Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ooo masallah canimm yine iyi vermissin.. ben 5-6 kilo saniyordum..

aman bende durdugum yerde sayiyorum 1 yildir :)) pek basarili sayilmam yaniii

ekledimm ..kaydirigubbakcemile2

sabah yediklerimi yazmıştım galiba..
öğlen somon ızgara ve çoban salata yedim az zeytinyağlı
arada soda içtim..
hala tokum büyük ihtimal karpuz peynir yerim akşama.

selam kızlar
uyumak için yatmıştm ama doğru düzgün uyuyamadım yine:sinifsinif:
yemek olarak
taze fasulye,salata ve 2 k. yoğurt yedim
ama canım tatlı istiyor dayanamadım 2 brownie yedimohaoldumsmile
öfff güneş eçmedi hala,yürüyüşe çıkıcam...belki de çıkmam stepper da yürürüm bilmiyorum...babam tamir etti stepperımı

kizlar bir kontrol edermisiniz ..

sanki kacamaklarim bozdu diyetimi ..ne diosunuz?

sabah
kalkinca 1 bardak light süt icinde biraz cikolata aromasi.
2 saat sonra
4 uzun parca sucuk izgara + 1 ufak boy domates
+ 1 litre su

ara
2 üzüm , 1 kiraz , 1 kk beyaz piynir :)
+ 500 ml su

ögle
300 gram 1 kasik yagda sogan ve köri ile kavrulmus tavuk gögüsü
+ 700 ml su

ara
6 kiraz

aksam
2 yumurta dan omlet (yarim yemek kasigi yagda)
+800 ml su

kacamaklarim : 2 yuddum brownie den isirdim
1 yudum kinder cikolatan isirdim
1 tane tutku kurabiye(ufak o zaten )
3 tane bademsekeri.

yatmadan 1 saat step yapicam ve toplamda 3 litre su ictim.. yatmadan bi 800 ml daHA icerim bence.

emo$um öyle oluyor yhaa.. sende sinirlenince yiyenlerdensin demek ..
canim su saatten sonra bisi yeme daha.. yarin da öglen yemeginle sonlandir günü..
böylelikle telafi etmis olursun.

benimde tatli krizlerim haddinden fazla.. resmen savas veriyorum tatli yememek icin.
ki zaten listedende belli oldugu gibi en azindan tadina bakiyorum bazi seylerin :kedi:

kaçamakların çok olmuş aşkitocum. ayrıca sucuk, sakıncalı bir yiyecek. günden 1 den fazla yumurta tavsiye edilmiyor.

Son düzenleme:
öff kızlar akşamüstü eşime sinirlendim,ne bulduysam yedim(yürüyüş falan da yapamadım...

emoş kıs pireye kızıp yorgan mı yaktın. yeme nüffen. bu arada senle muhabbet etmeyi özledim. ama yoksun.

Son düzenleme:
aşkito aslının dediği gibi kaçamaklar çok olmuş canım..o bir büskivide 40 kalori var biliyormusun..masum gibi gözükselerde asıl başımızı onlar yakıyor..
şöyle bir baktımda kabataslak kaçamaklarının kalorisi kesin 400 kalori tutmuştur..sucuk çok yağlı zaten diğerlerinin 1 yudumu 40-50 cal oluyor..buda 1.5 saat tempolu yürüyüşe bedel..

bug,nkü raporum

sabak 1 kk peynir
1 dilim ekmek
4-5 salatalık

ara
1 elma

öğlen
6 kaşık közlemiş patlıcan
2 birim köfte
ayran
salata

ara
2 grissini
1 kase yoğurt

akşam
2 birim urfa kebap
4 kaşık pilaf
salata
diet cola

ara
2 meyve

1 saat step ayrobik

pregatcim saglikli beslenmeyi sevmiyorummm yhaa:))

etoburumda.. ve tatli hastasiyim...

haha napiciiik :))

sağlıklı beslenmeyi kim sever kisempatiksalakcinni
aynen ben de çok severim sucuk salam sosis kebap....
ama işte bir söz var ya bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu sempatiksalakcinni

ayyy pregantt allah seni netmesinnn

hahahha
kendide kebap ve köfteyle beslenmis sempatiksalakcinni

bende yarin izgara köfte yapim bari :))

bu arada pregantcim protein diyeti yapiyorum benn

ööff bilmiyom valla,inşallah yarzın telafi edeblirim-tatlicadiarzu-
emoş kıs pireye kızıp yorgan mı yaktın. yeme nüffen. bu arada senle muhabbet etmeyi özledim. ama yoksun.

sorma aslı yaa...yemeklere verdim kendimi:sinifsinif:
salaklık ettim farkındayım,ama napiim neden alayım hırsımı?eşim daha eve gelmedi...gelse de bi temiz kavga mı etsemguclubacismileeyvahedigeldismile
ben de senle muhabbet etmeyi özledim ama sen acayip teknoloji özürlü çıktın yaasırnaşık şey
msjlrı te ek okyup tek tek cevap yazmaya çalışıyosun bu da yaklaşık 1 saat sürüyo:roflol:seni beklerken uyuyakalıyorum ben desırnaşık şey
habuki ne güzel fotolar göstericektim sanabayanssulusmile:hulya:
bu arada müfettişler geldi miaklinialirimsmile

günaydın kızlar..
sabah 1 saatlik yürüyüşümü yaptım geldim..dün akşam arkadaşlara gittik saolsun bıdığım bütün tabağımı bitirdi yine:lepi:sositososito sarmaları tiramisuyu poğçayı yedi..bende 1 tane sarma yedim çok süperdi ama.
bu arada sağlıklı beslenmeyi sevmem demişsiniz ayhh bende hiç sevmem ama zalim felek napalım kaderimiz hep dikkat etmek..yiyip yiyip kilo almayanlara sinir olurum bu yüzden..
gönlümce doya doya yiyemem yersem hemen kilo alırım.
gelsin kebaplar,gitsin baklavlar,pilav,dolma,börak,pasta,sütlü tatlı,ızgaralar...of of..acaip iştahlı ve ağzının tadını bilen biriyim..keşke bilmeseymişimkaydirigubbakcemile3eziyet oluyor şimdi..

emoş sende sakın salma kendini canım bak ne güzel 2 kilo verdin geçen hafta..boşa gitmesin emeklerin

kızlar günaydın

acayip gerginim bugün
dün gece defne hiç uyumadı sürekli ağladı ne yapacağımızı şaşırdık ama başedemedik(((((((((
birde üstüne kabızlık dün aktara gittim kabızlık için bir çay verdi gerçekten etki etti bende sabah tartıda yansır diye düşünürken fazla çıktım cuma 68 olan ben hatta cumarteside 68 çıkan ben nasıl olurda salı sabahı 70 çıkarım yaaa kafayı yiyeceğim(((((((((((((

vücudunda ödem meydana gelmiş olabilir düzene girer kilon merak etme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…