son yirmi dk hasta olmasamda günü kurtarsam bari
Hadi son 20 dk mız kaldı rabbim dualarımızı kabul eder inşallah....
GalibaKızlar sizler de bendensiniz fazla batıdayız galiba
Allah kabul etsinHayırlı iftarlar canlar
Ben Varım . Açım Kabul edersenn
Bendensin Hülya ablaKızlar merhaba,
Bugün cıss Yaptım ...menü yazamıcam...
Haklısın abla ben bu açıdan düşünmemiştim hiiçKozam hem boyle birsayi kabul etmezler hemde listeye girmek istemeyen ( benim gibi ) arkadaslarimizda var . Ayrica yeni uyelerden kacaklar lstesinde henuz takima yeni gelmis kalip kalmiycagi belli olmayan arkadaßlar var.
Ablam birinci olmak da gözüm yok + larımı veriyim birde azıcık daha veriyim yeticekTamam kozam kendini iyce uzdun kilo aldim diye . Artik onundeki haftaya bak fistik ve bu sefer verdigin kilonla sen 1. Ol.
bende kaçırdım ama sen yorumlarını bizden esirgemeKızlar merhaba,
Bugün cıss Yaptım ...menü yazamıcam...
Yaa ben ayrılmayalım diye söylemiştim ablam ama düşününce böyle olmazmıış anladım. Ayrılmayalım abla kaçaklarr güzeel yola devaamYine aynı şey olacak ya kozam,bi tek takımlar ayrı olacak...10.takımI gibi...kesinlikle ayrılmış olacağız...
Ablam bu fikir tutmuyo yine ayrılmak zorunda kalcaz hem de kabul etmezler sanırım benimki biraz hayalimsi bir öneri olduuCanim bence fikrin çok güzel hem takımda oluruz hem yarışmaya katılır benim için sizinle olmak listede olmaktan daha önemli başka yerde listede olmaktan sizinle kaçak olmayı tercih ederim
Ayrıca canım Yarışmadan dolayi kendine okadar yüklendikten haftaya 1,mız sensin herhalde x
Ben bursadayım canımKızlar sizler de bendensiniz fazla batıdayız galiba
inşallah canım birbirimize destekle vereceğiz doğru adresteyizAblam bu fikir tutmuyo yine ayrılmak zorunda kalcaz hem de kabul etmezler sanırım benimki biraz hayalimsi bir öneri olduuEvvet ablacım ben de ayrılmayalım diye dediim böyle çok iyiyiz ayrılmak yok Abla +ları veriyim valla birincilikte gözüm yook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?