Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugün 7,5 km kendim yürüdüm çıkıpp Sonra annemlerle de çıktık Ayrıca bizim oda 5. katta merdivenleri kullandm tüm gün ve gün içinde de hareket ettim Toplaam 16 km yürümüşüm bugün kalçam agrıyo ama şuan

Fatmam senin kaçamakların çoook olmuş ben Oğlanın pizzasından 2 ince dilim yedim cısım o...

Lahmacun 2 mi 3 mü? Çünkü 1 lahmacun yaklaşık 350 cal...ciddi bi rakam...

Bugün senin off günün olsun ama bu kadar karıştırma..

Verdiğim öneriyi geri alıyorum o anlık mantıklı gelmiştii ayrılmayalım diye demiştim ama öylede ayrılmış olucakmışız onu düşünemedim o an Ben de ayrılmak istemiyorum böyle devam edeliim bencede

Anammm sadece ben cıss yedim zannediyordum bugün herkes koyvermiş kendinii
Menüm
sahur
Yarım dilim kepek ekmek
3Zeytin
Bşraz peynir
Iki kaşık bamya

Iftar
Bir tabak kıymalı bamya
2Kaşık makarna
Salata
çok az cacık
Birde bugün pazardan taze peynir almıştım dayanamadım ufak bir parça pide ile ondan yedim

şimdiiiii
Uzun zamandır helal dondurma bulamıyorduk buralarda bugün eşim almış bir topta ondan yidimmm
Su 2lt

Spor 30 dk yürüyüş

Bugünü kurtardım regl olmadan yarın kesin hasta olurum
Bşrde eltimin misafirleri vardı benide çaya çağırmış oraya gidicem kendimi tutabiLirim inşallah

Ben 1 hafta daha aranızda yokum sonra tatilim bitiyo hep buralardayım İstek ve ihtiyaç halinde tüm yardımlara hazırıım Fasulye yardımcı olurumm

inşallah yarın güzel bir menü veririm bende kendime çok kızdım canım

iyi akşamlar

sabah
2 dilim kadar ev usulü pizza

öğlen 2 adet burgu peynir

akşam
3 küçük kuru biber dolması
1 avuç üzüm

benim menümde saçma sapan oldu

fırında kızlartma denedin mi? çok lezzetli oluyor
cahidejibek sayfasında bulabilirsin tarifi :)

ayrıca kepek ekmeği burada pek tavsiye edilmiyor aeben söylemiti, beyaz una %10 kepek katılıyormuş, tek farkı buymuş, en güzeli tam buğday ekmeğiymiş, bende burada öğrendim...

kızlartma ve kepek ekmeği dışında menün fena değil bence, bir zamanlar karatay yaptığımdan lahmacun masum geldi bana

yok canım fırında denemedim
dün bizimkilere yaptım akşam yemedim sabah dayanamadım
evdeki k ek meğim bitsin bende tamb alayayım
geçen yıl bende dukan yaptı karataya benziyorrdu 124 kadar düştüm okul açılınca bir yıl içinde yine bu kilolardayım
biryandan yazı değerlendırip hızlı vereyim diyorum biryandan yiyeyerek yavaş vereyim diyoru m çok zor bi iş bende hem yoruldum yıllardır hem çok sıkıldım ama yapmayıncada gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…