canım ben şimdi işteyim sabah ve dün tartıldım ama şansımı 6 dan çnce bir daha denemek istiyorum
merhaba arkadslar hayırlı günler hayırlı cumalar yazdıklarınızı okudum tam kilo bildirimi yapacaktım misafir geldi
regli olduğum için bende öğleden önce tartıldım
GEÇEN HAFTA 134.6
BU HAFTA 132.5
FARK -2.100
Kendimi iyi hissediyorum destekleyen yorum yapan tüm 7. takıma teşekkür ederim hoşcakalı
Oynayan göbekkızzzz bu ne bee
Süpersiin ablamerhaba arkadslar hayırlı günler hayırlı cumalar yazdıklarınızı okudum tam kilo bildirimi yapacaktım misafir geldi
GEÇEN HAFTA 134.6
BU HAFTA 132.5
FARK -2.100
Kendimi iyi hissediyorum destekleyen yorum yapan tüm 7. takıma teşekkür ederim hoşcakalı
canım ben şimdi işteyim sabah ve dün tartıldım ama şansımı 6 dan çnce bir daha denemek istiyorumpsikopat mıyım ? kesinlikle evet
merhaba arkadslar hayırlı günler hayırlı cumalar yazdıklarınızı okudum tam kilo bildirimi yapacaktım misafir geldi
GEÇEN HAFTA 134.6
BU HAFTA 132.5
FARK -2.100
Canim ben 27 yasindayim, diyete fazli bagli degilim, ne istersem ölcülü miktarda yiyorum. Kendimi cok fazla diyet moduna sokunca kilo vermem duruyor - psikolojik herhalde :) Azar azar gitmesi de önemli degil, kalici olsun yeter ki.İyi işte....nasıl bi diet uyguluyosun ki?bi de kaç yaşındasın?
Canim ben 27 yasindayim, diyete fazli bagli degilim, ne istersem ölcülü miktarda yiyorum. Kendimi cok fazla diyet moduna sokunca kilo vermem duruyor - psikolojik herhalde :) Azar azar gitmesi de önemli degil, kalici olsun yeter ki.
Ay cok tesekkür ederim, böyle düsünmen mutlu etti beni600 gramın az bir miktar olduğu düşünmüyorum tebrik ederim bence çok güzel bir sonuç
Ay cok tesekkür ederim, böyle düsünmen mutlu etti beni
Sende hep mutlu ol canim
Gerisi kolay derken :) yaptırma bana 5 günde 5 kilo diyetiniBence aebeni kaçakların listesinden alalım biz onunla mücadele edemeyizGerisi kolay ama
Gerisi kolay derken :) yaptırma bana 5 günde 5 kilo diyetini
Gerisi kolay derken :) yaptırma bana 5 günde 5 kilo diyetini
Ay KARDEŞ kusuruma bakma ben daha yeniyim bilemedimKız ne ablası karıştırdın senben küçük olan fatma (yani kısmen küçük olan 30) bu konu üzerine çalışmalarım devam edecek. Sizlerde deneyin ya kafayı yiyeceğim
hiç önemli değil canım benim. hatta zapzayıf çıtır olunca abla desen de alınmamAy KARDEŞ kusuruma bakma ben daha yeniyim bilemedim
üzerimde bir damacana şişesi pardon bidonu taşıyorumOy anam çok almışın.hemen geri vercen başka yolu yok
Insallah canimKiloları verdikçe olacağız inşallahHem birbirimize yakınmışız da çok fazlamız yok ya yavaş yavaş veririz işte
Saraycam takimin kk dan tum haberler ve dedektiflik bolumlerini sana veriyoruz
Ben katilayim dedim ama olmadi canim istemedi sonra . Masallah takimizdan 3 kisi katilmis .
En cok 11 numarayi begendim . Hulya sende hos olmussun
Rabiş tombik cikmissin orda
Beni de kaçaklar à yazalım yeni hafta daBence aebeni kaçakların listesinden alalım biz onunla mücadele edemeyizGerisi kolay ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?