- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
hosgeldin canim bu grubun yarisi bende dahil hipotroidli malesef ama cok sukur gram gramda olsa veriyoruzADINIZ: Emine
YAŞINIZ: 43
BOYUNUZ: 1.55 cm
KİLONUZ: 123
HEDEF KİLONUZ: 85 (ilk hedefim)
KİLO ALMA NEDENİNİZ: 4 doğum+ hipotiroidi+ bitmek tükenmek bilmeyen iştahım
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Kendimi hantal hissediyorum. 4 çocuğumun koşturmasına hızına yetişemediğimden zayıflamak istiyorum
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Evli mutlu çocukluyum, daha da mutlu olmak için zayıflamak istiyorum.
Ben hemencik ekledim listeye kilomuuuSenin bildirimi göremedik perişkoooo...
Amin cümlemizin. Bugünki kilom 123 ama dün 122ydim.Ohhh ne mutluuu...Allah o 4 çocuğu korusun...bugünki kilon kaç abla?
Gördümmmm...hadi yine iyisinnn...Ben hemencik ekledim listeye kilomuuu
Perim aynurayi bide hayrisin anasinida ekle bence ..
@yumurtaliköfte canim daha aktif olmalisin takimda giremiyoruz seni.
Peri kiz listenin gidisatina gore aksam ustude tartilabilirim heee1 kilo daha inerim sana
Şuan için spor cezanı veriyorummmmAsildekii hanımlar korkun benden haftaya dönüşüm muhteşem olacakkErgenleştim şuan
Fatma kiz tuz musun suya girinca eriyonMerhaba kızlar. Gece gitmedim ise gündüz gideyim diye şimdi de yatakla bütünleştim çıkamıyorumgüya doktora gidip tahlil yaptıracağım. Gece de uyuyamadim alışkın olmayınca.
Bu arada dusla ilgili sorumu tekrarlıyorum bugün yine aynısı oldu -1400 gr fark etti. Ve baskulu hiç oynatmadım yerinden. Arada sadece 20 dk fark var
Bence şekerFatma kiz tuz musun suya girinca eriyon
Ooo olur olur saraycada akşama tartılacak bir daha bakarsın sizlerden süper ataklar gelir.. Aynurayı eklemeyelim yaa kilo almış o galiba listemizi dibe vurdurur
Merhaba arkkadaslar...nasilsiniz???hepinize kolay gelsin..
baslangic:66,2kq
hedef:60kq
gecen hafta:62,6kq
bu hafta:62,6kq
fark:0kq
Kız ne ablası karıştırdın senben küçük olan fatma (yani kısmen küçük olan 30) bu konu üzerine çalışmalarım devam edecek. Sizlerde deneyin ya kafayı yiyeceğim
Yok kız ben cumaki kilomu bilmiyorum hiççç...bu cuma için baz alırız..Ooo olur olur saraycada akşama tartılacak bir daha bakarsın sizlerden süper ataklar gelir.. Aynurayı eklemeyelim yaa kilo almış o galiba listemizi dibe vurdurur
bu arada kızlar sık giremiyorum int paketım az olduğum yerde de wifi yok
***7.TAKIM 420.ETAP***
yasom7272(70.1///)
suveyma(66.9///)
HIRSIZI(74.3///)
habinar(78///)
Asli_95(63.5///)
munukedi(68.7///)
karar77(88///)
psikohayris(68.1///)
feraceli(80///)
asfarovski(74///)
vorones(56.5///)
besive(74.4///)
mor vampir(60.9///)
_incitanesi_(62.6///)
ksrays(70.3///)
Ahu060812(87.2///)
7. TAKIM ORTALAMASI:
Kilo bildirimii :
Geçen hafta : 61.800
Bu hafta : 62.600
Fark: +800
Yasom eskilerin bi lafi vardir bilirsin . Oynasam gulsemde aklimdan cikmiyo . o hesapteşk ederim meryemcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?