Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sen bu menüyle voronesi almıyosan beni sayfaya bile koymazdın . bu arada selam 7.takım ,herkes iyidir inşallah :)
Valla kız menüm de de yeşil fasulye sebze çorbası vardı. . Ha cıs vardı var olmasına da o benim zaten menüm değil yani cıs siz menümü vermisim ki acaba ben kk tarihimde

YA bacilarr kaçaklarà da almıyorlar.iyisi.mi .cıs grubu açam ben . Orada toplasiriz

Sahurla iftari okuyunca aferim veroya diycektimki mesajin asagisina inince .
Sunu bilir sunu derim mezun olmak kimseye yaramiyor
Abla bu ramazan çarpıyor beni .gözüm dönüyor baklava dondurma görünce. Bir de millet hani misafirlik olunca ye canım zaten zayıf sin .gene verirsin mantığı mantıklı geliyor..Dün midemin bulanmasindan sahur yapamadım resmen .afedersin çıkarmak zorunda kaldım çekirdek bozmuştu midemı. Su an orucum meselâ gene davet var . Gene canım çooook baklava istiyo. Nasıl engel olayım kendime bilmiyorum

Menü bildirimim:
Kahvaltı: çok geç uyandım bugün. Tembellik yapiym dedim zaar
yarım yumurtayla omlet
1 dilim karpuz
domates salatalık

Ara:
7 kiraz, 3 kırmızı erik

Akşam:
1 kepçe tarhana çorbası
Zeytinyağlı taze fasulye yemeği
4 kaşık sarımsaklı yoğurt

Su: Bugün az oldu ya. 1 litre olmuştur. Ama uyuyana kadar 3'e tamamlarım ben
Spor: Birazdan kardeşimle yürüyüşe çıkacaz. Akşam da bi daha çıkarız

Şahsen ana listede olup mezun olmayı arzularım, evet. Ama eğer bu takım içinde 2.bi takım gibi olmayacaksa, yani takımım ayrılacaksa istemiyorum. Burdaki arkadaşların az yemeleri, tecrübeleri, sporları beni olumlu etkiliyor

Menüm
Sabah: 2 yumurtadan omlet
1 patates, domates soslu
1 kk peynir, biraz marul
bi avuç çiğ fıstık
Avuç içi kadar pide

Ara: baharatlı yoğurt, domates, salatalık

Öğlen: 1 büyük kase puding, 3-4 parça bitter çikolata 2 dilimle kaşarlı tost

Evet nefsime yenik düştüm. Ne söyleseniz yeridir, yerden yere vurabilirsiniz beni. Ve vurun lütfenn.
Bunları yiyince de bir midem bulandı. İstifra ettim, afedersiniz..
Şimdi yürüyüşe çıkıyorum. Akşam da plates videolarına bakıcam inşallah. Hayırlı akşamlar

Sabah hem patates hem pide bence fazla. İkisi de ekmek türü.
Belki özel bi beslenme şeklidir bilemiyorum.
Ama patates ekmek türü şeyler beni çok acıktırıyor. Elimde olsa tamamen hayatımdan çıkarıcam.

1 büyük kase puding, bitterler, kaşarlı tost...
Karıştırmışsın tabi mide ne yapsın. Üzme kendini üzüm abla. Önümüzdeki cumaya kadar sporunu ve suyunu arttır. Bişeycik olmaz

B 12 vitamini kullanmaya başladım yeniden. Nası acıkıyorum nası acıkıyorum anlatamam

Oyyy çıkardığın ii olmuş. Sağlıksız ama.olsun. Öğle ne oyleeeee. .Akşam ne yiyeceksin

vorones napıyosun çok uğramıyorsun eskisi kadar, kaçaklar tam sana göre bence liste korkusu da yok Ama menülerin çok bozuk Ankara'ya gittiğinden beri peri ondan öyle demiştir

Zor gerçekten. Açlık bi yandan susuzluk bi yandan. Günler uzun... Allah yardımcınız olsun.
Alışıyor insan da işte. İftar anında gözü görmüyor resmen sonrasında falann . Kötü tarafı o yani. Güya nefis terbiyesi ama iftardan sonra söķmuyor

2 saat 10 dakika var Normalde rahat tutuyorumda iki gündür sahura kalkamıyorum hep alarmı kapatıp uyuyorum hiç su içmeden çok kötü oluyor
Sen bayağı batıdasın o zaman. Bizim burda 1 saatten biraz fazla zaman kaldı ya ondan dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…