Yapma kıııızzz...anana acı bariEvet kaçaklardan birini ben etkisiz hale getrecem. Kazanmak için çirkefleşmem lazım
Kiz aynura ne fenasinOh oh suyu damda...oh oh suyu damda....ohhhh...periiiii
Anam yumurtalı köfteleri götürürken bana acımadı dün akşam. Yeşillik kemirmekten möööö diye bağıracam yakındaYapma kıııızzz...anana acı bari
Tamam o zaman.dur tartılıp yazayım da...gelecek cuma bildiririm...çünki geçen haftaki kilomu bilmiyom...Kiz aynura ne fenasin
Sende kilo bildiyosun biliyon dimi.!!!!!!!kacaklar listesine
gecmis olsun bitanem dikkat et kendine, bizde gece cam kisin cok soguk gunler disinda hic kapanmaz oyle yatariz cok saglikli ama klima farkli tabi dikkat et canimBen superdim aslında ama dün klima takıldı.salona takdırdık gece de yatak odasında uyuduk,klima çalışıyordu.kocam hasta olmuş,kızımın ateşi 37,benim de sırtım feciiii ağrıyor,sırtım ağrıdığında miydem de bulanıyo,bi de orucum...ammman bir dokun bin ah işit oldum yaaa
Doldurmadı dimi anişko?hadi doldurun bakalımmm...özelden de at bana güzelim..._AYNURA_
Şu başvuru formunu dolduracaz di mi ?
Garip olan oda hiç öyle soğuk deyildi kiiii...gecmis olsun bitanem dikkat et kendine, bizde gece cam kisin cok soguk gunler disinda hic kapanmaz oyle yatariz cok saglikli ama klima farkli tabi dikkat et canim
İşte buduurrrKilomu bildiriyorum simdi tartildim . Aksam uzeri tartilmak mantikli gelmiyor bana, gunluk su kaybina gore cok farklilik gosteriyor .
Pazartesi :68.8
Bugun sabah ..67.6
Fark 1.2 ....
Ahh koza yaktın biziii bu hafta sana fena spor cezası var ona göreeeKilo bildirimii :
Geçen hafta : 61.800
Bu hafta : 62.600
Fark: +800
Aaaaaa ne fenassıınnOh oh suyu damda...oh oh suyu damda....ohhhh...periiiii
***7. TAKIM KAÇAKLAR LİSTESİ İFTİHARLA SUNAR...***
aeben (///%)
daydream15 (74/73,7/0,3/%0,41)
_SARAYCA_ (///%)
Masmavi_ (///%)
mirjam (///%)
firuzeew (///%)
ay__060 (///%)
uzum328 (///%)
fatmanurkaya (///%)
engineer333 (///%)
perigunlugu (68,2/67,7/0,5/%0,73)
selinanya (///%)
koza16 (///%)
Kaçaklar Listesi Ortalaması: %
Haydi kaçak bayanlar geçmeliyiz asilleri nerdesiniizzz :)
Senin bildirimi göremedik perişkoooo...İşte buduurrr
Ahh koza yaktın biziii bu hafta sana fena spor cezası var ona göreee
Aaaaaa ne fenassıınn
iyiymis yaaKuzu benim de baya uzun ve gür ama Allahın hikmeti eksik çıkıyorum dustan sonra
Kıyafetli kıyafetsiz değişiyor olabilir mi :)Kuzu benim de baya uzun ve gür ama Allahın hikmeti eksik çıkıyorum dustan sonra
Haklısın. Bilgisayarı oğlumun elinden almak bi hayli zor oluyorPerim aynurayi bide hayrisin anasinida ekle bence ..
@yumurtaliköfte canim daha aktif olmalisin takimda giremiyoruz seni.
Ohhh ne mutluuu...Allah o 4 çocuğu korusun...bugünki kilon kaç abla?ADINIZ: Emine
YAŞINIZ: 43
BOYUNUZ: 1.55 cm
KİLONUZ: 123
HEDEF KİLONUZ: 85 (ilk hedefim)
KİLO ALMA NEDENİNİZ: 4 doğum+ hipotiroidi+ bitmek tükenmek bilmeyen iştahım
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Kendimi hantal hissediyorum. 4 çocuğumun koşturmasına hızına yetişemediğimden zayıflamak istiyorum
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Evli mutlu çocukluyum, daha da mutlu olmak için zayıflamak istiyorum.
Spor cezasınıı bekliyorummmİşte buduurrr
Ahh koza yaktın biziii bu hafta sana fena spor cezası var ona göreee
Aaaaaa ne fenassıınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?