CANIM GEÇMİŞ OLSUN klima inverter değil mi... çarpar çünkü diğerleri...bende klima firmasında çalışıyorum...kuzucuğuna da geçmiş olsun tekrar heryeri ağrıyordur yavrunun...Ben superdim aslında ama dün klima takıldı.salona takdırdık gece de yatak odasında uyuduk,klima çalışıyordu.kocam hasta olmuş,kızımın ateşi 37,benim de sırtım feciiii ağrıyor,sırtım ağrıdığında miydem de bulanıyo,bi de orucum...ammman bir dokun bin ah işit oldum yaaa
canım benim bir bakmışsın yarın 1 kilo eksi görünüyor öbür gün 500 gram fazla cumaya da tartıda ne çıkarsa bahtıma ... tetkiklerde de bir şey çıkmadı.. tamam tuzlu yediğimde ödem oluyor ama bizim aileni n genelinde böyle bir problem var...Sağol canım, ayda 4 kilo versem razıyım. Sen de vermişsin 300 gram. Hiç vermemekten iyidir, motivasyonumuzu kaybetmeyelim haftaya daha iyi verirsin inşallah
***7. TAKIM KAÇAKLAR LİSTESİ İFTİHARLA SUNAR...***
aeben (68,8/67,2/1,6/%2,33)
daydream15 (74/73,7/0,3/%0,41)
_SARAYCA_ (65,4/64,7/0,7/%1,07)
Masmavi_ (///%)
mirjam (///%)
firuzeew (///%)
ay__060 (///%)
uzum328 (///%)
fatmanurkaya (///%)
engineer333 (///%)
perigunlugu (68,2/67,7/0,5/%0,73)
selinanya (///%)
koza16 (61,8/62,6/+0,8/%-1,29)
yumurtalikofte(///)
Kaçaklar Listesi Ortalaması: %
Haydi kızlar nerdesinizzz gelin şu asillere günlerini gösterelim
Aeben ablamı vermeyizz kimselereeBence aebeni kaçakların listesinden alalım biz onunla mücadele edemeyizGerisi kolay ama
Bende üzgün üzgün gideyim tartılayımgene göremicem eksileri offff ooooofff
Aeben abla mııı?yok kııız o bugüne yarına artıyla gelirBence aebeni kaçakların listesinden alalım biz onunla mücadele edemeyizGerisi kolay ama
Evet ablam ya...hastalık demiyelim de fenayız ama...teşekkür ederim aynura hamdolsun iyiyim sizde klimadan hastalanmışsınız geçmiş olsun.
İyi işte....nasıl bi diet uyguluyosun ki?bi de kaç yaşındasın?Sükür gülüm iyiyim sagol, sen nasilsin? Bu hafta 600 gr gitmis, az ama hic yoktan iyidir
Bilmiyorum ki neresinde yazıyo bakayım...samsung marka...yeni model...3ken...CANIM GEÇMİŞ OLSUN klima inverter değil mi... çarpar çünkü diğerleri...bende klima firmasında çalışıyorum...kuzucuğuna da geçmiş olsun tekrar heryeri ağrıyordur yavrunun...
canım benim bir bakmışsın yarın 1 kilo eksi görünüyor öbür gün 500 gram fazla cumaya da tartıda ne çıkarsa bahtıma ... tetkiklerde de bir şey çıkmadı.. tamam tuzlu yediğimde ödem oluyor ama bizim aileni n genelinde böyle bir problem var...
şimdi ben bunu yazdım ya...diyecekler ki diğer takımlar... takımın çoğu hasta hasta olmayanlarda hasta adayı :)))
Aynen nefret ediyorum o rakamdanArtık 80 görmeni istemiyorum kuzumHadi başarııcan
Aydan burda da ben suveyma karar ve munukediden ümitsizim yaaa...Hadiii asıllar kimsenin artıyla gelmesini istemiyorum listeyi topluyorum şu an, Aydan sabit sadece cıssları sağolsun
Oruçlumusun?oruçluysan 6da tartılırsın...Aynen nefret ediyorum o rakamdan
Oruçluyum tamam 6 tartılırım...Oruçlumusun?oruçluysan 6da tartılırsın...
Aydan burda da ben suveyma karar ve munukediden ümitsizim yaaa...
Bence karar gene bombayı patlatıcak....Aydan burda da ben suveyma karar ve munukediden ümitsizim yaaa...
ben zaten gelmemelerinden umutsuzum...Karar bizi hep şaşırttı ve menüleri güzeldi verdiği zamanlar, ben ondan umutluyum. Suveyma ve munu için bir şey diyemiyorum ne yapıyorlar bilmiyoruz
kızzzz bu ne beeHayirli cumalar kizlar
Tartiniz yüzünüzü güldürsün, yaglarinizdan kurtuldugunuz bir gün olsun
Oy anam çok almışın.hemen geri vercen başka yolu yokbugün tartıyla ve kendimle yüzleştim artık
en son 9 aylık hamileyken olduğum kilodayım
73.5 kg
hadi bir beş dakika esefle kınayın benı
ben sabah beri küfür ediyorumda kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?