Valla kız menüm de de yeşil fasulye sebze çorbası vardı. . Ha cıs vardı var olmasına da o benim zaten menüm değil yani cıs siz menümü vermisim ki acaba ben kk tarihimdesen bu menüyle voronesi almıyosan beni sayfaya bile koymazdın. bu arada selam 7.takım ,herkes iyidir inşallah :)
YA bacilarr kaçaklarà da almıyorlar.iyisi.mi .cıs grubu açam ben . Orada toplasirizCanim bence fikrin çok güzel hem takımda oluruz hem yarışmaya katılır benim için sizinle olmak listede olmaktan daha önemli başka yerde listede olmaktan sizinle kaçak olmayı tercih ederim
Ayrıca canım Yarışmadan dolayi kendine okadar yüklendikten haftaya 1,mız sensin herhalde x
Abla bu ramazan çarpıyor beni .gözüm dönüyor baklava dondurma görünce. Bir de millet hani misafirlik olunca ye canım zaten zayıf sin .gene verirsin mantığı mantıklı geliyor..Dün midemin bulanmasindan sahur yapamadım resmen .afedersin çıkarmak zorunda kaldım çekirdek bozmuştu midemı. Su an orucum meselâ gene davet var . Gene canım çooook baklava istiyo. Nasıl engel olayım kendime bilmiyorumSahurla iftari okuyunca aferim veroya diycektimki mesajin asagisina inince.
Sunu bilir sunu derim mezun olmak kimseye yaramiyor
Şahsen ana listede olup mezun olmayı arzularım, evet. Ama eğer bu takım içinde 2.bi takım gibi olmayacaksa, yani takımım ayrılacaksa istemiyorum. Burdaki arkadaşların az yemeleri, tecrübeleri, sporları beni olumlu etkiliyorAynura 15 e dustuk iste kacaklar listeside iyi peri denetimi birakmasin sarayca ve koza ayrica vampirellada var..
Kizlar nasil dusunur bilmem ama bence baska takima ayrilmaktansa boyle iyi, zaten ister istemez bir sure sonra uye sayisi azaliyor yaprak dokumu oluyor
Sizlerde dusuncenizi bildirim Kizlar.
Sabah hem patates hem pide bence fazla. İkisi de ekmek türü.Menüm
Sabah: 2 yumurtadan omlet
1 patates, domates soslu
1 kk peynir, biraz marul
bi avuç çiğ fıstık
Avuç içi kadar pide
Ara: baharatlı yoğurt, domates, salatalık
Öğlen: 1 büyük kase puding, 3-4 parça bitter çikolata2 dilimle kaşarlı tost
Evet nefsime yenik düştüm. Ne söyleseniz yeridir, yerden yere vurabilirsiniz beni. Ve vurun lütfenn.
Bunları yiyince de bir midem bulandı. İstifra ettim, afedersiniz..
Şimdi yürüyüşe çıkıyorum. Akşam da plates videolarına bakıcam inşallah. Hayırlı akşamlar
Oyyy çıkardığın ii olmuş. Sağlıksız ama.olsun. Öğle ne oyleeeee. .Akşam ne yiyeceksinMenüm
Sabah: 2 yumurtadan omlet
1 patates, domates soslu
1 kk peynir, biraz marul
bi avuç çiğ fıstık
Avuç içi kadar pide
Ara: baharatlı yoğurt, domates, salatalık
Öğlen: 1 büyük kase puding, 3-4 parça bitter çikolata2 dilimle kaşarlı tost
Evet nefsime yenik düştüm. Ne söyleseniz yeridir, yerden yere vurabilirsiniz beni. Ve vurun lütfenn.
Bunları yiyince de bir midem bulandı. İstifra ettim, afedersiniz..
Şimdi yürüyüşe çıkıyorum. Akşam da plates videolarına bakıcam inşallah. Hayırlı akşamlar
Bu ramazan bizim 7. takımın güllerine iyi gelmedi. Benim anam da dahil. Kimsecikler yok
Aaa bugün cumartesi de mi. O kadar monoton geçiyor ki günleri saymayı bırakmışımHaftasonu geldi ya ondan
Gelmiyor baci gelmiyor. . İftardan sonra bir de aile ile birlikte olmak ye ye israrlari ..Bu ramazan bizim 7. takımın güllerine iyi gelmedi. Benim anam da dahil. Kimsecikler yok
Zor gerçekten. Açlık bi yandan susuzluk bi yandan. Günler uzun... Allah yardımcınız olsun.Gelmiyor baci gelmiyor. . İftardan sonra bir de aile ile birlikte olmak ye ye israrlari ..
Aaa bugün cumartesi de mi. O kadar monoton geçiyor ki günleri saymayı bırakmışım
Az kaldı #direnAslıOkul olmasa ben de farketmicem ama dersimin olmadığı günleri iyi biliyorumO kadar yemek pişirdim tek başıma hala akşam olmadı
Alışıyor insan da işte. İftar anında gözü görmüyor resmen sonrasında falann . Kötü tarafı o yani. Güya nefis terbiyesi ama iftardan sonra söķmuyorZor gerçekten. Açlık bi yandan susuzluk bi yandan. Günler uzun... Allah yardımcınız olsun.
Az kaldı #direnAslı
Sen bayağı batıdasın o zaman. Bizim burda 1 saatten biraz fazla zaman kaldı ya ondan dedim2 saat 10 dakika varNormalde rahat tutuyorumda iki gündür sahura kalkamıyorum hep alarmı kapatıp uyuyorum hiç su içmeden çok kötü oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?