Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Karar nere gidiyon giiii .....
bence kaldirilamayacak bir durum olsaydı bunu bile yazmaz giderdin...buradasın çünkü böyle kaldirilamayacak bir durum yok...munukedi de gelse aynı şeyleri on da söyleyecekler di
...

Canım inşallah nerdeyse ümidim kırılma noktasındaydım şimdi ise daha ümitli ve heyecanlıyım

aslında diyet aç gezmek değil, sağlıklı beslenmektir..
mide ameliyatı olanlar ilk üç ay 30 kilo veriyor sadece sıvı gıdalar içerek, sen doyana kadar yiyip 20 kilo vereceksin! onların çektikleri eziyette cabası!

aynen canım dediğim gibi geçen yıl haziranda bende hastanedeydim hazırlıklarımı yapmıştım son anda doktor hastalanmış gelemedi bende acaba bu işte olmamamda bir hayır var diye vazgeçtim tabiki böylesi başarırsam daha güzel

Çok teşekürler içime şu serptin ama savaş açtım ben bu kilolara istemiyorsan açıkça söylesin buraya çok sevmiştim ama hicbirsey çok bağlanmak gerek yolun açık olsun denir cikarim
KaraRcim bilki 7. Takim
Kimseye git demez helede hatasini anlayan bir daha bu hatayi tekrarlamiycak bir uyeye .

Yaseminin dedigide şuydu . Bizim bi uyemiz vardi ismi sosyal fen , haftalarda takima girme durumu olmadigi halde yakin bir arkadaşina gunluk menulerini ve her hafta muntazam kilo bildirimini o arkadasina mesaj gonderir , arkadasida onun niciyle buraya yazardi . İnan bu haftalarca boyle oldu

Bu hafta sadece sen degil , kilo bildirimini 4 uye birden yapmayinca haliyle niye boyle oldu diye sorguladi kizlar .
Besiveyle sen geldiniz durumu acikladiniz diger iki arkadasimizdan haber yok insallah iyilerdir ...

Rabbin senin sıkıntilarinida gidersin insallah.

çok iyi yapmışsın, benim tanıdığım bir kişi mide ameliyatı oldu, ardından hamile kaldı, dikkat etmedi ve şimdi daha çok kilo almış maalesef ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…