damla nasıl oldu aynura ?Ayyy saat olmuş yine kaç...uykum çok uykummn..bi de 2bardak yoğurt çorbası içtim soğuk soğuk yatamıyom miydem çatlıyo
Pamuk senin yüzünden gitmedi,neden gittiyini biliyorum.zeyno da kendi yüzünden gitti,gitmesi gerekiyordu....seninle hiç bir alakası yok,sen gördüyünü diyosun...zeyno ve pamuk
Uyuyo şimdi,ateşi kalkmasa iyi...damla nasıl oldu aynura ?
İyi geceler abla...neyse şimdi gideyim ben namaz kılmadım daha şimdilik hayırlı geceler.
çoçuğu doktora götür aynura ilerlemesin hastalığı ..Uyuyo şimdi,ateşi kalkmasa iyi...
Hayırlı geceler canımHaydi hayirlingeceler hepinizeee
karar bak canım senin sıkıntılarını en iyi anlayacak kişilerden biriyim (yabancı gelin ) sanmaki burdaki herkesin sıkıntısı var emin ol kimsenin hayatı 4 4lük değil seni mahkeme salonuna çıkarıp yargılamıyoruz ki hakkımız yok buna .
sanırım ben yazarken kelimelerim acıtıyor insanları ve bikaç kişide benim yüzümden gitti kalbim katılaşmış galiba acıtıyorum üzüyorum insanları hakkınızı helal edin .[/QUOTE
Canjm tabiiki yalnışlarımızı söyleyeceğiz bunları duymak için burdayızeminim seninde niyetin kimseyi uzaklaştırmak değil toparlamaktır ayrıca karnenden dolayı kutlarım
Koza allahin emri peygamberin kavliyle seni ogluma istiyom kizHaklısın abla ben bu açıdan düşünmemiştim hiiçKaçaklarla yola devaam
Canım yeniyim bunları söylemek belkide haddim değil ama yaşadığın şeyler gerçekten çok zor ama hepimiz ayrı bir sınavdayız ortak bir dert için birleştik kırılacağımıza kenetlensek bu bizim ortak derdimiz için daha hayırlı olur tabiiki biGerçekten iyi birsey yapmaktı niyetim ama bu kadar sıkıntı olacağını bilsem zaten yapmadım üstelik kiloda almadım diyetinin hiç bozmadım sporada başladım tartı değişikliği diye bir durum olduğunu tahmin edemedim ben hatam kabul ediyorum özelden kaptan yazmaliydim ama bir basiret bağlanması oldu yapmadım olay bundan ibaret
canim tebrikler...mezuniyetin...bizde görsek o yildiziAyyy yyy çok duygulandim. Aileme gosterdimmm Kizlarrrrr. . Ay çok keyifli. Karnem 5 pekiyiiiii
yok canım fırında denemedim
dün bizimkilere yaptım akşam yemedim sabah dayanamadım
evdeki k ek meğim bitsin bende tamb alayayım
geçen yıl bende dukan yaptı karataya benziyorrdu 124 kadar düştüm okul açılınca bir yıl içinde yine bu kilolardayım
biryandan yazı değerlendırip hızlı vereyim diyorum biryandan yiyeyerek yavaş vereyim diyoru m çok zor bi iş bende hem yoruldum yıllardır hem çok sıkıldım ama yapmayıncada gidiyor
Öhööm öhööm şimdii dolaylı yoldan iyi birşey yapmışım benceeBaak eritcez yediklerimii ablaa
benimde yürümem lazım gündüz çok sıcak gece küçük çoçuk var benim yerimede yürü canım
ikili rakamlar kulağa çok hoş geliyor umarım yine hayal olmaz adağımvar 99 olursam mevlüt okutacağım
Besive ve karar size çok kızgınım,bu dediyiniz nedenleri hiççç biri bildirim yapmamanız için geçerli deyil...takımınızı ne tür bi zordurumda bıraktığınızın farkında deyilsiniz galiba...kızlar cuma bildirimleri çok önemli hem de çok...denemedekiler bildirimlerini geçiktirmezken size ne oluyo...
Eşimde baktım marketi aramış sipariş veriyor,dondurma istiyorbana da soruyor ister misin diye..he canım he..
Koza allahin emri peygamberin kavliyle seni ogluma istiyom kizrabbim bana senin gibi olgun ve anlayisli akli basinda bir gelin versin insallah
fatma ablam, diyet olarak bakarsan çabuk sıkılırsın, sen bir karar al, ben artık sağlıklı bir şekilde besleneceğim de ve bunu ömür boyu uygula.. elbette ilk etapta zor gelecek ama zamanla ne kadar doğru bir karar aldığını farkedeceksin.. ve ben inanıyorum ki 69 a kadar ineceksin ve kilonu koruyacaksın, buda zor değil yavaş yavaş 2 senede verirsin inşallah,
sorma canım ya, büyük iyilik yaptın valla seni seviyorum
benim 2 tane var küçük çocuk kızım bu ayın sonunda 3 yaşını dolduracak, oğlumda 17 ayını dolduracak, buna rağmen yürümeye çalışıyorum onlar uyuduktan sonrasende uyutup pc karşısında yürüyebilirsin 20-30 dk, çok faydasını göreceksin,
2 li rakam değil 69 olacaksın! inşallah bizde şahit olacağız, yılmak yok
canım çok teşekkürler her şey icin iyiki varsınız iyiki burdayıum
bizim adımız kaçaklar, ama listede hiç kaçak yoktu
aman ha kanka sakın yeme
Evren aleyhime Çalışıyor ,eşimin kendine istediği dondurmadan kalmamış aile boyu olandan getirmişler ,yedim azcııııkfatma ablam, diyet olarak bakarsan çabuk sıkılırsın, sen bir karar al, ben artık sağlıklı bir şekilde besleneceğim de ve bunu ömür boyu uygula.. elbette ilk etapta zor gelecek ama zamanla ne kadar doğru bir karar aldığını farkedeceksin.. ve ben inanıyorum ki 69 a kadar ineceksin ve kilonu koruyacaksın, buda zor değil yavaş yavaş 2 senede verirsin inşallah,
sorma canım ya, büyük iyilik yaptın valla seni seviyorum
benim 2 tane var küçük çocuk kızım bu ayın sonunda 3 yaşını dolduracak, oğlumda 17 ayını dolduracak, buna rağmen yürümeye çalışıyorum onlar uyuduktan sonrasende uyutup pc karşısında yürüyebilirsin 20-30 dk, çok faydasını göreceksin,
2 li rakam değil 69 olacaksın! inşallah bizde şahit olacağız, yılmak yok
bizim adımız kaçaklar, ama listede hiç kaçak yoktu
aman ha kanka sakın yeme
Yakin olaydik gelirdik mevlute fatmacim . Okutacaksin yakindaikili rakamlar kulağa çok hoş geliyor umarım yine hayal olmaz adağımvar 99 olursam mevlüt okutacağım
Evren aleyhime Çalışıyor ,eşimin kendine istediği dondurmadan kalmamış aile boyu olandan getirmişler ,yedim azcıııık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?