günaydın kızlar..
sabah 1 saatlik yürüyüşümü yaptım geldim..dün akşam arkadaşlara gittik saolsun bıdığım bütün tabağımı bitirdi yine:lepi:sositososito sarmaları tiramisuyu poğçayı yedi..bende 1 tane sarma yedim çok süperdi ama.
bu arada sağlıklı beslenmeyi sevmem demişsiniz ayhh bende hiç sevmem ama zalim felek napalım kaderimiz hep dikkat etmek..yiyip yiyip kilo almayanlara sinir olurum bu yüzden..
gönlümce doya doya yiyemem yersem hemen kilo alırım.
gelsin kebaplar,gitsin baklavlar,pilav,dolma,börak,pasta,sütlü tatlı,ızgaralar...of of..acaip iştahlı ve ağzının tadını bilen biriyim..keşke bilmeseymişimkaydirigubbakcemile3eziyet oluyor şimdi..
emoş sende sakın salma kendini canım bak ne güzel 2 kilo verdin geçen hafta..boşa gitmesin emeklerin
aslıcım oğluşuna geçmiş olsunay müfettişler bugün geldi. oğlum hastalandı ateşler içinde yatıyor, hastaneye gittik. kavgalar yaralamalar, kan revan, bu israil krizi filan, şehitlerimiz... ya kafayı yicem. herşey bu kadar mı üst üste gelir
işte benim tanıdığım hilmiş :lepi::hooray:.
sabah
1 bardak süt
ögle
5 orta boy köfte izgara + 1 litre su
aksam
1 tabak ton baligi salatasi (ton balik,sogan,misir,bezelye,biber,marul,biraz yag.)
+ 1 litre su
gece yine 1 saat step yapip 1 litre su icerim.
annemin dogum günü.. annemdeyim yani :)
süt böregi ve 2 cesit pastanin tadina bile bakmadim:lepi:
liv canım cuma günü bir mezun veriyoruz.yerine gelebilirsin oyüzden artık paylaşımlarına başla ve cuma günü kilonu bildir.kızlar nasılsınız arada bir gelip bakıyorum halen yer yok mu bana bilmiyorumkismile
emoş aman canım frenle kendini yaaa..o kadar vermişsin boşa gitmesin sonra insan çok üzülüyor,bir sürü çile çektim ama nefsime hakim olamadım diye
aslıcım benim bebiş 14 aylık..hatta daha öncede sormuştun seninkide 15 aylıktı :)))
aşkitoooo harika valla cumaya büyük bişey gelebilir senden süpriz bekliyorum..
bende bugün yediklerimi yazayım
sabah
domates peynir salatalık maydonoz yeşil çay
ara yok unuttum yemeyi..
öğlen yokmisafirlerim gelecekti
öğleden sonra çayın yanında mercimek köftesi,dondurmalı pasta ve pişi vardı
ama ben 3 mercimek köftesi yedim bol bol domates salatalık yedim
akşam meyve tabağı
egzersizlerimi yaptım
şimdi yeşil çay içiyorum
liv canım cuma günü bir mezun veriyoruz.yerine gelebilirsin oyüzden artık paylaşımlarına başla ve cuma günü kilonu bildir.
ayçinim geçmiş olsun canım yaa sıkma canını...ben de bi tuhafım bugün...hava çok fena,midem bulanıyo valla...
diyete uyamıyorum kızlar(
moralman eksilerdeyim(
pardon yaa zeynep hhatta s.zeynep diyecektim:))
kilo çizelgem yok canımcım,sevmiyom öyle...ne biliim hiç olsun istemedim...
ayy çok daraldım ben yaadiyet işi d eyalan oldu,bu hafta kilo alıcam sanırım(sadece dün ve bugünkü saçmalamam yeter yaniii...
o kadar çile çek 2 günde al...bizim işimiz de böyle işte(
slm kızlar hava cok sıcaak, Allah a sukur evdeyim,Rabbim calısanlara kuvvet ve serinlik versin.
2 gundur buzluga saldırıyorum dondurma var mıdır diye yok cok sukur. olsaydı simdiye coktan yemiştimmmm,
neyse bugun yediklerimi yazayım,
sabah
1 d ekmek, 1 yumurta
1kk peynir domates salatalık 2 fincan ıhlamur.
ara,
1 porsiyon erik,
öğle
1 kase corba, 1 d ekmek
1 kurabiye
ara
1 porsiyon erik
aksam sanırım yine corba olacak
opuyorum hepinizi.
merhaba fıstıklar a.s.
sıcaklar bastırdı herkese bi rehavet çöktü sanırım.bende çok düzensiz besleniyorum maalesef.
sabah iki dilim k.ekmeğiyle klasik kahvaltı
arada bi kase meyveli dondurma
öğlen bi kase çorba bi dilim k. ekmeği
ikindi bi fincan nescafe 3 adet bayram çikolatası :)
akşam bi pors.tavuk sote,domates-soğan,bi dilim k.ekmeği
arada bi büyük dilim karpuz
kızlar karpuzun diyetteki yeri nedir acaba özellikle diyetisyene giden arkadaşlar daha iyi bilir sanırım.
:hooray:.
sabah
1 bardak süt
ögle
5 orta boy köfte izgara + 1 litre su
aksam
1 tabak ton baligi salatasi (ton balik,sogan,misir,bezelye,biber,marul,biraz yag.)
+ 1 litre su
gece yine 1 saat step yapip 1 litre su icerim.
annemin dogum günü.. annemdeyim yani :)
süt böregi ve 2 cesit pastanin tadina bile bakmadim:lepi:
emoş aman canım frenle kendini yaaa..o kadar vermişsin boşa gitmesin sonra insan çok üzülüyor,bir sürü çile çektim ama nefsime hakim olamadım diye
aslıcım benim bebiş 14 aylık..hatta daha öncede sormuştun seninkide 15 aylıktı :)))
aşkitoooo harika valla cumaya büyük bişey gelebilir senden süpriz bekliyorum..
bende bugün yediklerimi yazayım
sabah
domates peynir salatalık maydonoz yeşil çay
ara yok unuttum yemeyi..
öğlen yokmisafirlerim gelecekti
öğleden sonra çayın yanında mercimek köftesi,dondurmalı pasta ve pişi vardı
ama ben 3 mercimek köftesi yedim bol bol domates salatalık yedim
akşam meyve tabağı
egzersizlerimi yaptım
şimdi yeşil çay içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?