Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

senin bıdık kaç aylık? tiramisu mu yiyo demek :)

emoş aman canım frenle kendini yaaa..o kadar vermişsin boşa gitmesin sonra insan çok üzülüyor,bir sürü çile çektim ama nefsime hakim olamadım diye

aslıcım benim bebiş 14 aylık..hatta daha öncede sormuştun seninkide 15 aylıktı :)))

aşkitoooo harika valla cumaya büyük bişey gelebilir senden süpriz bekliyorum..

bende bugün yediklerimi yazayım
sabah
domates peynir salatalık maydonoz yeşil çay

ara yok unuttum yemeyi..

öğlen yok misafirlerim gelecekti
öğleden sonra çayın yanında mercimek köftesi,dondurmalı pasta ve pişi vardı
ama ben 3 mercimek köftesi yedim bol bol domates salatalık yedim

akşam meyve tabağı

egzersizlerimi yaptım
şimdi yeşil çay içiyorum

aslıcım oğluşuna geçmiş olsun
malesef bazen böyle tüm aksilikler üstüste gelir olsun bozma moralini

işte benim tanıdığım hilmiş :lepi:
kızlar nasılsınız arada bir gelip bakıyorum halen yer yok mu bana bilmiyorumkismile
liv canım cuma günü bir mezun veriyoruz.yerine gelebilirsin oyüzden artık paylaşımlarına başla ve cuma günü kilonu bildir.

hilal seninde günün güzel geçmiş tebriklerguclubacismile

bende bugün diyet moduna tekrardan girdim
sabah meyve+3 yaprak galeta+1 kaşık lor
öğle 3 kaşık tavuk sote çok az slata
akşam 2 kaşık köz patlıcan+2 kaşık mercimek salata+yarım yumurta kadar balık

ara karpuz ve dondurma yedim

selam kızlar şükür geldim hava çok ena fırtına var elektirikler gidip geliyo. tatil çok güzeldi arkadaşın düğününe gitmiştim çok eğlendim gerçekten. uzun zamandıır görüşmedğim kişlerle görüştüm ve gördüğüm erkez çok güzel olmşsun çok zayıflamışsın dedi çok çok çokk güzel bişey acayip ulu oldum kimse illa ye diye ısrar etmedi. ben yemiyorum dediğimde yeme gerçekten güzel vermişsin dediler. ben toplamda 6 kilo verdim ama çok fark oldu özellile son iki kilo. düğün içn elimde olan elbiselerim bol gldi lbise bi aldım çok güzel yaa :)) yani hiç kaçamak yapmadım ama bugünlerde havlaardan sanırım canım hiçbişey yemek iistemiyo iraz düzensizim yani bugün yediklerimi yazayım
sabah : yumurta peynir çay ( domatesim felan yoktu) 1 dilim ekmek
ara yemedim
öğlen çok az bi kötfe kadar tavuk 1 su bardağı ayran başka bişey istemedim
akşam yine tavukk bol domates salatalık soğan maydonoz söğüş şeklnde
akşam da kiraz erik kayısı yedim

ohcanimadeysin canim süpriz $öylee...
yani cuma bildirim yaptigim kilo dogru deilmis..
eve geldigimde sabah 74 tüm.
aslinda 3-4 kilo vermis olacagim ama 1-2 kilo gözükecek cuma günü..

olsun napalimm..

günaydın kızlar.

aşkito olsun canım nasip kısmet bu kadarını verdin ya o yeter sen devam et yinede..

zeynep hoşgeldin.ne güzel övgüler duymuşsun insan gerçekten çok gurulanıyor ve mutlu oluyor..

benimde 3 gündür müthiş bir baş dönmesi var..regl olmasam hamileyim diyeceğim aynı onun halsizliği var üzerimde..

kahvaltıda 1 kase sütlü mısır gevreği yedim şimdi yeşil çay içiyorum azcık keyif yapayım sonra ortalığı toplayıp yemek yaparım

kızlar slm hep buralardayım ama yazmaya fırsatım olmuyor vakit bulunca yazcam ama haberiniz olsun dedim takipteyim ona göre toparlayın kendinizi moralman eksilerde olanlar tabi bu laf bana da geçerli bende aynı durumayım ve kabızlık bendede var hiç olmazdı ama of ne kötü bişeymiş bu arada kilo almış gösteriyorum sanırım bu hafta benimde kötü geçcek ama eğer kilo veremezsem dahada hırslanırım perperinin zeytinlerini deniyim bari

selam..

zalimi cnm bende ne hikmetse kilo verince daha cok hirslaniyorum..
kilo almaya baslayinca yiyiyorum :uhm:

kabizlik yavas yavas bendede boy göstermeye basliyor..
5 gün de 4 kiloyu attim..
1 haftada almistim 3 kiloyu zaten.. hemen gitti allaha sükür,
ama lafin gelisi 'hemen'

gece 12 bile olsa üsenmeyip 1 saat stepimi yapip öyle yatiyorum.

ayçinim geçmiş olsun canım yaa sıkma canını...ben de bi tuhafım bugün...hava çok fena,midem bulanıyo valla...
diyete uyamıyorum kızlar(
moralman eksilerdeyim(

kıs, gebe değilsindir? noluyo ya herkese bi olumsuzluk çökmüş. benim tosbaa bugün hayatında ilk kez 40 derece ataşliydi. çok korktum. okula da gitmedim.siteye pek giremiyorum kızlar. oğlan memi memi diye peşimde dolanıyor. çok huysuz ve bitkin yavrum. iştahı da yok. eskisi gibi sütüm de yok. ilaç içmesilazım ama aç geziyor. diyetime uyuyorum. bozmadım. kocamın aburcubur çekmecesindeki halleyler bana boyna ıslık çalıyor, gel gel yapıyorlar. bidenecik yiyim diyorum ama tadını alınca dibini görmek ikteyeceğimi biliyorum.

kıs sen de 2 ileri bi geri yapma sakın.

nesibecim çorba çok az ya. biraz bişiler ye bence. böle yavaş kilo verirsşin

benim bu haftaki diyet listemde öğlen veya akşamdan birinde peynir ekmek ve 5 parmak kalınlığında karpuz var. 5 parmak kalınlığında karpuz dilimikoca bir tabak ediyor. çatlayana kadar yiyorum. bu liste 2 hafta öncesinin. bana 2 kilo verdirdi. demekki karpuz kötü diil.

aşkitooo 1 litre suyu bi seferde mi içiyosun? miyden bulanmıyo mu yaw

ay unutmuşum ya yaşlılığıma ver bilmiyorumkismile burda herkesin bebesi var ya valla karıştırıp unutuyorum. bunuyom mu ney

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…