Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yok abla gidemiyorum
sporda yandı ödediğim okadar parada yandı
bacaklarım beni benden alıp götürüyor vaalla
pazartesi yine kalp damarda randevum var bakalım
Handem 1 yıl içinde 20 kilo verdin geri aldın...bence rahatsızlıklarının sebebi bu..

Nasılsın meryemim?nerelerdesin kaç zamandır?
hiç canım ya boş ver.1.takımdan bi arkadaş bi yalnış yapmış,kapansın gitsin,kaç kere özür de diledi...
sagol canim iyiyim cok sukur, burda gunes yuzu gorunce eve ugramaz olduk oyuzden gelemiyom ama diyetimi boslamis degilim aynen tam gaz devam
en nasilsin canim?

Hastanelerden nefret ediyorum 6 tüp kan verdim şimdi de ultrason bekliyorum sıkıldım

Geçmiş olsun abla neyin var ?
Grubun hastalarından biri de benim ya rutin tiroid tahlilleri bi de son ultrason dan bu yana 2 yıla yaklaştı onun kontrolü. Allahtan doktorum cerrah kafalarımiz aynı çalışıyor. Sen ne bilirsin demiyor sadece ne istediğimi soruyor

sagol canim iyiyim cok sukur, burda gunes yuzu gorunce eve ugramaz olduk oyuzden gelemiyom ama diyetimi boslamis degilim aynen tam gaz devam
en nasilsin canim?
Ben superdim aslında ama dün klima takıldı.salona takdırdık gece de yatak odasında uyuduk,klima çalışıyordu.kocam hasta olmuş,kızımın ateşi 37,benim de sırtım feciiii ağrıyor,sırtım ağrıdığında miydem de bulanıyo,bi de orucum...ammman bir dokun bin ah işit oldum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…