benim saclarim uzun kalin telli ve gur oldugu icin islaninca agirlasacak oldugundn eminim arti cikarBen denedim aynı çıktı
Yazmaya korkuyorum + nın dibine vurdumKilonu yazsan ya cadı...
Oooo...yıkılıyoooo....ama şimdi koza bi bildirim yapacak kiii ooooh gel keyfim geeel...gitti kaçakların yüzdesiiiiKilomu bildiriyorum simdi tartildim . Aksam uzeri tartilmak mantikli gelmiyor bana, gunluk su kaybina gore cok farklilik gosteriyor .
Pazartesi :68.8
Bugun sabah ..67.6
Fark 1.2 ....
Sende kacaklar takimindasin aynuraaaaOooo...yıkılıyoooo....ama şimdi koza bi bikdirim yapacak kiii ooooh gel keyfim geeel...gitti kaçakların yüzdesiiii
Yap kız yap korkma...Yazmaya korkuyorum + nın dibine vurdum
Kilomu bildiriyorum simdi tartildim . Aksam uzeri tartilmak mantikli gelmiyor bana, gunluk su kaybina gore cok farklilik gosteriyor .
Bugun sabah ..67.6
Fark 1.2 ....
Yok kız ben daha katılmadm...ben asılların başındayım sadece. ..Sende kacaklar takimindasin aynuraaaa
Kozaaaaa .....
Sağol canım, ayda 4 kilo versem razıyım. Sen de vermişsin 300 gram. Hiç vermemekten iyidir, motivasyonumuzu kaybetmeyelim haftaya daha iyi verirsin inşallahne güzel... maşşallah iyi vermişsin...fazla fazla gider bir kaç ay... çok iyi gidiyorsun...
gayet fit görünüyorsun.... kilonu göstermiyorsun
Hande sende biliyorsunki senin sorunun kilo vermek degil .. Senin sorunun nasil beslenmen gerektigi ogrenmek Ve bunu tum hayatina yaymak !inşallah aynurum yaa
kendime ne kadar kötülük ediyorumn
Valla süpersin ne diyim maşallahKilomu bildiriyorum simdi tartildim . Aksam uzeri tartilmak mantikli gelmiyor bana, gunluk su kaybina gore cok farklilik gosteriyor .
Bugun sabah ..67.6
Fark 1.2 ....
Ne varmis kiz hayris kacsklarda . Bu arada ananda kacaklardaBen arkama yaslandım kaçakların durumunu izliyorum bugün ha ha aha
Kuzu benim de baya uzun ve gür ama Allahın hikmeti eksik çıkıyorum dustan sonrabenim saclarim uzun kalin telli ve gur oldugu icin islaninca agirlasacak oldugundn eminim arti cikar
Oh oh suyu damda...oh oh suyu damda....ohhhh...periiiiiKilo bildirimii :
Geçen hafta : 61.800
Bu hafta : 62.600
Fark: +800
Evet kaçaklardan birini ben etkisiz hale getrecem. Kazanmak için çirkefleşmem lazımNe varmis kiz hayris kacsklarda . Bu arada ananda kacaklarda
Onceki gun
Hakketen haaa..emine abla nirde?bildirim niye yapmadıki?Valla süpersin ne diyim maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?