Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar bi daha kimse 1.takıma gidip de bi şey yazmasın.ne gerekiyorsa söyledik konuştuk...hatta casusluk bile yapıp canınızı sıkmayın...ben bakmıycam bile...çünki baktıkca insanın cebap veresi geliyo o zamanda konu uzuyor...

bu arada ben aksam bildirsem kilomu olurmu? yada dun tartilmistim onu ileteyim
gecen hafta 71,800
bu hafta 70,900
fark 900 gram
gecen hafta 800 gram gelmisti onu gonderdim cok sukur nedeni duzensiz kullanilan hipotroid ilaciymis doktorum oyle dedi bir kac gundur duzene girdik cok sukur

Galiba o yazdığı uyurgezer benim Ama yinede yazılmaması gereken şeyler bunlar, belli ki resmen dalga geçmek amacıyla yapılmış, bunun esprisi bile olamaz. Yazık!
Sanirim arkadaslarin isi gucu yok bizim 10 larca sayfayi hergun okuyorlar . Ben bile bunlari
bilmiyorum ((
Bu gibi durumlarda ozur dilense ne olurki ..
Neyse bu konuda kizginim .hayir mubarek gun daha fazla yazmayim .

Tek soyliyecegim , Kisi kendini, dusunce tarzini ,insanligini yazilarinda belli eder

Tebrikler ablacuim

Fıstık gibi olmuşsun fotolara baktımmm biraz daha basenlere ağırlık verip orayı eritmeuye çalış ama güzel incelmişsin :)
Çok teşekkür ederim canm :) basen en zor olduğu için yavaş gidiyor şu an istedigim kivamdayim ama sporu birakmiyorum:)

E bende onu diyorum ya ablam,bunca insanın kalbini kırıp da sonra özür dilemek ne fayda...konuşulmaması gerek bu tür konuların,izin verilmemesi gerek taa başından...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…