Yasemin bacim kendine haksizlik ettigini biliyorsun dimi . Burda oldugun haftalar boyunca 1 kere kilo veremedigini gordum sonrasi hafta 2 katini verip geldin . Basladigin noktayla su anki
Kilona bak ayol beni yakaladin
Sana baktikca ben kendimden utaniyorum İnan... Yakinda benden zayif olacaksin . Ben hala yerinde sayiyom mehter marsi gibi , 2 ileri bi geri
Uzumum canim telin isinmasindan bisi olmaz ya gitmeyin uazaklasmayin burdanSen nasıl bi insansın yaaa maşallah, enerjik insanlara bayılıyorum :*
Yok saraycam gecen hafta ilk hafta oldugundan gitti okadar yoksam her hafta 500 gr insemkendine haksızlık etme, veriyorsun işte, hem kaçaklar olarak haftaya iyi bir sonuç almalıyız, senden güzel yüzde bekliyorum yine
Ses kaydı yapabilsem de uzun uzun anlatsam, bi ablam bu tüp mide ameliyatı oldu. Çekmediği sıkıntı kalmadı. Ve hastanede tanıştığı insanlarla hala iletişim halinde onlar da hiç memnun değiller. Ölümden dönmüş çoğu. Çünkü çok zor bi ameliyat ama çok kolay anlatılıyormuş. 120 nin üstündeydi şu an 72 kilo ama diyor ki, hep sık beslenmem lazım azar azar. Yoksa acaip ağrıları oluyormuş mide küçüldüğü için, gözüm hala aç ama yiyemiyorum hiç bi istediğimi. oruç tutunca açtığında sadece çorba içebiliyormuş çünkü sadece o kadar yer varmış. Ve hiç hali yok, vitaminlerin emilimini sağlayan bi yer de alınıyormuş, saçları hep dökülmüş arkadaşlarının da, kısaca vermişler kilolarını ama sağlık gitti. Ömür boyu yarım bi insanım artık diyoraynen canım dediğim gibi geçen yıl haziranda bende hastanedeydim hazırlıklarımı yapmıştım son anda doktor hastalanmış gelemedi bende acaba bu işte olmamamda bir hayır var diye vazgeçtim tabiki böylesi başarırsam daha güzel
Bebeğim benimki de ısınıyor da giden ben değilim engineer333 gitcekmişUzumum canim telin isinmasindan bisi olmaz ya gitmeyin uazaklasmayin burdan.
Allah bugün ne nimetler verdi, çok merak ettim aeben ablam :))Bugun herkez tozutmuş benimkide arada kaynar insallah
Sahur ;
2 kayisi .6 kiraz ..
İftar ;
disarda Allah ne verdiyse..
2-3 saat yurudum hatta iftardan sonrada mis gibi hava vardi gec geldim teravih kacti bizde kizimla parka gittik. Saraycanim dedigi bu 2-3 saatlik yurumeyi gunluk 30 dakikadan 6 gunluk cezam olarak sayabilirmiyimşaka şaka
Bugun sahur yemiycem gene bir iki meyve su icerim .
Uzum zayifolacam sen ve ben variz 4 kiside misafir artik kimseler ?Alışkanlık oldu sahura kadar istesemde uyuyamıyorumKim var kim yok??
Sohbet etsek
Akşam bezelye, patates, pirinç, mercimek, şekerpare :) ahahah tam bana göre bi menü ama diyete göre değil sanırımIyi geceler kızlar
Ben bugun 15 bin adim attım kaçaklar olarak 30 dakikalık spor tamam.
Bugünkü menüm de
Sahur
Kaşarlı tost
Domates
3 zeytin
Iftar
Bezelye li pirinç pilavı
Patates yemeği
Mercimek çorbası
Şeker pare
Menüm berbat farkındayim
Sahur yapmıcam ben de. Su içip yatayım olmazsaUzum zayifolacam sen ve ben variz 4 kiside misafir artik kimseler ?
Sayim o zaman rabbimin nimetleriniAllah bugün ne nimetler verdi, çok merak ettim aeben ablam :))
Nerden görüyorsun ablamUzum zayifolacam sen ve ben variz 4 kiside misafir artik kimseler ?
Kiz firuze muhtesem 6 li olmus topdan cissss .Iyi geceler kızlar
Ben bugun 15 bin adim attım kaçaklar olarak 30 dakikalık spor tamam.
Bugünkü menüm de
Sahur
Kaşarlı tost
Domates
3 zeytin
Iftar
Bezelye li pirinç pilavı
Patates yemeği
Mercimek çorbası
Şeker pare
Menüm berbat farkındayim
Pro uyeler asagida goruyor canimNerden görüyorsun ablam.
Çok pardon uzumcum ....Bebeğim benimki de ısınıyor da giden ben değilim engineer333 gitcekmişbenim hiç bırakmaya niyetim yok, Allah nasip ederse 69 a kadar burdayım
Anladım pro olmanın avantajı....Pro uyeler asagida goruyor canim
Kim var kim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?