kesinlikle zapıtıyor canımsempatiksalakcinniburaya uğramayınca zapıtıyor insan. ihmal etme canım
merhaba fıstıklar a.s.
ayçincim çok sağol bitanem,ama artık abbas yolcu.Boşuna yer işgal etmeyeyim.
bende sizleri çok özlicem ama ara ara ziyaret ederim olmamı :)
1-2 kilo daha verirsem evlendiğim kilolarda olucam :) ama hedefimi tutturdum önemli olan bu benim için bundan sonra çok zorlamicam.zaten yaz geldi karpuz peynir domates yeriz bolbol.en azından bi süre kilomu korumayı düşünüyorum.
artık beni mezun et bacı,diplomamı alıp altın bileziğimi takayım koluma :)
benim kilo az olduğu için erken mezun oluyorum ama inanıyorumki hepiniz teker teker ideal kilolarınıza inip mezun olacaksınız çünkü hepiniz çok azimlisiniz.
yeni arkadaşlarda katılmış sanırım hoşgeldiniz hepiniz,burası müthiş bi takım sırada beklesenizde gitmeyin listeye girene kadar bekleyin çünkü buna değer kesinlikle.
gece gece tek başıma konuşuyorum :) herkese iyi geceler tatlı rüyalar opuyorumnanaktan
hangi bölüm gamzecim benim sınavlarım ilk sınavlardan daha iyi geçti ya kızlar inanamıyorum çok mutluyum umarım yarında öyle geçer
canım sebebi hareketsizlik olabilir..uzun süredir aynı tarz besleniyorsan vücut bunada alışmıştır..inşallah kırarsın..benimde takılı kaldı uyuz haftalardır aynı ya bunaldım valla..bu hafta firesiz yürüyüş yapacağım ne olursa olsun bakalım cumaya nasıl yansıyacakmerhabalar kızlar...
dün arkadaşa oturmaya gitmiştim ya tatlıların hiçbirinden ağzıma koymadım 1 adet küçük börek yanında da 7 tane mercimek köftesi yedim...zaten biliyosunuz bulgurl hemen tıkıyo insanı...yağlı da yapmamış arkadaş saolsun zaten kendisinin de kilo problemi var hiç de ısrar etmedi gereksiz yere...ikindiye doğru da 2 tatlı kaşığı kadar bi dondurma yedim..bu haftaki tatlı hakkım gitti böylece...((
akşamleyin de biber domates yaptım az yağda üzerine de bolca yoğurt 1 dilim ekmekle...
öncesinde de şehriye çorbası özellikle sulu kısmından 1 kepçe..
gece de nescafe 3ü biraradalardan içtim ama 1 paketin yarısını boşalttım fincana tamamı 78 kalori yani taş çatlasın 50 kalori almışımdır onu da meyvemin yerine saydığım için başka da bi şey yemedim
bugün de 1.5 dilim kaşar peyniriyle yarım sandiviç ekmeği yedim yanında hiiiç bi şey yok...işyerine geldim sporuma başladım ama bugün gelen giden oldu bölündü hep arlıklı bi şeki,lde 50 dk kadar yapabildim artık 5 dk yürüyüş 5 dk koşu yapıyorum hızım da sabit 5 uğurlu sayımı 5 yaptım anlayacağınız:))şimdi de kocaman bir armut yiyorum 2 adet meyve yerine...
öğleni şimdiden bilemeyeceğim..benim de tartı takıldı kızlar 72 den öte gitmiyo...arada motivasyonum azalıyo halsizlik çöküyo bi yerlerde hata mı yapıyorum acaba kızlar ?siz ne dersiniz?
çok sevindim inşallah onuda atarsın en kısa zamanda..anneye gitmek yok bi daha :))kizlar cok keyifliyim..
sizin haberiniz yok belki ama cuma bildirimi annemden yapmistim.. tartisi beni 1,2 kg az tartmis.
eve gelince cok üzülmüstüm..
tok karina 75 .. ac karina 74 cikiyordum..
diyet ve sporla 3.cü günümde ac karina 72 yi gördüm allaha sükür.
belkide siskinlikti bilemiyorum.ama ne olursa olsun.. yemeye devam etseydim sisecektim daha.
ben sabah yediklerimi yazayim yoksa unutuyorum aksama kaddar :)
sabah
kalkinca 1 bardak light süt icinde biraz cikolata aromasi.
2 saat sonra
4 uzun parca sucuk izgara + 1 ufak boy domates
+ 1 litre su
sailormoon canim bak sakin moralini bozup diyeti salma..
bir yerde takilirsin.. 2 hafta sonra 2 kilo birden atarsin.. tecrübeyle sabit.
ohcanimadeysin annemde kalmicam uzuuun bir süre:))
ayyy inşallah canım yaa...yorulduğumu hissediyorum sadece...biraz motivasyona ihtiyacım vardı teşekkür ederima.s.opuyorumnanaktan
umarım dediğin gibi olur birden gidiverir kilocuklar...işin kötüsü çarşamba regl olacağım sanırım onun da psikolojisi çöktü üzerime gerginim oldukça....bakalım bu hafta neler olacak?günleri bile karıştırır oldum...kafamçokkarıştı
zalimi birde iyi yönünden bak tatlim.. yaptiklarinizii yemezsenn.. yani tutabilirsen kendini.. ki ben buna inaniyorum..
o zaman bu kadar ugras sana kalori yaktiracak ve süper sonuc alacaksin hi?:)
iyi geceler ayşegül seni yürekten kutluyorum. darısı başımıza.
ayşegülüm ben kaptan olduğumdan beri ilk mezunumuz sensin :lepi:
bu beni ayrıca mutlu ediyor.
bu haftada bildirimini yaparsın ve karneni alırsın canım.
umarım bir daha hiç kilo almaz verdiklerini korursun.
seni aradada olsa burada görmekten mutluluk duyarım.
takımımız adına paylaşımların ve verdiğin destekler için teşekkür ederim.
günaydın kızlar
ayşegülcüm süpersin canım,çok sevindim senin için ve takım için...diploma almak güzel bi şey olsa gerek,darısı başımıza:)bize örneksin sen artık...arada uğra özletme kendini...
aysegülüm cok sevindim senin adina..
toplamda ne kadar kilo verdin canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?