Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

benimde yürümem lazım gündüz çok sıcak gece küçük çoçuk var benim yerimede yürü canım
Fatma internetin sınırsız mı?bi video paylaşıcam ev de onu yap istersen..çünkü diyetini ilk başlarda yürüyüşle desteklemen gerek..ikili rakamlara inince sıklaştırıcı egzersizler yapman lazım..

Hemen kızıp niye reçel yedin vs. Demeyin çünkü uzun zamandır cıss birşey yemedim kızarmış ekmeğin üzerine sürünce çok sürmüşüm gibi göründü ama 1 tatlı kaşığı sürdüm sadece ama merak etmeyin kırk yılda bir yapıyorum bunu :))
Sahur:
İftar
Yarım kase sebze çorbası
1 tabak taze fasülye
1 su bardağı yoğurt
Ara:
3 litreden fazla su içtim
Spor
300 ip atlama
50 mekik
30 saniye plank

evet canım sınırsız yalnız göbek fıdığımvar ayakta yapacağım birşeylerse yaparım

Yarın sabahtan itibaren yine internetim olmayacak Bu yüzden yine aranızda olamıycam bir hafta Cuma günü bildirim yapmaya çalışıcam ama yapamazsam bilin kii internet bulamadım o yüzden yanii Artık bu hafta yürüyüş,ip atlama, squat, pilates vb yapmayıı düşünüyorum cuma günüü güzel bir sonuçla gelirim umarıım Kendinizee şimdiden iyii bakın yarın sabah yazamayabilirim sanırım

hülyacıgim 27 dak sonra yer hareketleri var oraya kadar yapsam nasıl olur

30 dk sporumu yapayım duş alp uyuyacagim
Sahurda su içtim pek birşey yiyemedim buranin sicagida öyle yakiyor ki içimi birde ev isleri derken hic güç kuvvet kalmadi bende aksami zor ettim o yüzden mnu vermeyim birşey yok çünkü
Ama adaşımda geldi çok aktif olacagim burada artik beni gaza getirecek spor arkadaşı ariyorum haberiniz olsun
Hadi iyi geceler size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…