Sen de regle rağmen iyi vermişsin hülyam...Ben denedim aynı çıktı
Handem 1 yıl içinde 20 kilo verdin geri aldın...bence rahatsızlıklarının sebebi bu..yok abla gidemiyorum
sporda yandı ödediğim okadar parada yandı
bacaklarım beni benden alıp götürüyor vaalla
pazartesi yine kalp damarda randevum var bakalım
Yapma artık kendine bunu...inşallah aynurum yaa
kendime ne kadar kötülük ediyorumn
Açıklaman için sağol ezgim...bu arada kızlar sık giremiyorum int paketım az olduğum yerde de wifi yok
masallah cok tatlilar, evet benimkide oglumEvet ya bu kaçaklar bize Büyü MÜ yaptı acaba
Evet canım sağol teşekkürler seninkindekide oğlun heralde
sagol canim iyiyim cok sukur, burda gunes yuzu gorunce eve ugramaz olduk oyuzden gelemiyom ama diyetimi boslamis degilim aynen tam gaz devamNasılsın meryemim?nerelerdesin kaç zamandır?
hiç canım ya boş ver.1.takımdan bi arkadaş bi yalnış yapmış,kapansın gitsin,kaç kere özür de diledi...
rıca ederım canımAçıklaman için sağol ezgim...
Geçmiş olsun abla neyin var ?Hastanelerden nefret ediyorum 6 tüp kan verdim şimdi de ultrason bekliyorum sıkıldım
Ne için canım?ne oldu?Hastanelerden nefret ediyorum 6 tüp kan verdim şimdi de ultrason bekliyorum sıkıldım
Afferim sanaaa.. bizim yerimize de dinlen...rıca ederım canım
bu arada yedıklerım hiç kalorili seyler değil haberınız olsun girip paylasamıyorum
tatil yerındeyım sabah kalkıp yuruyusumu yapıyorum sporumu yapıyorum
Grubun hastalarından biri de benim yaGeçmiş olsun abla neyin var ?
Ben superdim aslında ama dün klima takıldı.salona takdırdık gece de yatak odasında uyuduk,klima çalışıyordu.kocam hasta olmuş,kızımın ateşi 37,benim de sırtım feciiii ağrıyor,sırtım ağrıdığında miydem de bulanıyo,bi de orucum...ammman bir dokun bin ah işit oldum yaaasagol canim iyiyim cok sukur, burda gunes yuzu gorunce eve ugramaz olduk oyuzden gelemiyom ama diyetimi boslamis degilim aynen tam gaz devam
en nasilsin canim?
Kilonu yazsan ya cadı...Kilo veren herkesi tebrik ediyorum süppersinizKendime de "Atın benii denizlere " şarkısını ithaf ediyorum Gelebilecek tüüm cezalara razıyım off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?