Sen bayağı batıdasın o zaman. Bizim burda 1 saatten biraz fazla zaman kaldı ya ondan dedim
Buraları kavruluyor. Iğdıra git senİstanbul maalesef, çok severim kendisini de şu iftar çok geç ya biraz doğuda olaydım iyiydi
bitanem sizler iyi olun ölümün yaşı yok ama rabbim sıralı ölüm versin sizler çok gençsiniz rabbim sizlere sağlık sıhat versin izmirin keyfini çıkarMerhaba kizlar, tekrar cok tesekkur ederm gecms olsun dilejkeriniz icin telefondan giriyorun alintiyamiyorum Allah razi olsun. Yasemin ablam kv de Rabbim sifa versin olumun bile hayirlisini versin.
Bende yeni bir takim kurulmasi taraftari degilim, biz boyle guzeliz. Aynuram sali gunu donuyorum tam gaz aranizdayim. Gizem cezabi donunce fazlasiyla oderimzaten arkadaslarim sok oluyo beni gorun e haliyle diyetime mudahale ediyorlar. Burda diyet olmaz diye fazla yaymadan donucem insallah
kontesim acımasızcamı davrandım ? ama açıkçası dün yazdığı şeyden dolayı dikkatimi çekti ve bu konuda karara kızdım çünkü karar asil listede olduğunu bildiği halde dün yazmışki kilo bildirimi yapacakmıyım bu beni açıkçası şaşırttı benmi yanlış anladım yada oruçtan yanlış anladıysam özür dilerim.Ben Karar hakkında öyle düşünmüyorum Yasom..dün gece geldi yorgun argın özrünü diledi açıklamasını yaptı..Spora başlayıp düzenli menü vereceğim dedi...Suveyma yerleşince gelir sanırım int.bağlatmadığı için gelememiş olabilir..Munu hakkında bişey diyemicem..
Yok kuzum acımasız davranmadın tabi.. :) bence de daha erken gelip söylemesi gerekirdi...ama sonrasında gerekli açıklamayı yaptı diye düşünüyorum... O değil de besive de bildirim yapmamış...herhangibirşey söylemiş miydi,hatırlamıyorum..,kontesim acımasızcamı davrandım ? ama açıkçası dün yazdığı şeyden dolayı dikkatimi çekti ve bu konuda karara kızdım çünkü karar asil listede olduğunu bildiği halde dün yazmışki kilo bildirimi yapacakmıyım bu beni açıkçası şaşırttı benmi yanlış anladım yada oruçtan yanlış anladıysam özür dilerim.
kontesim acımasızcamı davrandım ? ama açıkçası dün yazdığı şeyden dolayı dikkatimi çekti ve bu konuda karara kızdım çünkü karar asil listede olduğunu bildiği halde dün yazmışki kilo bildirimi yapacakmıyım bu beni açıkçası şaşırttı benmi yanlış anladım yada oruçtan yanlış anladıysam özür dilerim.
Yok kuzum acımasız davranmadın tabi.. :) bence de daha erken gelip söylemesi gerekirdi...ama sonrasında gerekli açıklamayı yaptı diye düşünüyorum... O değil de besive de bildirim yapmamış...herhangibirşey söylemiş miydi,hatırlamıyorum..,
Bitiyorr cankm yarinda yiyiyim bitiyorrr...sonra yemem...yarindan bende insallah orucuma devam ediyorum,,,allah hepimizin orucunu kabul etsin...amin!!!qutab qaliba sizde gozleme,oglen aklima geldi bi dizide gormusdum qaliba oduEvet canım ekledik zaten listeyi yenilemiştim yüzdemiz yine aynı
Olsun tatlımayrıca sevgilin sınava giriyordu sanırım başarılar
Ben seni bu menüyle hayatta kaçaklara almam
Qutab ne hakikaten. Birde sabah kek yemeye mi başladın seeen ?
Muhtemelen 2 hafta sonra dönerim yani eşinin izin tarihinde dönmüş olurum diye tahmin ediyorum selinde salı dönüyorum demişti
Merhaba canımNasilsjniz arkadaslar???kim var kim yok???
Valla kız menüm de de yeşil fasulye sebze çorbası vardı. . Ha cıs vardı var olmasına da o benim zaten menüm değil yani cıs siz menümü vermisim ki acaba ben kk tarihimde
Ben bugün 30 dk sporumu yaptım bileeee :)Sen de hadiiii
Ben 2-3 saat yaparsam anca kurtarıcam
Ayy sen yapmışsın bile.. bi sabah bi akşam girebiliyorum geçmişi okuyup cevap yazıyorum.Perii 2 takimin bireysel 1. Lerini siralasaniz ya :)
Aaaa yine de geliyorum yaaa o kadarda değil lütfenKızzz senin işin gücün yok muuu
peri tatilde bizden kaçıyo bi de sıralamamı yapacak
şu 2hafta periyi tutana afferim...
Şaka yapıyorum kııızzzMadem kaçaklarà da almiycaksın . Cezan da senin olsun baciiii
Bişey yememeyi düşünüyorum.bol su içiyorum canım işte. Oruçlu olduğumda aşırı halsiz oluyorum susuzluktan sanırım. Bugün bebek için izin vereyim dedim kendime, onda da cozuttumOyyy çıkardığın ii olmuş. Sağlıksız ama.olsun. Öğle ne oyleeeee. .Akşam ne yiyeceksin
günaydın.......
Aynura çok geçmiş olsun inşallah çabuk iyileşir kuzucuk.
zayıflayacam yağmurum hoşgeldin kuzum az kaldı duğune hayırlısı ile muradına ermen dileğiyle öptüm kuzum
Kızlar sağolun sormuşsunuz,boğazı da kızarmış yavrumun...ilaç ta veriyorum,inşallah cabuk geçer...
Yok canım ama hissediyordur sanırsam gelen giden oluyor.
ahahah dimi ya, doğuda çok erken açan iller var. İmsak da geç oluyo bi deİstanbul maalesef, çok severim kendisini de şu iftar çok geç ya biraz doğuda olaydım iyiydi
Yok kuzum değişik bir beslenme şekli değil, bildiğin homini gırtlak yeme şeysiSabah hem patates hem pide bence fazla. İkisi de ekmek türü.
Belki özel bi beslenme şeklidir bilemiyorum.
Ama patates ekmek türü şeyler beni çok acıktırıyor. Elimde olsa tamamen hayatımdan çıkarıcam.
1 büyük kase puding, bitterler, kaşarlı tost...
Karıştırmışsın tabi mide ne yapsın. Üzme kendini üzüm abla. Önümüzdeki cumaya kadar sporunu ve suyunu arttır. Bişeycik olmaz
Ben Varım . Açım Kabul edersennNasilsjniz arkadaslar???kim var kim yok???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?