq
İyi geceler kizlar, yarim saat ucagim gecikti ama izmirdeyim sukur. Oyle cok uzgunum ki goz gormeyince gonul katlaniyor iste. Sevgilim cok zayif surekli wcye cikmaktan hali kalmamis yurumeye su icmeye bile korkar bir halde. İstedigi seyleri gectm yedigi hicbirsey vucudunda kalmazken utandim keyfe keder yedigim seylerden. Birde o bayan belki o anda lafin nereye gidecegini bilemedi ozurde dilemis ama nafile saglikli olmak icin zayifliyoruz biz. Allah vergisi, Rabbim kimseyi caniyla sinamasin. Yasemin ablam acil sifalar diliyorum annenede. İyi geceler canlarim
Ooooo akşamı bekleyelim bencekızlar hepiniz harikasınız, nbende yapayım maden, akşamı beklemiyeyim
geçen hafta perşembe 65.4 kg
bu hafta 64.7 kg
fark 700 gr
periii, akşam 300 gr. daha eksik gelme ihtimalim var :)
Tamam balli tuzum...ne vericeksin...bak artiyla gelmedim???Vallaha buna da şükür kuzum.o artıları verdin ya...bundan sonra dikkat et...aynen devam et...
Vallaha o kadar konuştum ki geçen belki kırılmıştır bana.kırıldın mı kızzz?İyiki aynuranın dediği gibi artıda değilsin. hadi burdaki kızlara ulaşamıyor sadece burdan yazabiliyor ama seni gelir direk dövebilir çok tehlikeli
Ama ne söylüyorsan hep onun iyiliği için sonuçta bence kızmaz hayattaVallaha o kadar konuştum ki geçen belki kırılmıştır bana.kırıldın mı kızzz?_incitanesi_
Eksiyle gelsen düşünürdük bi şeylerTamam balli tuzum...ne vericeksin...bak artiyla gelmedim???
Aaaa hem suçlu hem güçlü diye buna denir. Kilo vermemiş birde birşey istiyorTamam balli tuzum...ne vericeksin...bak artiyla gelmedim???
Wawwww tebriklerkilo bildirimii
Geçen hafta: 68.1
Bu hafta: 66.7
Fark: 1.4 kg
Yüzde: %2.04
Vallaha o kadar konuştum ki geçen belki kırılmıştır bana.kırıldın mı kızzz?_incitanesi_
Qiciq....Eksiyle gelsen düşünürdük bi şeylersabitsin kız...
canım mesajını yeni gördüm hemen yazayımHemen biri bana tarz yarışmasında ne olduğunu yazsın etraflıca yeminlrn çatlarım.
Daydream-
@Feraceli
@munukedi
tatlibikiz
Sarayca
Oh oh çok şükür.vallaha sizden geldiyimden beri içim içimi yiyodu acaba kırıldımı diyeyapsan barisiriz....delimisin ureyim ben sana kirila bilirmiyim hic....sensiz bi gunum bule olmasin canim balli tuzum
TeşekkürlerWawwww tebrikler
Ben denedim aynı çıktıNeyse ne fatmam,önemli olan iyi yönden olması,ne kafana takıyon?sen hep duşdan sonra bildir kilonu.hatta merak ettim ben de deniycem
inşallah aynurum yaaSen başarırsın handem yine o 20kiloyu vermeyi,ama bu kez sağlıklı beslen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?