- 28 Mayıs 2015
- 803
- 1.436
- 28
- 32
Hmmm fena digil...simdi uyu,yarin balli tuz icabina bakar...biliyorum oklavayla gelicek...3gundu evine donup korkarim yarin geri gelir...cunki bende 11de ciss yaptim,kocamin yemeyinin yarisinj yedim2 ince dilim pizza yedim oğlanınkinden kız benim cısım o..kahvaltı yapmadım öğlende yemedim ayrıca bugün..akşama doğru mantı yemiştim 1 tabak..bizimkiler yemek istemedi..pizza söylediler ondan yedim :)
Ayyy yyy çok duygulandim. Aileme gosterdimmm Kizlarrrrr. . Ay çok keyifli. Karnem 5 pekiyiiiiivorones karneeeen var artııık tebrikler
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ismasi-mezunlari.126756/page-48#post-41650100
Darısı başıma inşallah
Evet 5 yıl resmen köle oldum ama yinede meğerse ben hep kotuymusum ailemin yanına bile gelmedim yıllarca insanlar böyle işte kötü bir şey olunca hirslarini alacakları birini bulup özünü çıkartan kadar eziyorlar olsun kul hakkı diye birşey var ben herşeyi Allaha havale ettim şimdi çok iyiyimBen "birinin vefatından suçlamak "yazmışsın mesajında ona istinaden sormuştum Hülyacım seni mi suçladılar diye?
Ayyy yyy çok duygulandim. Aileme gosterdimmm Kizlarrrrr. . Ay çok keyifli. Karnem 5 pekiyiiiii
iyi olmana sevindim ..şimdi hedeflerine odaklan Canım..önce şu vücudundaki fazlalılardan kurtul evine döndüğünde eşin şok olsun :)Evet 5 yıl resmen köle oldum ama yinede meğerse ben hep kotuymusum ailemin yanına bile gelmedim yıllarca insanlar böyle işte kötü bir şey olunca hirslarini alacakları birini bulup özünü çıkartan kadar eziyorlar olsun kul hakkı diye birşey var ben herşeyi Allaha havale ettim şimdi çok iyiyim
Çok teşekürler içime şu serptin ama savaş açtım ben bu kilolara istemiyorsan açıkça söylesin buraya çok sevmiştim ama hicbirsey çok bağlanmak gerek yolun açık olsun denir cikarimiyi olmana sevindim ..şimdi hedeflerine odaklan Canım..önce şu vücudundaki fazlalılardan kurtul evine döndüğünde eşin şok olsun :)
Pardon istemiyorsan yazmışım istenmiyorsam olacakÇok teşekürler içime şu serptin ama savaş açtım ben bu kilolara istemiyorsan açıkça söylesin buraya çok sevmiştim ama hicbirsey çok bağlanmak gerek yolun açık olsun denir cikarim
Kim kimi istemiyorsa kararcım ne diyosun sen güzelim?ben sana kötü bir şey dedim mi?benden ne bekliyosun diye sormuşsun,ne bekliycdm senden tatlım her üyenin uyması gereken kurallar var her kes gibi senden de bunlara uymanı bekliyorum...Çok teşekürler içime şu serptin ama savaş açtım ben bu kilolara istemiyorsan açıkça söylesin buraya çok sevmiştim ama hicbirsey çok bağlanmak gerek yolun açık olsun denir cikarim
Bak işte bu mesaj daha yapıcı ve anlatıcı olmuş...umarım bi daha bildirimde bulunmamazlık yapmazsın...ayrıca şimdi iyi olmana sevindim...bu hafta bomba gibi bi bildirim yapacaksın,onu hiss ettimGerçekten iyi birsey yapmaktı niyetim ama bu kadar sıkıntı olacağını bilsem zaten yapmadım üstelik kiloda almadım diyetinin hiç bozmadım sporada başladım tartı değişikliği diye bir durum olduğunu tahmin edemedim ben hatam kabul ediyorum özelden kaptan yazmaliydim ama bir basiret bağlanması oldu yapmadım olay bundan ibaret
Eğer cuma günü 4 kişi bildirim yapsaydı muhtemelen takım 1.olacaktı Hülyacım...ilk kez böyle bişey oldu..1 kişi yapmadığı oldu ama 4 kişi birden olunca haklı olarak sinirlendi kaptan..yoksa sana karşı olumsuz bi söylem yok...ben bundan sonra düzenli bildirim yapacağına inanıyorum..Çok teşekürler içime şu serptin ama savaş açtım ben bu kilolara istemiyorsan açıkça söylesin buraya çok sevmiştim ama hicbirsey çok bağlanmak gerek yolun açık olsun denir cikarim
Tamam canım nasıl istersen...sen kilolarını ver,huzurun yerinde olsun da gerisi önemli deyil...İyi akşamlar kızlar ben pek gelemiyorum internetim çok iyı çekmiyor bağ evinde yaz boyunca da burda kalacagz ve telefnuma bişey olsun istemyrum kk ya girmeye çalıştgm an hemen ısınıyor telefnum ve kapanıyor. Ben eskisi gibi devam edemeyecegm haftada birkaç kez girebilrm cumaları da kilomu paylaşıp dısardan bi arkadas gibi gelecegm büyük ihtimal
karar bak canım senin sıkıntılarını en iyi anlayacak kişilerden biriyim (yabancı gelin ) sanmaki burdaki herkesin sıkıntısı var emin ol kimsenin hayatı 4 4lük değil seni mahkeme salonuna çıkarıp yargılamıyoruz ki hakkımız yok buna .Gerçekten iyi birsey yapmaktı niyetim ama bu kadar sıkıntı olacağını bilsem zaten yapmadım üstelik kiloda almadım diyetinin hiç bozmadım sporada başladım tartı değişikliği diye bir durum olduğunu tahmin edemedim ben hatam kabul ediyorum özelden kaptan yazmaliydim ama bir basiret bağlanması oldu yapmadım olay bundan ibaret
Hay ya Rabbim...kız hem bildirim yapmayıp kural ihlali yapıyosun bi de trip atıyosun ya,kendimden şüphe edicem haaHerseye rağmen ben bugünkü menumu yazayım belki son olur
Sahur 1 yumurta 1 lokma ekmek 1 kase cacık
İftar
1 kase cacık
2 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık barbunya
2 dilim karpuz
3 lt su
1 saat plates
Hoşçakalin
Kim gitmiş ablam senin yüzünden Allah aşkına?karar bak canım senin sıkıntılarını en iyi anlayacak kişilerden biriyim (yabancı gelin ) sanmaki burdaki herkesin sıkıntısı var emin ol kimsenin hayatı 4 4lük değil seni mahkeme salonuna çıkarıp yargılamıyoruz ki hakkımız yok buna .
sanırım ben yazarken kelimelerim acıtıyor insanları ve bikaç kişide benim yüzümden gitti kalbim katılaşmış galiba acıtıyorum üzüyorum insanları hakkınızı helal edin .
zeyno ve pamukKim gitmiş ablam senin yüzünden Allah aşkına?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?