- 6 Şubat 2009
- 2.989
- 161
- 688
vücudunda ödem meydana gelmiş olabilir düzene girer kilon merak etme...
sağol canım inş. cumaya kadar farkeder yoksa tırlatacam artık bu kilolardan((((((
bu arada gamzemiydi senin?
üzülme cnm sana bir süprizim var cuma günü ama sanırım hastalandığını paylaşırsın bizimle hadi bakalım bir gayret ve çaba içine gir bak süprizi kaçırırsın sonra ona göre ha bu arada bu herkese yapılacak ama ilk olmanında tadını çıkar bişi daha söyleyim bazı konularda eğer kafa karışması gerekiyorsa üstüme tanımam:tomato::roflol:
kızlar bu hafta ben yine çok yoğunum
yarın ve perşembe olmayacağım perşembe belki akşam üstü uğrarım ama yarın yokum haberiniz olsun
aynen hilal yaa ben de öyleyim...okuldan eve zor geldim inan...çok fena durumdayım,ne oldu bilmem...bunalım takılıyorum resmen..offfff
ööff bilmiyom valla,inşallah yarzın telafi edeblirim-tatlicadiarzu-
sorma aslı yaa...yemeklere verdim kendimi:sinifsinif:
salaklık ettim farkındayım,ama napiim neden alayım hırsımı?eşim daha eve gelmedi...gelse de bi temiz kavga mı etsemguclubacismileeyvahedigeldismile
ben de senle muhabbet etmeyi özledim ama sen acayip teknoloji özürlü çıktın yaasırnaşık şey
msjlrı te ek okyup tek tek cevap yazmaya çalışıyosun bu da yaklaşık 1 saat sürüyo:roflol:seni beklerken uyuyakalıyorum ben desırnaşık şey
habuki ne güzel fotolar göstericektim sanabayanssulusmile:hulya:
bu arada müfettişler geldi miaklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?