Fatma internetin sınırsız mı?bi video paylaşıcam ev de onu yap istersen..çünkü diyetini ilk başlarda yürüyüşle desteklemen gerek..ikili rakamlara inince sıklaştırıcı egzersizler yapman lazım..benimde yürümem lazım gündüz çok sıcak gece küçük çoçuk var benim yerimede yürü canım
evet canım sınırsız yalnız göbek fıdığımvar ayakta yapacağım birşeylerse yaparımFatma internetin sınırsız mı?bi video paylaşıcam ev de onu yap istersen..çünkü diyetini ilk başlarda yürüyüşle desteklemen gerek..ikili rakamlara inince sıklaştırıcı egzersizler yapman lazım..
ikili rakamlar kulağa çok hoş geliyor umarım yine hayal olmaz adağımvar 99 olursam mevlüt okutacağımevet canım sınırsız yalnız göbek fıdığımvar ayakta yapacağım birşeylerse yaparım
evet canım sınırsız yalnız göbek fıdığımvar ayakta yapacağım birşeylerse yaparım
Fatma karışıklık oldu ilk yüklediğimi kaydet ama şimdi yapma o biraz ağır gelebilir 2.yüklediğim Leslie sansone...bununla başlarsan daha iyi olur..teşekkürler canım en yakın zamanda başlıyorum
Yabancı Gelin derken canımslm kızlar evet kv aynı yerdeyiz fakat bende kalmıyor eltimde kalıyor . Ben yabancı gelin olunca eltimde kalıyor.
Çok sağlıksız beslendim kaç gün misafir olunca böyle oluyor maalesef şimdi eve geldim artık sağlıklı beslenmeye devamBesivemm ne yapmışsın kız öyle sana bir ifade atayım seni anla
neden olmayasın yeter ki iste...ikili rakamlar kulağa çok hoş geliyor umarım yine hayal olmaz adağımvar 99 olursam mevlüt okutacağım
hülyacıgim 27 dak sonra yer hareketleri var oraya kadar yapsam nasıl olurFatma internetin sınırsız mı?bi video paylaşıcam ev de onu yap istersen..çünkü diyetini ilk başlarda yürüyüşle desteklemen gerek..ikili rakamlara inince sıklaştırıcı egzersizler yapman lazım..
Canım dün neden bildirim yapmadın?Çok sağlıksız beslendim kaç gün misafir olunca böyle oluyor maalesef şimdi eve geldim artık sağlıklı beslenmeye devam
Fatma 2.bi video yükledim onda yok hiç yer hareketi..ondan başla canım...şimdi 20 dakikasını yap başlangıç olarak..hülyacıgim 27 dak sonra yer hareketleri var oraya kadar yapsam nasıl olur
Gecmis okuyamadim geçmiş olsun ne hastalığıo kadarmi Kisa ?........
Rabbimin verdigi nefes bilinmez ..
Ablam ya dün yola çıktım eve vardım yazamadım menu bildirimi de yapamadım 73.9 olmuşum geçen hafta kaçtım onu hatırlamıyorum kilo almıştım en son şimdi vermisim yuzmenin bisikletin etkisi olmuş
Kara naptın alıştın mı havaya :)Gecmis okuyamadim geçmiş olsun ne hastalığı
Tatlım dün yoldaydım eve vardım internete girecek pek durumum yoktu tartilamamistim zaten de..Canım dün neden bildirim yapmadın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?