okudum canım..Aman bu cuma ihmal etme sanırım 2 kere bildirim yapılmazsa diskalifiye oluyor..Tatlım dün yoldaydım eve vardım internete girecek pek durumum yoktu tartilamamistim zaten de..
Yok canım merak etme istisna oldu haber de veremedim zaten size vermem lazimdiokudum canım..Aman bu cuma ihmal etme sanırım 2 kere bildirim yapılmazsa diskalifiye oluyor..
o video güzel canım onu yaparım inşallahFatma 2.bi video yükledim onda yok hiç yer hareketi..ondan başla canım...şimdi 20 dakikasını yap başlangıç olarak..
İnan yanlış düşünüyorsun burda kendimi çok iyi anlatamadım belki ama 10 gün cenaze ve sonrasında Vefaat etmiş birinin ölümünden dolayi suçlamak ve eşimle ilgili sıkıntılar hepsi üst düzeyde ama size zararı oluyorsa çıkartın beni hiç darilmam çok azimliyim Allahın izniyle ben bu kiloyu vereceğimslm kızlar gece başka yerde kalınca uyuyamadım öğlen eve geldim namazı kıldım aha ikindi ye kadar uyumuşum ne uykucu bişey oldum ben of of .
aynura bu bildirimde bulunmayan ların içinde suveyma yapmazdı acaba ne oldu kıza munikedi hasta olabilir yani ikisi hakkında olumsuz düşünmüyorum ama karar iyi hoş ama çokta umursamıyo burayı bana göre olayın ciddiyetinde değil onuda içindeki sıkıntılardan diye düşünüyorum .
nasıl yani seni mi suçladılar Kararcım?İnan yanlış düşünüyorsun burda kendimi çok iyi anlatamadım belki ama 10 gün cenaze ve sonrasında Vefaat etmiş birinin ölümünden dolayi suçlamak ve eşimle ilgili sıkıntılar hepsi üst düzeyde ama size zararı oluyorsa çıkartın beni hiç darilmam çok azimliyim Allahın izniyle ben bu kiloyu vereceğim
Menü bildirimi falan bi şekilde idare edilir de cuma bildirimde bulunmamanız çok kötü oldu.hem de 4üye birden...İnan yanlış düşünüyorsun burda kendimi çok iyi anlatamadım belki ama 10 gün cenaze ve sonrasında Vefaat etmiş birinin ölümünden dolayi suçlamak ve eşimle ilgili sıkıntılar hepsi üst düzeyde ama size zararı oluyorsa çıkartın beni hiç darilmam çok azimliyim Allahın izniyle ben bu kiloyu vereceğim
Nim alıştım ama bugün çok zar geçti sabah Aletli plates yaptım çok güzeldi ama susuzluktan bittimKara naptın alıştın mı havaya :)
Yasomun kayınvalidesi hasta..
Aynura canim kızın nasil oldu...Yaa uyku saatim geldi ama benim günüm iftardan sonra başlıyo,hiççç uyuyasım yokkk...
Valla oturdum okudum keşke okumasaydim tam morali. Düzeldi hersey yoluna girdi derken bu oldu mazeretlerimi kabul etmeyebilirsiniz ama bu kadarına fazlanasıl yani seni mi suçladılar Kararcım?
Benden ne yapmamı beklediğini açıkça söyle kaptanMenü bildirimi falan bi şekilde idare edilir de cuma bildirimde bulunmamanız çok kötü oldu.hem de 4üye birden...
Yazsana kuzum..merak ettim bakayim benmi cok cis yapiyorum yoksa senmi yapmissinKızlar merhaba,
Bugün cıss Yaptım ...menü yazamıcam...
Ben "birinin vefatından suçlamak "yazmışsın mesajında ona istinaden sormuştum Hülyacım seni mi suçladılar diye?Valla oturdum okudum keşke okumasaydim tam morali. Düzeldi hersey yoluna girdi derken bu oldu mazeretlerimi kabul etmeyebilirsiniz ama bu kadarına fazla
2 ince dilim pizza yedim oğlanınkinden kız benim cısım o..kahvaltı yapmadım öğlende yemedim ayrıca bugün..akşama doğru mantı yemiştim 1 tabak..bizimkiler yemek istemedi..pizza söylediler ondan yedim :)Yazsana kuzum..merak ettim bakayim benmi cok cis yapiyorum yoksa senmi yapmissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?