Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kendine haksızlık etme, veriyorsun işte, hem kaçaklar olarak haftaya iyi bir sonuç almalıyız, senden güzel yüzde bekliyorum yine

kendine haksızlık etme, veriyorsun işte, hem kaçaklar olarak haftaya iyi bir sonuç almalıyız, senden güzel yüzde bekliyorum yine
Yok saraycam gecen hafta ilk hafta oldugundan gitti okadar yoksam her hafta 500 gr insem
Opup tepeme koyarim daha fazlasi benim Bunyeyi bozar

Ay Ablam sakın sakın
Ses kaydı yapabilsem de uzun uzun anlatsam, bi ablam bu tüp mide ameliyatı oldu. Çekmediği sıkıntı kalmadı. Ve hastanede tanıştığı insanlarla hala iletişim halinde onlar da hiç memnun değiller. Ölümden dönmüş çoğu. Çünkü çok zor bi ameliyat ama çok kolay anlatılıyormuş. 120 nin üstündeydi şu an 72 kilo ama diyor ki, hep sık beslenmem lazım azar azar. Yoksa acaip ağrıları oluyormuş mide küçüldüğü için, gözüm hala aç ama yiyemiyorum hiç bi istediğimi. oruç tutunca açtığında sadece çorba içebiliyormuş çünkü sadece o kadar yer varmış. Ve hiç hali yok, vitaminlerin emilimini sağlayan bi yer de alınıyormuş, saçları hep dökülmüş arkadaşlarının da, kısaca vermişler kilolarını ama sağlık gitti. Ömür boyu yarım bi insanım artık diyor bi tanesi midenin tamamı alınmış, o kayserideymiş, 1 sene olmuş ama hala çorba içiyormuş. Bizim öyle mi, canımız çeker çok da yeriz ama enerjimiz yerinde olur. ALLAH nasip etsin sana istediğin kiloyu sağlıkla. O ablam diyor ki ne kadar takmışız kiloyu kafamıza, sağlık olsun da kilo neymiş

Bugun herkez tozutmuş benimkide arada kaynar insallah

Sahur ;
2 kayisi .6 kiraz ..

İftar ;
disarda Allah ne verdiyse ..

2-3 saat yurudum hatta iftardan sonrada mis gibi hava vardi gec geldim teravih kacti bizde kizimla parka gittik. Saraycanim dedigi bu 2-3 saatlik yurumeyi gunluk 30 dakikadan 6 gunluk cezam olarak sayabilirmiyim şaka şaka
Bugun sahur yemiycem gene bir iki meyve su icerim .

Allah bugün ne nimetler verdi, çok merak ettim aeben ablam :))

Akşam bezelye, patates, pirinç, mercimek, şekerpare :) ahahah tam bana göre bi menü ama diyete göre değil sanırım

Kiz firuze muhtesem 6 li olmus topdan cissss .
Mercimek ,bezelye ,pirinc patates, seker, un ..
Benim nimetler gene iyiymis seninkine bakarak

Bugun herkes kavillesmis gibi tozutmus

Yarin cis yokkkkkkkk ona gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…