Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayyy saat olmuş yine kaç...uykum çok uykummn..bi de 2bardak yoğurt çorbası içtim soğuk soğuk yatamıyom miydem çatlıyo

Haydi hayirlingeceler hepinizeee
Hayırlı geceler canım

Hepinize iyi geceler belki yarın farklı düşünürüm ama şimdi çok kötüyüm yarın gelirsem devam ediyorum demektir eğer gelmezsem haklı olmanıza rağmen ben bu durumu kaldiramamisim demektir kimseyi suclamiyorum kurallara uyan biriyimdir ama oldu işte dönüşü yok keşke olsa ama bende kirilinca pek o ortamda kalmıyorum bakalım herkese başarılar dilerim

Canım yeniyim bunları söylemek belkide haddim değil ama yaşadığın şeyler gerçekten çok zor ama hepimiz ayrı bir sınavdayız ortak bir dert için birleştik kırılacağımıza kenetlensek bu bizim ortak derdimiz için daha hayırlı olur tabiiki bi
zaman bir emek vermişsin sanada verilmş hedefine ılaşmadan bence ayrılma derim madem bir aile isek paylaşacağiz ve beraber aşacağiz sevgiler selamlar

fatma ablam, diyet olarak bakarsan çabuk sıkılırsın, sen bir karar al, ben artık sağlıklı bir şekilde besleneceğim de ve bunu ömür boyu uygula.. elbette ilk etapta zor gelecek ama zamanla ne kadar doğru bir karar aldığını farkedeceksin.. ve ben inanıyorum ki 69 a kadar ineceksin ve kilonu koruyacaksın, buda zor değil yavaş yavaş 2 senede verirsin inşallah,
Öhööm öhööm şimdii dolaylı yoldan iyi birşey yapmışım bencee Baak eritcez yediklerimii ablaa

sorma canım ya, büyük iyilik yaptın valla seni seviyorum

benimde yürümem lazım gündüz çok sıcak gece küçük çoçuk var benim yerimede yürü canım

benim 2 tane var küçük çocuk kızım bu ayın sonunda 3 yaşını dolduracak, oğlumda 17 ayını dolduracak, buna rağmen yürümeye çalışıyorum onlar uyuduktan sonra sende uyutup pc karşısında yürüyebilirsin 20-30 dk, çok faydasını göreceksin,

ikili rakamlar kulağa çok hoş geliyor umarım yine hayal olmaz adağımvar 99 olursam mevlüt okutacağım

2 li rakam değil 69 olacaksın! inşallah bizde şahit olacağız, yılmak yok

bizim adımız kaçaklar, ama listede hiç kaçak yoktu

Eşimde baktım marketi aramış sipariş veriyor,dondurma istiyor bana da soruyor ister misin diye..he canım he..

aman ha kanka sakın yeme

Aaaa ay dolunay mı gene herkes alınıyor herseye...bi silkelenin...yarın belki hatırlamayacağı şeyleri takmamalı insan....

Hulya li sen söyleyeceğini söyledin _AYNURA_ da söyleyeceğini söyledi,hadi öpüşün bakim..

yasom7272 hiç kimse senin Yüzünden gitmedi buradan..Namazını kılarken bana da dua et

Evren aleyhime Çalışıyor ,eşimin kendine istediği dondurmadan kalmamış aile boyu olandan getirmişler ,yedim azcıııık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…