Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hayirli aksamlar...ben menumi vereyim,az sonra kocam gelicek .derdim ama geldi...
Sabahogaca cay
oglen:5kasik makarna salata,4dilim kavun
aksam:tavuk yemeyi 1diyah rkmek,salata
1,5litre su
dpor ve yuruyus yok

Kozam hem boyle birsayi kabul etmezler hemde listeye girmek istemeyen ( benim gibi ) arkadaslarimizda var . Ayrica yeni uyelerden kacaklar lstesinde henuz takima yeni gelmis kalip kalmiycagi belli olmayan arkadaßlar var .
Haklısın abla ben bu açıdan düşünmemiştim hiiç Kaçaklarla yola devaam

iyi akşamlar hanımlar bugün diyetteki en kötü günümdü yazsammı kaçsammı bilemedim ama ger
çeklerle yüzleşmek güzel yorumlarınızı almak dahaiyi olacak tüm cesaretimi toplayıp yazıyorum
sabah
1 küçük tabak kızartma
3dlm k ekmeği
peynir
öğie
1 tabak sebze yemeği
2 dlm k ekmeği
akşam
2 veya 3 tane lahmacu
1 kase yoğurt
salata
öğlr bide karpuz yemiştim hepinize güzel bir aksam diliyorum

Tamam kozam kendini iyce uzdun kilo aldim diye . Artik onundeki haftaya bak fistik ve bu sefer verdigin kilonla sen 1. Ol .
Ablam birinci olmak da gözüm yok + larımı veriyim birde azıcık daha veriyim yeticek Artık üzülmiyorum zaten sporla eriticem inşallah

Yine aynı şey olacak ya kozam,bi tek takımlar ayrı olacak...10.takımI gibi...kesinlikle ayrılmış olacağız...
Yaa ben ayrılmayalım diye söylemiştim ablam ama düşününce böyle olmazmıış anladım. Ayrılmayalım abla kaçaklarr güzeel yola devaam

Ablam bu fikir tutmuyo yine ayrılmak zorunda kalcaz hem de kabul etmezler sanırım benimki biraz hayalimsi bir öneri olduu Evvet ablacım ben de ayrılmayalım diye dediim böyle çok iyiyiz ayrılmak yok Abla +ları veriyim valla birincilikte gözüm yook

inşallah canım birbirimize destekle vereceğiz doğru adresteyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…