Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Mide ameliyatı sağlık sorunu çözümü değilse tek kelimeyle iradesiz aceleci insan işi . Allah kimseyi o durum da bırakmasın ama. Gerçekten sağlıklı beslenme eşittir diyet ı uyguladigin da ki spor şart. Olur yaniii

Etipuffff kiz karnen hayirli Olsun
Kacamaklari yiye yiye verdinya kilolari helal Olsun sana
Tebrikler kuzum
Öyle ablam.kendimi hiç uzmeden. Ben bunu yemiyim demedim.ama tabi minik minik yedim. Tabi spor olarak bisikletıme borçluyum başarımı. Teşekkürler sayenizde verdim kiloları. Bugün ablamın geçen Şubat tatilinde bana verdiği pijamalari giydim inanamadim aynı takım olduğuna. Basenlerim acayip gitmiş. Şükürler olsun

vorones tbr canım darısı bizim başımıza sen 3haftada verdin kiloları ben hala sayıyorum yerimde . kaç ay oldu dur sayayım bakayım 5 ay 5 gün olmuş hala verecek 10 kilom var ki insana benzeyim

vorones tbr canım darısı bizim başımıza sen 3haftada verdin kiloları ben hala sayıyorum yerimde . kaç ay oldu dur sayayım bakayım 5 ay 5 gün olmuş hala verecek 10 kilom var ki insana benzeyim
Kk den öncede başlamıştım ablam 65 le başlamıştım. 2 ay oldu sanırım toplam.

Üzüldüm arkadaşım umarım hallolur. Hallolmazsa da sakın diyeti bırakma, en azından cuma bildirim yap lütfen

saraycam kusura bakma sana eşlik edemedim gitmesem gelmedi diyeceklerdi gittim 2 saat oturdum geldim yarında yokum nöbetçiyim inşallah haftaya yürürüz .

aynen, bir çoğu geri alıyor zaten, bir arkadaş demişti, mideni küçültüyorlar ama nefsin aynı değişmiyor yani dikkat etmezlerse yeniden büyütüyorlar midelerini ve yeniden kilo alıyorlar. tabi hepsi için söylemiyorum!

bu arada karne almışsın hayırlı olsun,

Yarin gorusucez insallah kararcim

saraycam kusura bakma sana eşlik edemedim gitmesem gelmedi diyeceklerdi gittim 2 saat oturdum geldim yarında yokum nöbetçiyim inşallah haftaya yürürüz .

canım seni anlıyorum bitanem, haftaya inşallah, ama saraycayı tanıyamıycaksın, şimdiden söyleyeyim, 2-3 kilo baya baya farketti gibi :)

canım seni anlıyorum bitanem, haftaya inşallah, ama saraycayı tanıyamıycaksın, şimdiden söyleyeyim, 2-3 kilo baya baya farketti gibi :)
zaten verecek az kilon vardı kuzum 60 oldumu fıstık gibim olacan 55i istemecen bence zaten inceydin şimdi daha iyi olmuşsundur eminim

Yasemin bacim kendine haksizlik ettigini biliyorsun dimi . Burda oldugun haftalar boyunca 1 kere kilo veremedigini gordum sonrasi hafta 2 katini verip geldin . Basladigin noktayla su anki
Kilona bak ayol beni yakaladin
Sana baktikca ben kendimden utaniyorum İnan ... Yakinda benden zayif olacaksin . Ben hala yerinde sayiyom mehter marsi gibi , 2 ileri bi geri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…