Etipuffff kiz karnen hayirli OlsunSenin de alacağın günü hep beraber göreceğiz ki.ay çok keyifli çocuklar gibi şen im
Mide ameliyatı sağlık sorunu çözümü değilse tek kelimeyle iradesiz aceleci insan işi . Allah kimseyi o durum da bırakmasın ama. Gerçekten sağlıklı beslenme eşittir diyet ı uyguladigin da ki spor şart. Olur yaniiiaslında diyet aç gezmek değil, sağlıklı beslenmektir..
mide ameliyatı olanlar ilk üç ay 30 kilo veriyor sadece sıvı gıdalar içerek, sen doyana kadar yiyip 20 kilo vereceksin! onların çektikleri eziyette cabası!
Öyle ablam.kendimi hiç uzmeden. Ben bunu yemiyim demedim.ama tabi minik minik yedim. Tabi spor olarak bisikletıme borçluyum başarımı. Teşekkürler sayenizde verdim kiloları. Bugün ablamın geçen Şubat tatilinde bana verdiği pijamalari giydim inanamadim aynı takım olduğuna. Basenlerim acayip gitmiş. Şükürler olsunEtipuffff kiz karnen hayirli Olsun
Kacamaklari yiye yiye verdinya kilolari helal Olsun sana
Tebrikler kuzum
vorones tbr canım darısı bizim başımıza sen 3haftada verdin kiloları ben hala sayıyorum yerimde . kaç ay oldu dur sayayım bakayım 5 ay 5 gün olmuş hala verecek 10 kilom var ki insana benzeyimMide ameliyatı sağlık sorunu çözümü değilse tek kelimeyle iradesiz aceleci insan işi . Allah kimseyi o durum da bırakmasın ama. Gerçekten sağlıklı beslenme eşittir diyet ı uyguladigin da ki spor şart. Olur yaniii
Cikmaz insallah ...Uyuyo şimdi,ateşi kalkmasa iyi...
Sana da bacimmm. Sahur gece yeni başlıyor bizde . Sabah 5 é kadar yolu varhayırlı geceler arkadslar
Kk den öncede başlamıştım ablam 65 le başlamıştım. 2 ay oldu sanırım toplam.vorones tbr canım darısı bizim başımıza sen 3haftada verdin kiloları ben hala sayıyorum yerimde . kaç ay oldu dur sayayım bakayım 5 ay 5 gün olmuş hala verecek 10 kilom var ki insana benzeyim
Üzüldüm arkadaşımİyi akşamlar kızlar ben pek gelemiyorum internetim çok iyı çekmiyor bağ evinde yaz boyunca da burda kalacagz ve telefnuma bişey olsun istemyrum kk ya girmeye çalıştgm an hemen ısınıyor telefnum ve kapanıyor. Ben eskisi gibi devam edemeyecegm haftada birkaç kez girebilrm cumaları da kilomu paylaşıp dısardan bi arkadas gibi gelecegm büyük ihtimal
aynen, bir çoğu geri alıyor zaten, bir arkadaş demişti, mideni küçültüyorlar ama nefsin aynı değişmiyorMide ameliyatı sağlık sorunu çözümü değilse tek kelimeyle iradesiz aceleci insan işi . Allah kimseyi o durum da bırakmasın ama. Gerçekten sağlıklı beslenme eşittir diyet ı uyguladigin da ki spor şart. Olur yaniii
Yarin gorusucez insallah kararcimHepinize iyi geceler belki yarın farklı düşünürüm ama şimdi çok kötüyüm yarın gelirsem devam ediyorum demektir eğer gelmezsem haklı olmanıza rağmen ben bu durumu kaldiramamisim demektir kimseyi suclamiyorum kurallara uyan biriyimdir ama oldu işte dönüşü yok keşke olsa ama bende kirilinca pek o ortamda
kalmıyorum bakalım herkese başarılar dilerim
saraycam kusura bakma sana eşlik edemedim gitmesem gelmedi diyeceklerdi gittim 2 saat oturdum geldim yarında yokum nöbetçiyim inşallah haftaya yürürüz .
vorones tbr canım darısı bizim başımıza sen 3haftada verdin kiloları ben hala sayıyorum yerimde . kaç ay oldu dur sayayım bakayım 5 ay 5 gün olmuş hala verecek 10 kilom var ki insana benzeyim
zaten verecek az kilon vardı kuzum 60 oldumu fıstık gibim olacan 55i istemecen bence zaten inceydin şimdi daha iyi olmuşsundur eminimcanım seni anlıyorum bitanem, haftaya inşallah, ama saraycayı tanıyamıycaksın, şimdiden söyleyeyim, 2-3 kilo baya baya farketti gibi :)
Masallah gelinime tü tüay benimde büyük oğlum olsa hemen alırdım maşallah kızımız akıl küpü
Etipuf kiz seni liste kasiyo ellammKızlar spora koşu yoluna gidiyorm. Öpüyorum hepiniz i
Sen nasıl bi insansın yaaa maşallah, enerjik insanlara bayılıyorum :*fatma ablam sen bu şekilde devam edersen ve her gün 20-30 dk yürürsen ayda en az 7 kilo verirsin, 4 ayda 99 ları görürsün zaten.
zaten verecek az kilon vardı kuzum 60 oldumu fıstık gibim olacan 55i istemecen bence zaten inceydin şimdi daha iyi olmuşsundur eminim
teşekkür ederim canım benimSen nasıl bi insansın yaaa maşallah, enerjik insanlara bayılıyorum :*
Yasemin bacim kendine haksizlik ettigini biliyorsun dimi . Burda oldugun haftalar boyunca 1 kere kilo veremedigini gordum sonrasi hafta 2 katini verip geldin . Basladigin noktayla su ankivorones tbr canım darısı bizim başımıza sen 3haftada verdin kiloları ben hala sayıyorum yerimde . kaç ay oldu dur sayayım bakayım 5 ay 5 gün olmuş hala verecek 10 kilom var ki insana benzeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?