Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

burada isimler var

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...e-yarismasi-bohem-giyim-tarzi.827739/page-112

aşağıda ise fotolar

http://www.kadinlarkulubu .com/foru...-yarismasi-bohem-giyim-tarzi-oylamasi.833968/
Saraycam takimin kk dan tum haberler ve dedektiflik bolumlerini sana veriyoruz

Ben katilayim dedim ama olmadi canim istemedi sonra . Masallah takimizdan 3 kisi katilmis .
En cok 11 numarayi begendim . Hulya sende hos olmussun
Rabiş tombik cikmissin orda

slm arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerinizden dolayı......
insanın başına hastalığın ölümün ne zaman geleceği bilinmiyor . selincim arkadaşına rabbim şifalar versin o daha hayatının baharında rabbim sana ve ailesine bağışlasın.

geçen hafta 70 100
bu hafta 69 600
fark 500

KIZLAR BEN ÖNCEDEN SADECE BU HAREKETİ YAPARAK ALT KARIN VE KALÇAMI ERİTMİŞTİM...DÜN YİNE BAŞLADIM... BALDIRINIZ VE POPONUZUN ARASINA PLASTİK TOPTA KOYABİLİRSİNİZ ÖYLE DAHA KOLAY OLUYOR...
yere sırt üstü uzanın. Ellerinizi başınızın altına ya da bacaklarınızın yan kısımlarına yerleştirebilirsiniz. Ayaklarınızı uzatın, vücudunuz düz şekilde olsun. Şimdi, dizlerinizi hafifçe kaldırın ve karnınıza doğru çekin. Ayaklarınız bu esnada birbirine bitişik de olabilir, çapraz şekilde de durabilir. Kalçalarınızı kaldırın ve dizlerinizi göğsünüze doğru iyice çekin. Bu esnada at karın kaslarınızı hissedeceksiniz. Yavaşça başlangıç pozisyonuna geri gelin ve hareketi toplamda 15 kez tekrarlayın.

Woooowwww 70 Sınırı aşılmış...

Kıyafetli kıyafetsiz değişiyor olabilir mi :)

olamaz çünkü hiç kıyafet yoktu
Fatma kiz tuz musun suya girinca eriyon

aşk olsun aeben abla tabiki şekerim değil mi Hülya ablam

he ya sorma bu troidi bulabilsem ümüğünü sıkacağım ne dönek hastalık bu ya benim de aynı durum canım. hatta bugün yeni bir nodülüm peydah olmuş 4,5mm

hadi hayırlı olsun ablam 6lıların. ben de hemen arkandayım inşallah

ksrays kız habire beyeniyosun...niye yazmıyoraun bi şeyler. ..
Hakkaten okumaktan yazamıyorum
birde net sıkıntı yaşatıyor bazen
Eeee nasılsınızzz

Bu takım içi tatlı rekabet çok heyecanlı
sohbetiniz çok güzel aranızda olduğum için mutluyum
hadi bakalım birde bu heyecan eklendi benim yarın regl günüm ve bugün kendimi çok şiş hissediyorum hafta içi altıları gördüm ama bugün tartılmaya korkuyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…