Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aeben bacım evet 15.5 kilo oldu ama daha verecek 10 kilom var buraya geleli 10 kilo verdim yavaşta olsa gidiyor ama ben yavaş verdiğim için üzülmüyorum çünkü ancak okadar verebilirim bu metobolizmayla rabbim hepimize sağlıklı yaşamayı nasip eder bundan sonra o kilolara ulaşmayız yeniden önemli olanda o çünkü bizim artık ver allardan bıktık sende bende ve diğerleride o yüzden bundan sonra inşllah almayacağız hayat tarzı haline getireceğiz diye ümit ediyorum.

Aynen bacim benim Amacimda bu .

Bende menü bildireyim
Sahur 1 dl ekmek peynir 3-4 zeytin
Iftar Çorba sebze yemeği 6-7 sarma 1 dl ekmek salata karpuz birazcıkta Patlıcan oturtma bi güççük de şekerparecik misafirlikteydim yine yarında davetliyim hayırlısı hele Yarin işim daha zor arkadaşın eşi Batmanlı Doğu yemekleri ve Israrı bir arada olacak Rabbim dayanma gücü ver

Etipuf kiz seni liste kasiyo ellamm listede degilken sporla cosuyon yasasin kacaklar takimi
Aynen ablam.Ankaranın koşu yolları da koş beni dior illam öldüm koscam diee. Şimdi eve dönüyorum. yediğim baklavalari yakim artık dert bu. Kilo vermek değil de. Peki ablam ben kaçaklar da kilo sabit geZsem kızarlar mı bana. Yani listedeki gibi gene hedef haftadan haftaya kilo vermek mi

Menümü yazıyimm
sahur
2 dilim peynir
bikac domates peynir

iftar
yarım tabak bamya
1 büyükçe ispanaklikofte
1kase den az köz domates çorbası
1 küçük peynirli börek

1 dilim güllaç
1 baklava

Spor koşu yaptım deli gibi yarına hamlarim hep

Ayyy bilirim bilirim. Israr ısrar. Allah aşkına ye ölümü gör ye yeme kız yeme sonra nasıl iyi hissedeceksin kendini anlatamam

Kiz firuze muhtesem 6 li olmus topdan cissss .
Mercimek ,bezelye ,pirinc patates, seker, un ..
Benim nimetler gene iyiymis seninkine bakarak

Bugun herkes kavillesmis gibi tozutmus

Yarin cis yokkkkkkkk ona gore
Aynen yaaaa
Bi de güya dün sahur sonrası kendi kendime aman bi daha dikkatli olayım dedim ama.....
O şeker pareleri ve pilavi yemeseydim gene bi parca iyiydi....
Neyse önümüze bakicaz artık.

Bugünün tek iyi yani 15 bin adim oldu.
Cumaya inşallah 68 leri görürüm. Bu sabah 69.3 idim.

Sonunda sahura kalkabildim baya çene çalmışsınız iki adet kaçağımız gelmiş umarım böyle sorunlar bir daha yaşamayız Etrafta şekerpareler dönüyorrr hayıır günlerdir hayalini kuruyorum yapmayın şöyle şeyleeer

Menüm,dün

Sahur: Yok

İftar:
1 Biber Dolması- Bulgurla Yapıldı
3 Kaşık Menemen
5 Kanat
1 Kase Cacık

bugün
Sahur:
5 Kaşık Menemen
1 Dilim Çavdar Ekmeği

Akşam uyumasam spor yapacaktım ama yine olmadıı

1/4 dilim de karpuz yemiştim iftarda bak unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…