canım kalplerimiz yakın olsun belkide gelirsiniz inşallah hep birlikte olurdu çokta güzel olurduYakin olaydik gelirdik mevlute fatmacim . Okutacaksin yakinda.
Karar nere gidiyon giiii .....Hepinize iyi geceler belki yarın farklı düşünürüm ama şimdi çok kötüyüm yarın gelirsem devam ediyorum demektir eğer gelmezsem haklı olmanıza rağmen ben bu durumu kaldiramamisim demektir kimseyi suclamiyorum kurallara uyan biriyimdir ama oldu işte dönüşü yok keşke olsa ama bende kirilinca pek o ortamda kalmıyorum bakalım herkese başarılar dilerim
İnşallah inşallah darısı başınıza . Valla çok keyifli birsey misscanim tebrikler...mezuniyetin...bizde görsek o yildizi
Canım inşallah nerdeyse ümidim kırılma noktasındaydım şimdi ise daha ümitli ve heyecanlıyımfatma ablam sen bu şekilde devam edersen ve her gün 20-30 dk yürürsen ayda en az 7 kilo verirsin, 4 ayda 99 ları görürsün zaten.
Canım inşallah nerdeyse ümidim kırılma noktasındaydım şimdi ise daha ümitli ve heyecanlıyım
canım tebrikler eminim çok karne almışsındır ama bunun heyecanı baskadır tekrar kutlarımKızlar spora koşu yoluna gidiyorm. Öpüyorum hepiniz i
aynen canım dediğim gibi geçen yıl haziranda bende hastanedeydim hazırlıklarımı yapmıştım son anda doktor hastalanmış gelemedi bende acaba bu işte olmamamda bir hayır var diye vazgeçtim tabiki böylesi başarırsam daha güzelaslında diyet aç gezmek değil, sağlıklı beslenmektir..
mide ameliyatı olanlar ilk üç ay 30 kilo veriyor sadece sıvı gıdalar içerek, sen doyana kadar yiyip 20 kilo vereceksin! onların çektikleri eziyette cabası!
bende resmen senin gibi yapıyorum bilmedenkızlar diyet konusunda bilmiş bilmiş konuşuyorum ya, gülmeyin sakın, ben geçen yaz ağustostan bu yana 20 kilo verdim, 5-6 ay bilerek salladım, korumaya çalıştım yani
lütfen yapmaya devam edinbende resmen senin gibi yapıyorum bilmeden
peri baya dinlendik! bundan sonra verme zamanıbende resmen senin gibi yapıyorum bilmeden
KaraRcim bilki 7. TakimÇok teşekürler içime şu serptin ama savaş açtım ben bu kilolara istemiyorsan açıkça söylesin buraya çok sevmiştim ama hicbirsey çok bağlanmak gerek yolun açık olsun denir cikarim
aynen canım dediğim gibi geçen yıl haziranda bende hastanedeydim hazırlıklarımı yapmıştım son anda doktor hastalanmış gelemedi bende acaba bu işte olmamamda bir hayır var diye vazgeçtim tabiki böylesi başarırsam daha güzel
Senin de alacağın günü hep beraber göreceğiz ki.ay çok keyifli çocuklar gibi şen imcanım tebrikler eminim çok karne almışsındır ama bunun heyecanı baskadır tekrar kutlarım
İlahi yasemin .zeyno ve pamuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?