olamaz çünkü hiç kıyafet yoktu
aşk olsunaeben abla tabiki şekerim değil mi Hülya ablam
he ya sorma bu troidi bulabilsem ümüğünü sıkacağım ne dönek hastalık bu ya benim de aynı durum canım. hatta bugün yeni bir nodülüm peydah olmuş 4,5mm
hadi hayırlı olsun ablam 6lıların. ben de hemen arkandayım inşallah
Tamam yaparımmŞuan için spor cezanı veriyorummmm
İşte buna başlıyorsun 1 aylık program
Fatmam sekersiz durabilirim ama tuzsuz asla tuz sekerden tatlidir benim damagima.
Tozuttum tam anlamıylaa
canım büyük geçmiş olsun RABBİM kv acil şifalar versin inşaallahslm arkadaşlar
öncelikle 10gündür susukun olmamın sebebini açıklayım bazı arkadaşlar biliyolar durumu ama benim için çok kötü günlerdi ve hala sürüyor ama kendimi alıştırmaya çalışıyorum çünkü hastalığın seyrini bildiğimden çok üzülüyorum bugün aynurada yazmışki abla alınganlığından yazmıyorsun galiba. hiç alakası yok kayınvalideme pankreas kanseri teşisi kondu ve son evrede bundan sonra onun için sadece dua edilebilir . insan kv için üzülürmü demeyin benim için bir anneydi hatalarıyla bile olsa onun için kaçgündür durgunum arkadaşlar. rabbim tüm hastalara şifa versin....
arkadaş özürdilemiş ama özrünü açıkçası kendi adıma kabul etmiyorum özür herşeyi düzeltmez insanın ne başına geleceğini yarın sağ çıkacağımız belli değilken hastalıklarla dalga geçen arkadaşımı esefle kınıyorum . bence 7 takımla gurur duyuyorumki bizim hastalıklarımız yemek içmekle değil rahatsızlıklarımızdan dolayı var onlar gibi hominidi gırtlak yediğimizden değil bu rahatsızlıklarımıza rağmen kilo verebildiksek ne mutlu bize .
teşk ederim fatmacımcanım büyük geçmiş olsun RABBİM kv acil şifalar versin inşaallah
Evet ablam 90.4 um yani ben gecen hafta günleri karistirip tartilmamistimkız orada yazmışsın ki 3gün önce 90.4tüm,bu gün sabitim.öyle deyilmi?
Hayirli cumalar kizlar
Tartiniz yüzünüzü güldürsün, yaglarinizdan kurtuldugunuz bir gün olsun
Oooo harikassıın aeben abla yakında 1000 gr daha gider bu gidişleYaseminim bacim 6 li rakamlara hosgeldin
Perim su an itibariyle 67.2 zum . 400 gr daha inmisim..
O fotoğrafın üst kısmında hareketleri gösteriyo bakTamam yaparımmAma plank ve leg raise nasıl oluyo bilmiyorum izlemem lazım
Ablam nasılsın?ne güzel kilo vermişsin bak...şikayet ede ede 6lara indin nihayet...teşk ederim fatmacım
Hayırlı günler kuzucum...nasılsın?ne kadar vermişsin bu hafta?Hayirli cumalar kizlar
Tartiniz yüzünüzü güldürsün, yaglarinizdan kurtuldugunuz bir gün olsun
teşekkür ederim aynura hamdolsun iyiyim sizde klimadan hastalanmışsınız geçmiş olsun.Ablam nasılsın?ne güzel kilo vermişsin bak...şikayet ede ede 6lara indin nihayet...
Sükür gülüm iyiyim sagol, sen nasilsin? Bu hafta 600 gr gitmis, az ama hic yoktan iyidirHayırlı günler kuzucum...nasılsın?ne kadar vermişsin bu hafta?
teşek ederim rabiş.yasom7272 çok geçmiş olsun ablam allah acil şifalar verir inşallah..
bugün nasıl bir hastalık yakalarımda dalga geçerim diye bekliyo galiba.
Eksi olsun bizim olsun kızzBende üzgün üzgün gideyim tartılayımgene göremicem eksileri offff ooooofff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?