emoş aman canım frenle kendini yaaa..o kadar vermişsin boşa gitmesin sonra insan çok üzülüyor,bir sürü çile çektim ama nefsime hakim olamadım diye
aslıcım benim bebiş 14 aylık..hatta daha öncede sormuştun seninkide 15 aylıktı :)))
aşkitoooo harika valla cumaya büyük bişey gelebilir senden süpriz bekliyorum..
bende bugün yediklerimi yazayım
sabah
domates peynir salatalık maydonoz yeşil çay
ara yok unuttum yemeyi..
öğlen yokmisafirlerim gelecekti
öğleden sonra çayın yanında mercimek köftesi,dondurmalı pasta ve pişi vardı
ama ben 3 mercimek köftesi yedim bol bol domates salatalık yedim
akşam meyve tabağı
egzersizlerimi yaptım
şimdi yeşil çay içiyorum
selam kızlar şükür geldim hava çok ena fırtına var elektirikler gidip geliyo. tatil çok güzeldi arkadaşın düğününe gitmiştim çok eğlendim gerçekten. uzun zamandıır görüşmedğim kişlerle görüştüm ve gördüğüm erkez çok güzel olmşsun çok zayıflamışsın dedi çok çok çokk güzel bişey acayip ulu oldum kimse illa ye diye ısrar etmedi. ben yemiyorum dediğimde yeme gerçekten güzel vermişsin dediler. ben toplamda 6 kilo verdim ama çok fark oldu özellile son iki kilo. düğün içn elimde olan elbiselerim bol gldi lbise bi aldım çok güzel yaa :)) yani hiç kaçamak yapmadım ama bugünlerde havlaardan sanırım canım hiçbişey yemek iistemiyo iraz düzensizim yani bugün yediklerimi yazayım
sabah : yumurta peynir çay ( domatesim felan yoktu) 1 dilim ekmek
ara yemedim
öğlen çok az bi kötfe kadar tavuk 1 su bardağı ayran başka bişey istemedim
akşam yine tavukk bol domates salatalık soğan maydonoz söğüş şeklnde
akşam da kiraz erik kayısı yedim
kızlar slm hep buralardayım ama yazmaya fırsatım olmuyor vakit bulunca yazcam ama haberiniz olsun dedim takipteyim ona göre toparlayın kendinizi moralman eksilerde olanlar tabi bu laf bana da geçerli bende aynı durumayım ve kabızlık bendede var hiç olmazdı ama of ne kötü bişeymiş bu arada kilo almış gösteriyorum sanırım bu hafta benimde kötü geçcek ama eğer kilo veremezsem dahada hırslanırım perperinin zeytinlerini deniyim bari
aslım unutmuşundur normal..
oğlusuna da çok geçmiş olsun.inşallah atlatırsınız..
bende menümü yazayım
sabah 1 kase sütlü mısır gevreği
ara
salatalık
öğlen
salata ve et sote
ara kuru kayısı badem ceviz(ama avuç içini geçmez sayılı)
akşamda karpuz,kayısı yedim..şimdi.
çok sağol canım. akşamı etmişsin sen. afiyet olsun. ama yemek yeseydin kıs.
canım haklısın az gelmiş olmalı ki arkadasa caya gittiğimizde bir dilim pastayı yuttumnesibecim çorba çok az ya. biraz bişiler ye bence. böle yavaş kilo verirsşin
kızlar kalktıgım gibi tibet in hareketlerini yaptım (2. günündeyim)
kahvaltıda patlıcanlı poğaça yanında da limonlu çay içtim
öğlen :2-3 tane kayısı erik
akşam :birazdan da pilav yanında köfte salata ve bir kase yogurt yiyeceğim
gece yatmadan önce de pilates hareketlerini yapmaya çalışacağım
sağol canım inş. cumaya kadar farkeder yoksa tırlatacam artık bu kilolardan((((((
bu arada gamzemiydi senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?