Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar diyet konusunda bilmiş bilmiş konuşuyorum ya, gülmeyin sakın, ben geçen yaz ağustostan bu yana 20 kilo verdim, 5-6 ay bilerek salladım, korumaya çalıştım yani
Öyle olur mu ama çok tatlisiniz ya sen aeben ve yaso abla birtanesiniz ha birde dydream ablam

Sana da bacimmm. Sahur gece yeni başlıyor bizde . Sabah 5 é kadar yolu var
Bende sahura kalkmıyim dedim ama hiç uyumadım bile :) daha da çocuk sallıyorum ayağımda, diş çıkarıyor yazık çok kalkıyor

Sayim o zaman rabbimin nimetlerini
Az corba
İcli kofte . Patlican kebap . Meze ,Ayran .az salata . Az kunefe . Azda lavaş.
Bolda cay ama sekerli
Ayy öldüm gülmekten, Rabbimin nimetleri bol tabi ablacım, şükürler olsun

Pardon istemiyorsan yazmışım istenmiyorsam olacak
Canım burada öyle şey olmaz sen iyi niyetle birşey yapmissin ama bunu asoylemekte gecikince zor durumda kalinmis kaptanin görevi tabiki seni uyarmak yalniz direk yazi olunca ses tonu jest ve mimikleri görme duyma imkanimiz olmayınca sert algilamis olabilirsin.lütfen kIrılma ve bizimle devam et

Bende sporumu yaptım vorones i görünce aklıma geldi, 30 dakikayı geçkin debbie nin videosunu yaptım. Çok eğlenceliymiş. aeben abla ben plates yapamıcam sanırım, bel fıtığım var, yerde çok ağrıdı bugün. Çok yürümüştüm ondan mı bilmiyorum

Taze fasulyeyi bulmuşken çok yeseydin ablam gi

Harikasın üzümcüm. Sporunu yapman beni çok mutlu etti hele ki ben biraz vesile olduysam.

Bende sahura kalkmıyim dedim ama hiç uyumadım bile :) daha da çocuk sallıyorum ayağımda, diş çıkarıyor yazık çok kalkıyor
Ben hala uyumadım ki uyumam da sanırım. Düzen tamamen değişti valla.. bebişini de öp benim için kıyamam hiç .rahatsız olmasın bebisler ya.

Tebrikler puffcum mezun olmuşsun
Canimmmm sağolasın
Darısı tüm listedekilere. Umarım dönüşüm muhteşem olmass zaten listeye girmem de zaman alio cıs li Menü verdikçe almıyorlar. iki haftalık listedeyken de zaten. 800 gr verdimm bir garip hikaye oldu benimki

Kız etipuf tebrik ederimmmm. Cok sevindm mezun olmana. Burayı bırakma sakın
Kız ben buraya öyle baglıyım ki.herkes yatağına çekildi uyuyor ben kızlar ne yaptı die buradayım bu saat.. kolay değil ama her günüm sizinle geçti . Geçsin . Çok kıymet veriyorum ben buraya burda herkes herkesi çok önemsiyor. Gerçek dünya daha acımasız burda görmeden çok seviyor insan birbirini. Seni de çok seviyorum hayris. Anneni bile şimdiden

Abla hiç sahur yememek sağlıklı bişi mi biz de yapak . Valla bak sen yapıosan bi bildiğin vardır

Bn de seni seviyorum etipufum

vorones napıyosun çok uğramıyorsun eskisi kadar, kaçaklar tam sana göre bence liste korkusu da yok Ama menülerin çok bozuk Ankara'ya gittiğinden beri peri ondan öyle demiştir
Ankaraya geldim de her taraf binalarla dolmuş yani annemlerın orası oyle bildiğin telefon çekmez olmuş net zaten yok. Yazabildiklerim de balkon à çıka çıka anca o kadar oluyor. Bu gün ablama misafirim de neyseki evde internet var burası iyi yazıyorum öyle. Yoksa kopamam ben burdan . Ama aklıma takılan bişi var..ben kaçaklar da oldukça . Her hafta eksi kilo düşmem mi gerekcek

Neyse ben gidim deli deli laf yetiştirir oldum.sabah uyanip okuyanlar meşgul ettiğimi düşünmesin .. Herkese iyi uykular. Bol kilo vermeli cıssız sporlu gunleerrr

Bireyselde birincilerimiz

1. asfarovski
2. aeben
3. @fatmanurkaya

Yaptimmmm

anammmmm ben birinci mi olmuşum liseden bu yana ilk defa bişeylerde birinci oldum tutmayın beniiiiii

sen ona uykucu mu diyorsun ablam yaaa ben sabah 7:30 da yattım 4:45te kaltım sonra 5:15 gibi salondaki kanepede yine uyuyakalmışım saat 8 de uyandırdı kocam

Aaa bugün cumartesi de mi. O kadar monoton geçiyor ki günleri saymayı bırakmışım

bende günleri bilmez oldum ama gece ve 6 gün çalışmaktan hayrişim tadını çıkar öğrenciliğin

Neyse ben gidim deli deli laf yetiştirir oldum.sabah uyanip okuyanlar meşgul ettiğimi düşünmesin .. Herkese iyi uykular. Bol kilo vermeli cıssız sporlu gunleerrr

kız yeni geldim sayılır ben dur nereye gidiyorsun özledim seni

Menü vereyim kızlar, geç oluyor ama işte ancak oluyor kusura bakmayın

Sahur
1 kepçe çorba
1 haşlanmış yumurta
3 nugget
Domates peynir
1 sade poğaça

İftar
1 kase tavuk çorbası
1 kase güveç (patatezsiz)
1 dilim karpuz
1 kayısı
Yarım armut
5 kiraz

Su 2 litre

Valla tüm gün uyudum ama ihtiyacım varmış deliksiz uyumuşum resetlendim resmen

Birinciliğini tebrik ederim kuzum.. anam o nasıl sahur viyyy poğaça çorba 3 nugget .. Valla iyi yiyon. Ama İftarın hoşuma gitti. Beni tut yaa . Bu iftar sonrasi. Baklava sevdası bi ben de mi var yahu ;( ben de seni özledim

kuzum fabrikada sahur yapıyoruz ama nuggetlar yağsız gerçekten ve ekmek yerine kendi yapımları sade poğaça yiyorum zaten hemen yiyip yatmıyorum ya içim rahat ediyor. iftarda çorbadan sonrasını da inan zorla yiyorum resmen

İftarın iyi ya sahur da hemen yatmadigin içün sıkıntı yok ı halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…