Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

merhaba arkadslar hayırlı günler hayırlı cumalar yazdıklarınızı okudum tam kilo bildirimi yapacaktım misafir geldi
regli olduğum için bende öğleden önce tartıldım
GEÇEN HAFTA 134.6
BU HAFTA 132.5
FARK -2.100
Kendimi iyi hissediyorum destekleyen yorum yapan tüm 7. takıma teşekkür ederim hoşcakalı

Süpersiin abla

canım ben şimdi işteyim sabah ve dün tartıldım ama şansımı 6 dan çnce bir daha denemek istiyorum psikopat mıyım ? kesinlikle evet

Akşama kadar vaktin var istediğin zaman bildirim yapabilirsin :) Ben uyarmak için değil son mesajlarınıza bakabilmek için etiketledim belki bildirim yapan vardır da ben kaçırmış olabilirim diye

Tebrikk ederiiim çok güzel bir başlangıç yaptın böyle devam eder inşallah

İyi işte....nasıl bi diet uyguluyosun ki?bi de kaç yaşındasın?
Canim ben 27 yasindayim, diyete fazli bagli degilim, ne istersem ölcülü miktarda yiyorum. Kendimi cok fazla diyet moduna sokunca kilo vermem duruyor - psikolojik herhalde :) Azar azar gitmesi de önemli degil, kalici olsun yeter ki.

Canim ben 27 yasindayim, diyete fazli bagli degilim, ne istersem ölcülü miktarda yiyorum. Kendimi cok fazla diyet moduna sokunca kilo vermem duruyor - psikolojik herhalde :) Azar azar gitmesi de önemli degil, kalici olsun yeter ki.

600 gramın az bir miktar olduğu düşünmüyorum tebrik ederim bence çok güzel bir sonuç

tüm haberler değilde yarışmalar olsun sadece, zira siyaset bdv vs. gibi yerlere hiç bakmam,

ramazan sofraları yarışması var, katılsanıza, bu sefer 7. takımdan bir arkadaşımız 1. olsun artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…