- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Kizlar soyle bir baktimda aktif olan cogunlukla kacaklar takimicogu asilleri ortalikta goremiyorummm nedennnn ?????
Mazereti olanlar anliyorum ama diger kizlar nerelerde ?
klima oyle yapiyor malesef dikkat et canim benim ozellikle uyurkenGarip olan oda hiç öyle soğuk deyildi kiiii...
Evet asillerden 3üye kayıplara karışmışKizlar soyle bir baktimda aktif olan cogunlukla kacaklar takimicogu asilleri ortalikta goremiyorummm nedennnn ?????
Mazereti olanlar anliyorum ama diger kizlar nerelerde ?
Kız sabit diyosun,ne bilelim kilonu,aklımızda kalmıyokiUç gün önce 90.4
Bugün sabit
Yazdim ya ablamKız sabit diyosun,ne bilelim kilonu,aklımızda kalmıyoki
Sanirim arkadaslarin isi gucu yok bizim 10 larca sayfayi hergun okuyorlar . Ben bile bunlariGaliba o yazdığı uyurgezer benimAma yinede yazılmaması gereken şeyler bunlar, belli ki resmen dalga geçmek amacıyla yapılmış, bunun esprisi bile olamaz. Yazık!
Tebrikler ablacuimbu arada ben aksam bildirsem kilomu olurmu? yada dun tartilmistim onu ileteyim
gecen hafta 71,800
bu hafta 70,900
fark 900 gram
gecen hafta 800 gram gelmisti onu gonderdim cok sukurnedeni duzensiz kullanilan hipotroid ilaciymis doktorum oyle dedi bir kac gundur duzene girdik cok sukur
Nirdeee?Yazdim ya ablam
sagol canim benimTebrikler ablacuim
İnsallah ......Selinanya seninle güç bulup iyileşecek Allah in izni ile kuzucum üzülme
Çok teşekkür ederim canm :) basen en zor olduğu için yavaş gidiyor şu an istedigim kivamdayim ama sporu birakmiyorum:)Fıstık gibi olmuşsun fotolara baktımmm biraz daha basenlere ağırlık verip orayı eritmeuye çalış ama güzel incelmişsin :)
E bende onu diyorum ya ablam,bunca insanın kalbini kırıp da sonra özür dilemek ne fayda...konuşulmaması gerek bu tür konuların,izin verilmemesi gerek taa başından...Sanirim arkadaslarin isi gucu yok bizim 10 larca sayfayi hergun okuyorlar . Ben bile bunlari
bilmiyorum((
Bu gibi durumlarda ozur dilense ne olurki..
Neyse bu konuda kizginim .hayir mubarek gun daha fazla yazmayim .
Tek soyliyecegim , Kisi kendini, dusunce tarzini ,insanligini yazilarinda belli eder
150 saniye plank miiiiŞuan için spor cezanı veriyorummmm
İşte buna başlıyorsun 1 aylık program
Alintiladigin mesajdaaaNirdeee?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?