Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sağol canım inş. cumaya kadar farkeder yoksa tırlatacam artık bu kilolardan((((((

bu arada gamzemiydi senin?

sanırım yazın sıcakları iyice enerjimizi aldı götürdü bi de tartıda düşük çıkmayı beklerken pat diye 2 kilo atınca insan sinirrr oluyo resmen ...kaptanım sakın dertlenme 1 2 gün sonra bakmışsın gidivermiş fazlalıklar zaten kabızlık biliyosun ki ödem yapıyo kesin ödemdendir o fazlalıklar işte ben de ayyynıı senin gibi oldum ama 4 5 gün içinde gitti hemen gerçi şimdi de 72 de takıldım kaldım...
kızlar inanır mısınız artık 5 dk koşu 5 dk yürüyüş yapıyorum her gün 70 dk yı böylece tamamlıyorum sırtım atletim terden bi hal oluyo ama tartıda gram oynamıyoooooo bu sabah gene bi umutla bakayım dedim 72.2 çıktım resmen tırlatmak üzereyim takıldım kaldım yaaaa.....yedikelrime de inanın artık azami şekilde dikkat ediyorum adetim de yakındır perşembe ya da cuma olurum sanırım...ooofffff patlayacağuuummmmkafamçokkarıştı-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

ayyyy çok merak ettim ne sürpriziymiş ki ?:dance::teytey:a.s.lülülülülülüsositososito
acaba nedir nedir ?laelaelaelaelaelülülülülülü:sm_cool:
sürprizleri çok severim ama sadece kilo verenlere bi sürprizse bu hafta kendimden hiç umutlu değilim gizemim yaaa....ooofff offf!!!!eyvahedigeldismile:gitme:-tatlicadiarzu-

ayçinim geçmiş olsun canım yaa sıkma canını...ben de bi tuhafım bugün...hava çok fena,midem bulanıyo valla...
diyete uyamıyorum kızlar(
moralman eksilerdeyim(

kızlar bu hafta ben yine çok yoğunum

yarın ve perşembe olmayacağım perşembe belki akşam üstü uğrarım ama yarın yokum haberiniz olsun

kızlar hepimize bi haller oldu resmen ....nazara mı geldik ne?a.s.
e tabi her hafta 3 kilo her hafta 3 kilo verinceee....:roflol::roflol::roflol:
ayyy valaaa ne konu açsam ki kaptanım ? aklıma da bişey gelmiyo üzerimde kocaman bi ağırlık var hayırlısı bakalım Allah tan....offf afra tafra of pof...
inanın bugün yürümeye bile takatim kalmayabilir yani...hiç hevesim yok nedense...acaba diyetisyenimden erken randevu mu alsam da biraz motive olsam diyorum ama ne yüzle çıkarım karşısına?kilocuklar olduğu yerde duruyo...
kızlar benimki regl stresi sanırım olunca rahatlarım gibi
bu arada sabah menemen yaptım kendime 2 biber 2 domates 1 yumurta peynirim kalmamış
yanında 1 kupa çay sıcaktan onu da yarım bıraktım
2 dilim de ekmek
menemeni çok çok az yağda yaptım kızlar bu sefer inanın ki o çok sevdiğim yemeği yutmak için gözümden yaş geldi yani...az daha bırakıyodum ama zorladım kendimi...yağ da gerekiyomuş onu anladım...

kızlar bu hafta ben yine çok yoğunum

yarın ve perşembe olmayacağım perşembe belki akşam üstü uğrarım ama yarın yokum haberiniz olsun

kolay gelsin kaptanım..bu sıcaklarda da iş yoğunluğu şekilmiyo yani...
ayy ben tatili özledim yaaa...şöyle serin serin denize girmek vardııı....

aynen hilal yaa ben de öyleyim...okuldan eve zor geldim inan...çok fena durumdayım,ne oldu bilmem...bunalım takılıyorum resmen..offfff

aynen hilal yaa ben de öyleyim...okuldan eve zor geldim inan...çok fena durumdayım,ne oldu bilmem...bunalım takılıyorum resmen..offfff

zeynep diyecektin kız?:))))))))))
hava çok basık insan boğulacak gibi oluyo resmen....
az önce kirazları sayıp da koydum tabağıma 24 adet:))))güler misin ağlar mısın?şu çektiklerimizin bir an önce sonucunu görelim inşallah yaaa....

pardon yaa zeynep hhatta s.zeynep diyecektim:))
kilo çizelgem yok canımcım,sevmiyom öyle...ne biliim hiç olsun istemedim...
ayy çok daraldım ben yaadiyet işi d eyalan oldu,bu hafta kilo alıcam sanırım(sadece dün ve bugünkü saçmalamam yeter yaniii...
o kadar çile çek 2 günde al...bizim işimiz de böyle işte(

selam kizlar
unutmadan yediklerimi yazip kacacagim.

sabah
1 bardak süt

ögle
5 orta boy köfte izgara + 1 litre su

aksam

---

sonra eklerim..

emosum bitanem walla cok üzülüyorum.. nolur yapma bunu..
ben sana imrendimde basladim tekrar..
yazik etme o kadar emege.. 200 gram icin bile 1-2 saat yürümedinmi sen?
yeme lütfen..

slm kızlar hava cok sıcaak, Allah a sukur evdeyim,Rabbim calısanlara kuvvet ve serinlik versin.
2 gundur buzluga saldırıyorum dondurma var mıdır diye yok cok sukur. olsaydı simdiye coktan yemiştimmmm,

neyse bugun yediklerimi yazayım,
sabah
1 d ekmek, 1 yumurta
1kk peynir domates salatalık 2 fincan ıhlamur.

ara,
1 porsiyon erik,

öğle
1 kase corba, 1 d ekmek
1 kurabiye

ara
1 porsiyon erik

aksam sanırım yine corba olacak

opuyorum hepinizi.

oofffffffffffffff
haklısın aşkitom hem de çoooooook haklısın...ama içimden bi şey gelmiyor yaa,neetcem ben((
nesibe ne güzel azmine hayran kaldım,devam et canım

merhaba fıstıklar a.s.

sıcaklar bastırdı herkese bi rehavet çöktü sanırım.bende çok düzensiz besleniyorum maalesef.

sabah iki dilim k.ekmeğiyle klasik kahvaltı

arada bi kase meyveli dondurma

öğlen bi kase çorba bi dilim k. ekmeği

ikindi bi fincan nescafe 3 adet bayram çikolatası :)

akşam bi pors.tavuk sote,domates-soğan,bi dilim k.ekmeği

arada bi büyük dilim karpuz

kızlar karpuzun diyetteki yeri nedir acaba özellikle diyetisyene giden arkadaşlar daha iyi bilir sanırım.

ay müfettişler bugün geldi. oğlum hastalandı ateşler içinde yatıyor, hastaneye gittik. kavgalar yaralamalar, kan revan, bu israil krizi filan, şehitlerimiz... ya kafayı yicem. herşey bu kadar mı üst üste gelir

:hooray:.

sabah
1 bardak süt

ögle
5 orta boy köfte izgara + 1 litre su

aksam

1 tabak ton baligi salatasi (ton balik,sogan,misir,bezelye,biber,marul,biraz yag.)
+ 1 litre su

gece yine 1 saat step yapip 1 litre su icerim.

annemin dogum günü.. annemdeyim yani :)
süt böregi ve 2 cesit pastanin tadina bile bakmadim:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…