Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tatlım dün yoldaydım eve vardım internete girecek pek durumum yoktu tartilamamistim zaten de..
okudum canım..Aman bu cuma ihmal etme sanırım 2 kere bildirim yapılmazsa diskalifiye oluyor..

Menü bildirimim kizlar
Kahvalti: peynir tavada yumurta zeytin yeşil çay 1 dilim ekmek
Öğlen: patates yemeği salata
Ara öğün: 2 küçük şeftali
Aksam: 2 kase mercimek çorbası 1 küçük kase cacık
1 saat bisiklet spor olarak 1 bucuk litre de su kızlar.. midem çok aşırıya kaçtı tatilde ne güzel düzeni oturtturmustum yağlı yemekler yemek zorunda kaldım birkaç gün aksamlari corbayla takilmayi düşünüyorum midem allak bullak

İnan yanlış düşünüyorsun burda kendimi çok iyi anlatamadım belki ama 10 gün cenaze ve sonrasında Vefaat etmiş birinin ölümünden dolayi suçlamak ve eşimle ilgili sıkıntılar hepsi üst düzeyde ama size zararı oluyorsa çıkartın beni hiç darilmam çok azimliyim Allahın izniyle ben bu kiloyu vereceğim

Besive ve karar size çok kızgınım,bu dediyiniz nedenleri hiççç biri bildirim yapmamanız için geçerli deyil...takımınızı ne tür bi zordurumda bıraktığınızın farkında deyilsiniz galiba...kızlar cuma bildirimleri çok önemli hem de çok...denemedekiler bildirimlerini geçiktirmezken size ne oluyo...

nasıl yani seni mi suçladılar Kararcım?

Menü bildirimi falan bi şekilde idare edilir de cuma bildirimde bulunmamanız çok kötü oldu.hem de 4üye birden...

Valla oturdum okudum keşke okumasaydim tam morali. Düzeldi hersey yoluna girdi derken bu oldu mazeretlerimi kabul etmeyebilirsiniz ama bu kadarına fazla
Ben "birinin vefatından suçlamak "yazmışsın mesajında ona istinaden sormuştum Hülyacım seni mi suçladılar diye?

İyi akşamlar kızlar ben pek gelemiyorum internetim çok iyı çekmiyor bağ evinde yaz boyunca da burda kalacagz ve telefnuma bişey olsun istemyrum kk ya girmeye çalıştgm an hemen ısınıyor telefnum ve kapanıyor. Ben eskisi gibi devam edemeyecegm haftada birkaç kez girebilrm cumaları da kilomu paylaşıp dısardan bi arkadas gibi gelecegm büyük ihtimal

Yazsana kuzum..merak ettim bakayim benmi cok cis yapiyorum yoksa senmi yapmissin
2 ince dilim pizza yedim oğlanınkinden kız benim cısım o..kahvaltı yapmadım öğlende yemedim ayrıca bugün..akşama doğru mantı yemiştim 1 tabak..bizimkiler yemek istemedi..pizza söylediler ondan yedim :)

Eşimde baktım marketi aramış sipariş veriyor,dondurma istiyor bana da soruyor ister misin diye..he canım he..

karar bak canım kalbini kırmak değil niyet hepimizin sıkıntıları sorunları var elbette hayatımız buraya endeksli değil ben kalbini kırdıysam kusura bakma cenazen olduğu hafta sana kimse niye bildirimde bulunmadın diye ses etmedi hepimiz insanız başımıza ne geleceğini bilemeyiz bi saat sonra yaşayacağımzıın garantisi yok fakat bu hafta eşinle sıkıntıların bile olsa buraya yazmasan bile kısaca aynuraya özelden kilo bildirimi yapıp çıkaydın . ama sen yazmışsın geçmişi tam okumadın galiba sen asıl lisetedesin ve bunu bildirmek zorundasın ha yazma menü bildirme ama keşke kilonu yazaydın aynuranın dediği gibi ama yazmışınki ben kilo bildiriminde bulunacammı ozaman insanlar sinirleniyor işte . yoksa senin motivasyonunu yada sıkıntını önemsemiyo anlamında düşünme ben inanıyorumki burdaki her arkadaşımın sıkıntısı sıkıntımız sevinci sevinci olarak düşünüp birbirimize destek oluyoruz . gene söyleyim kendi adıma kırdıysam kusura bakma bazen acımasızca konuşmuş olabilirim ama düşüncem bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…