Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hayırlı sabahlar, bugün akşam tartılamayabilirim. Kilomu düne göre bildireyim :) Geçen hafta 96.8, dünkü kilom ise 95.8. Bu üçüncü cumam. 12 haziranda başlamışım o zaman 99.9_95.8: 4.10 kg vermiş oluyorum. perigunlugu _AYNURA_ dün hiç halim yoktu ama 1 saate yakın spor yaptım, şükür

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inş

Hemen biri bana tarz yarışmasında ne olduğunu yazsın etraflıca yeminlrn çatlarım.
Daydream-
@Feraceli
@munukedi
tatlibikiz
Sarayca
canım mesajını yeni gördüm hemen yazayım
üyeliği iptal olan bi üye 2. üyelil alıp gelmiş ve oy kullanmış. ama bu üyenin yarısmacılardan hiçbiriyle alakası yok.. sadece o üye kendisi için kural ihlali yapmış. zaten bu 2. üyelik ortalığı karıstırdı. daha sonra oky ile marga medenice tartışıyolardı.
cryptik adlı üye geldi ve her şeyi yanlış lansetti.birdenbire marga sucluymus gibi algılandı taraf tutuyomus gıbı algılandı.
ve kazen olaya el attı. bilmediğimiz daha bir sürü şey var sanırım margayı arayıp öğrenicem. onun da moralı cok bozuktu arayamadım sinirlidir diye. kazen de yarısmayı iptal etti haklı olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…