Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar bu mesajı yazmak için girdim nete,

doktorum programında su anda yağlanmayı konusuyorlar, bilgilendirici olabilir diye dusundum.

bu arada herkese günaydın

ayşegülüm ben kaptan olduğumdan beri ilk mezunumuz sensin :lepi:
bu beni ayrıca mutlu ediyor.
bu haftada bildirimini yaparsın ve karneni alırsın canım.
umarım bir daha hiç kilo almaz verdiklerini korursun.
seni aradada olsa burada görmekten mutluluk duyarım.
takımımız adına paylaşımların ve verdiğin destekler için teşekkür ederim.

günaydın kızlarrr

bu sabahta yumurtalı menemen ve 1 dilim akmekle kahvaltı yaptım yanındada benim meşhur ginkgolu yeşil çayım

hangi bölüm gamzecim benim sınavlarım ilk sınavlardan daha iyi geçti ya kızlar inanamıyorum çok mutluyum umarım yarında öyle geçer

işletme canım 3.sınıf pazar günüde 2 sınav vardı bitti şükür şimdi diyete daha iyi konsantre olcam inş.. iyi sayılır sınavlar senınde iyi geçmiş tebrikler..

günaydın kızlar nasılsınız? sabah yürüyüş yapamadım kahvaltımı yazayım size yumurta peynir,domates salatalık ve 1 dilim kepek ekmegi yedim.. öglen arkadaşlarımla buluşacam ama fazla kaçırmak yok 3 gündür gram oynamadı tartı moralim sıfır oldu yaaa..

merhabalar kızlar...
dün arkadaşa oturmaya gitmiştim ya tatlıların hiçbirinden ağzıma koymadım 1 adet küçük börek yanında da 7 tane mercimek köftesi yedim...zaten biliyosunuz bulgurl hemen tıkıyo insanı...yağlı da yapmamış arkadaş saolsun zaten kendisinin de kilo problemi var hiç de ısrar etmedi gereksiz yere...ikindiye doğru da 2 tatlı kaşığı kadar bi dondurma yedim..bu haftaki tatlı hakkım gitti böylece...((
akşamleyin de biber domates yaptım az yağda üzerine de bolca yoğurt 1 dilim ekmekle...
öncesinde de şehriye çorbası özellikle sulu kısmından 1 kepçe..
gece de nescafe 3ü biraradalardan içtim ama 1 paketin yarısını boşalttım fincana tamamı 78 kalori yani taş çatlasın 50 kalori almışımdır onu da meyvemin yerine saydığım için başka da bi şey yemedim
bugün de 1.5 dilim kaşar peyniriyle yarım sandiviç ekmeği yedim yanında hiiiç bi şey yok...işyerine geldim sporuma başladım ama bugün gelen giden oldu bölündü hep arlıklı bi şeki,lde 50 dk kadar yapabildim artık 5 dk yürüyüş 5 dk koşu yapıyorum hızım da sabit 5 uğurlu sayımı 5 yaptım anlayacağınız:))şimdi de kocaman bir armut yiyorum 2 adet meyve yerine...
öğleni şimdiden bilemeyeceğim..benim de tartı takıldı kızlar 72 den öte gitmiyo...arada motivasyonum azalıyo halsizlik çöküyo bi yerlerde hata mı yapıyorum acaba kızlar ?siz ne dersiniz?

günaydın kızlar
ayşegülcüm süpersin canım,çok sevindim senin için ve takım için...diploma almak güzel bi şey olsa gerek,darısı başımıza:)bize örneksin sen artık...arada uğra özletme kendini...
s.zeynep aslında iyi gidiyorsun ama niye olmuyor bilmem,diyetisyenin dediklerini de dinle tabii...belki birden gidecektir,sen çok güzel gidiyorsun ama...
ayçinim,perperinin söyledği yöntemler iyiymiş denemek lazım...
paylaşım yapmayan arkadaşlar daha çok gelinaz kişi olunca zevki olmiii:))

sabah kahvaltım 1 kk peynir3 zeytin biraz diyet reçel,1 dilim ç.ekmeği,domates salatalık
dün gece hiç uyuyamadım,şimdi uyumayı düşünüyorum

kizlar cok keyifliyim..
sizin haberiniz yok belki ama cuma bildirimi annemden yapmistim.. tartisi beni 1,2 kg az tartmis.
eve gelince cok üzülmüstüm..
tok karina 75 .. ac karina 74 cikiyordum..
diyet ve sporla 3.cü günümde ac karina 72 yi gördüm allaha sükür.

belkide siskinlikti bilemiyorum.ama ne olursa olsun.. yemeye devam etseydim sisecektim daha.

ben sabah yediklerimi yazayim yoksa unutuyorum aksama kaddar :)

sabah
kalkinca 1 bardak light süt icinde biraz cikolata aromasi.
2 saat sonra
4 uzun parca sucuk izgara + 1 ufak boy domates
+ 1 litre su

canım sebebi hareketsizlik olabilir..uzun süredir aynı tarz besleniyorsan vücut bunada alışmıştır..inşallah kırarsın..benimde takılı kaldı uyuz haftalardır aynı ya bunaldım valla..bu hafta firesiz yürüyüş yapacağım ne olursa olsun bakalım cumaya nasıl yansıyacak
çok sevindim inşallah onuda atarsın en kısa zamanda..anneye gitmek yok bi daha :))

kızlar ya çok kötüyüm kendimi çok yorgun hissediyorum ellrim titriyor resmen dün sabaha kadar ders çalıştım ve 1buçuk saa uyumuşum sınava gittim çok şükür iyiydi hepsinden geçemicem ilki düşüktü ve pek önemsemedim bütünlemeye bırakıp 3 ay rahatça çalışıp geçcem inş. dönem uzatmak istemiyorum artık perşemge günü gün bizde ve evi temizlicem yarın annaneme gitcem badana yapılcak yardım etcem yaşlı kadın sonuçta çarşamba günü pazardı mamalardı annemle uğraşcaz ve baya uzun süren bir tatlı yapcaz o zmn a kadar haşatıp çıkacak artık perşembe gün bitince ne halde olacağım bilmiyorum 11 kişiye hizmet etcem çayları koy şekri ver tuzu ekişiyi oradan oraya koşturcam bu hafta almazsam iyi çünkü bu kadarda bunları yapmak ödem tutturuyormuş vücuda cuma günü artık anca diyet moduna geçeceğim

sailormoon canim bak sakin moralini bozup diyeti salma..
bir yerde takilirsin.. 2 hafta sonra 2 kilo birden atarsin.. tecrübeyle sabit.

ohcanimadeysin annemde kalmicam uzuuun bir süre:))

zalimi birde iyi yönünden bak tatlim.. yaptiklarinizii yemezsenn.. yani tutabilirsen kendini.. ki ben buna inaniyorum..
o zaman bu kadar ugras sana kalori yaktiracak ve süper sonuc alacaksin hi?:)

sailormoon canim bak sakin moralini bozup diyeti salma..
bir yerde takilirsin.. 2 hafta sonra 2 kilo birden atarsin.. tecrübeyle sabit.

ohcanimadeysin annemde kalmicam uzuuun bir süre:))

ayyy inşallah canım yaa...yorulduğumu hissediyorum sadece...biraz motivasyona ihtiyacım vardı teşekkür ederima.s.opuyorumnanaktan
umarım dediğin gibi olur birden gidiverir kilocuklar...işin kötüsü çarşamba regl olacağım sanırım onun da psikolojisi çöktü üzerime gerginim oldukça....bakalım bu hafta neler olacak?günleri bile karıştırır oldum...kafamçokkarıştı

üzülme cnm sana bir süprizim var cuma günü ama sanırım hastalandığını paylaşırsın bizimle hadi bakalım bir gayret ve çaba içine gir bak süprizi kaçırırsın sonra ona göre ha bu arada bu herkese yapılacak ama ilk olmanında tadını çıkar bişi daha söyleyim bazı konularda eğer kafa karışması gerekiyorsa üstüme tanımam:tomato::roflol:

zalimi birde iyi yönünden bak tatlim.. yaptiklarinizii yemezsenn.. yani tutabilirsen kendini.. ki ben buna inaniyorum..
o zaman bu kadar ugras sana kalori yaktiracak ve süper sonuc alacaksin hi?:)

teşekkür ederim cnm bnm camları sildim artık normal temizliğe geçebilirim:çok üzgünüm:

iyi geceler ayşegül seni yürekten kutluyorum. darısı başımıza.

çok çok teşekkür ederim canım aminnn diyorum.

ben teşekkür ederim ayçincim ayrıca ilk mezunun olmaktan dolayıda çok mutlu oldum beni hiç unutmazsın artık :))) yılllarrrr sonra bile ilk mezunum ayşegüldü dersin :))
tabiki canım mutlaka uğrarım merak ederim zaten sizi.

emoş kuu süper olan sensin canım,aslında çok başarılı olmuş sayılmam sizin yanınızda idare ederim işte :) çok teşekkür ederim hayatım uğrarım tabi ni dimek.

aysegülüm cok sevindim senin adina..
toplamda ne kadar kilo verdin canim?

hilmişkom sağol canım benim,valla çok net hatırlamıyorum çünkü daha öncede başka takımdaydım ve ondan önce başlamıştım kilo vermeye ama toplamda sanırım 9-10 kilo kadar verdim.yani sen beni iki kere mezun edersin :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…