Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bitanem sizler iyi olun ölümün yaşı yok ama rabbim sıralı ölüm versin sizler çok gençsiniz rabbim sizlere sağlık sıhat versin izmirin keyfini çıkar seni seviyoruz...

kontesim acımasızcamı davrandım ? ama açıkçası dün yazdığı şeyden dolayı dikkatimi çekti ve bu konuda karara kızdım çünkü karar asil listede olduğunu bildiği halde dün yazmışki kilo bildirimi yapacakmıyım bu beni açıkçası şaşırttı benmi yanlış anladım yada oruçtan yanlış anladıysam özür dilerim.

Yok kuzum acımasız davranmadın tabi.. :) bence de daha erken gelip söylemesi gerekirdi...ama sonrasında gerekli açıklamayı yaptı diye düşünüyorum... O değil de besive de bildirim yapmamış...herhangibirşey söylemiş miydi,hatırlamıyorum..,

benim anladığım dün karar tartı değişimiyle beraber gelen fazla kilolarla - oldukça fazla hem de - yaklaşık 6 kilo fazlayı ne yapacağını bilememiş. Bildirim yapsam mı yapmasam mı diye düşünürken bizi zor durumda bırakmak istemediği için gelmemiş ve bildirim yapmamış tabi yine zor durumda bıraktığının farkında değil. Alt üstü tartı değişimi sabit yazıcaktık ama o bunu bilmiyor gelip sormaması asıl tuhaf olan durum biz onu akşama kadar bekledik sonuçta bence asıl diğer kızların durumu muallakta, karar uğrayıpbir kere de olsa günde mesah yazıyordu ama munu ve suveyma gelmiyor hadi munu ve karar yeni üye tamam anlıyorum ama suveyma taşınma işleri düzene girene kadar izinli olabilir böyle bir hakkıvar neden kullanmıyor anlamıyorum

Besive zaten son iki gündür hep gece 12-1 gibi gelip menüsü yazıp kaçıyordu sınavı kötü geçtiği için sıkıntılı diye düşünüyorum daha gelmedi ama umarım gelir de bir açıklama yapar

Bitiyorr cankm yarinda yiyiyim bitiyorrr...sonra yemem...yarindan bende insallah orucuma devam ediyorum,,,allah hepimizin orucunu kabul etsin...amin!!!qutab qaliba sizde gozleme,oglen aklima geldi bi dizide gormusdum qaliba odu

süveyma illa gelirdi diye düşünüyordum ama nasıl ne oldu bilmiyorum neti yok sanırsam dediğiniz gibi gelmedi . karar listeye ilk aldığımız haftada bildirime gelmedi hadi cenazesi vardı dedik ses etmedik her artı çıktığımızda kaçacakmıyız? gelmeyerek takımı zor durumda bırakıyolar kusuruma bakmayın kırıcı olduysam.

Ben bugün 30 dk sporumu yaptım bileeee :)
Ben 2-3 saat yaparsam anca kurtarıcam
yok kız o kadarda kıyamam
Perii 2 takimin bireysel 1. Lerini siralasaniz ya :)
Ayy sen yapmışsın bile.. bi sabah bi akşam girebiliyorum geçmişi okuyup cevap yazıyorum.
Kızzz senin işin gücün yok muuu
peri tatilde bizden kaçıyo bi de sıralamamı yapacak
şu 2hafta periyi tutana afferim...
Aaaa yine de geliyorum yaaa o kadarda değil lütfen
Madem kaçaklarà da almiycaksın . Cezan da senin olsun baciiii
Şaka yapıyorum kııızzz

Geri dönmek istemiyorum eski dğzenime
Oyyy çıkardığın ii olmuş. Sağlıksız ama.olsun. Öğle ne oyleeeee. .Akşam ne yiyeceksin
Bişey yememeyi düşünüyorum.bol su içiyorum canım işte. Oruçlu olduğumda aşırı halsiz oluyorum susuzluktan sanırım. Bugün bebek için izin vereyim dedim kendime, onda da cozuttum

günaydın.......
Aynura çok geçmiş olsun inşallah çabuk iyileşir kuzucuk.
zayıflayacam yağmurum hoşgeldin kuzum az kaldı duğune hayırlısı ile muradına ermen dileğiyle öptüm kuzum

sagol ablammmm eksik olmaaa

Kızlar sağolun sormuşsunuz,boğazı da kızarmış yavrumun...ilaç ta veriyorum,inşallah cabuk geçer...

Gecmis olsun kaptanimmm
Yok canım ama hissediyordur sanırsam gelen giden oluyor.

bende buralarda yoktum ablam tam bilmiyorum durumu ama ALLAH acil sifalar versin INSALLAH

İstanbul maalesef, çok severim kendisini de şu iftar çok geç ya biraz doğuda olaydım iyiydi
ahahah dimi ya, doğuda çok erken açan iller var. İmsak da geç oluyo bi de

Yok kuzum değişik bir beslenme şekli değil, bildiğin homini gırtlak yeme şeysi
Midemin bozulmasına bile sevindim demekki artık çok yemeği kabul etmicek diye yürüyüşümü yaptım. Kaç dakka oldu bilmiyorum. Saatler oldu sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…