hayırlı geceler canımVakit gecti, Cocuklarin sahurunu hazirlayip yatayim bari ...
aeben bacım evet 15.5 kilo oldu ama daha verecek 10 kilom var buraya geleli 10 kilo verdim yavaşta olsa gidiyor ama ben yavaş verdiğim için üzülmüyorum çünkü ancak okadar verebilirim bu metobolizmayla rabbim hepimize sağlıklı yaşamayı nasip eder bundan sonra o kilolara ulaşmayız yeniden önemli olanda o çünkü bizim artık ver allardan bıktık sende bende ve diğerleride o yüzden bundan sonra inşllah almayacağız hayat tarzı haline getireceğiz diye ümit ediyorum.
Aynen ablam.Ankaranın koşu yolları da koş beni dior illamEtipuf kiz seni liste kasiyo ellammlistede degilken sporla cosuyon yasasin kacaklar takimi
Ayyy bilirim bilirim. Israr ısrar. Allah aşkına ye ölümü gör yeBende menü bildireyim
Sahur 1 dl ekmek peynir 3-4 zeytin
Iftar Çorba sebze yemeği 6-7 sarma 1 dl ekmek salata karpuz birazcıkta Patlıcan oturtma bi güççük de şekerparecik misafirlikteydim yine yarında davetliyim hayırlısı hele Yarin işim daha zor arkadaşın eşi Batmanlı Doğu yemekleri ve Israrı bir arada olacak Rabbim dayanma gücü ver
Aynen yaaaaKiz firuze muhtesem 6 li olmus topdan cissss .
Mercimek ,bezelye ,pirinc patates, seker, un ..
Benim nimetler gene iyiymis seninkine bakarak
Bugun herkes kavillesmis gibi tozutmus
Yarin cis yokkkkkkkk ona gore
Kız etipuf tebrik ederimmmm. Cok sevindm mezun olmana. Burayı bırakma sakınSenin de alacağın günü hep beraber göreceğiz ki.ay çok keyifli çocuklar gibi şen im
Ohh afiyet olsun abla. Löp löp et pıt pıt yag olmasınhep sizmi cıs yiyeceksiniz bide ben yiyim dedim oğluma yaptığım milföy böreğinin yarısını yedim .
İyi ettin ablam sen hakettin...hep sizmi cıs yiyeceksiniz bide ben yiyim dedim oğluma yaptığım milföy böreğinin yarısını yedim .
İnşallah canım elimden geleni yapıcamAyyy bilirim bilirim. Israr ısrar. Allah aşkına ye ölümü gör yeyeme kız yeme sonra nasıl iyi hissedeceksin kendini anlatamam
Menüm,dün
Sahur: Yok
İftar:
1 Biber Dolması- Bulgurla Yapıldı
3 Kaşık Menemen
5 Kanat
1 Kase Cacık
bugün
Sahur:
5 Kaşık Menemen
1 Dilim Çavdar Ekmeği
Akşam uyumasam spor yapacaktım ama yine olmadıı
Tebrikler puffcum mezun olmuşsunKk den öncede başlamıştım ablam 65 le başlamıştım. 2 ay oldu sanırım toplam.
İlahi yasemin .
Biri digeri , biride kendi yuzunden gitti sanirim . Senle ne alaka ?[/QUOTEnoname un gittiğini yeni duyuyorum neden gitti ablam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?