Öyle olur mu ama çok tatlisiniz yakızlar diyet konusunda bilmiş bilmiş konuşuyorum ya, gülmeyin sakın, ben geçen yaz ağustostan bu yana 20 kilo verdim, 5-6 ay bilerek salladım, korumaya çalıştım yani
Bende sahura kalkmıyim dedim ama hiç uyumadım bile :) daha da çocuk sallıyorum ayağımda, diş çıkarıyor yazık çok kalkıyorSana da bacimmm. Sahur gece yeni başlıyor bizde . Sabah 5 é kadar yolu var
Ayy öldüm gülmekten, Rabbimin nimetleri bol tabi ablacım, şükürler olsunSayim o zaman rabbimin nimetlerini
Az corba
İcli kofte . Patlican kebap . Meze ,Ayran .az salata . Az kunefe . Azda lavaş.
Bolda cay ama sekerli
Canım burada öyle şey olmaz sen iyi niyetle birşey yapmissin ama bunu asoylemekte gecikince zor durumda kalinmis kaptanin görevi tabiki seni uyarmak yalniz direk yazi olunca ses tonu jest ve mimikleri görme duyma imkanimiz olmayınca sert algilamis olabilirsin.lütfen kIrılma ve bizimle devam etPardon istemiyorsan yazmışım istenmiyorsam olacak
Taze fasulyeyi bulmuşken çok yeseydin ablam gimenü
sahur 1 yumurta bir parça peynir 3 zeytin domates salatalık 4 parmak kadar pide
iftar mercimek çorbası 2 yemek kaşığı taze fasülye salata ayran küçük parça tavuk but fırında 2 parça kavun 2.5 lt su
Harikasın üzümcüm. Sporunu yapman beni çok mutlu etti hele ki ben biraz vesile olduysam.
Ben hala uyumadım ki uyumam da sanırım. Düzen tamamen değişti valla.. bebişini de öp benim için kıyamam hiç .rahatsız olmasın bebisler ya.Bende sahura kalkmıyim dedim ama hiç uyumadım bile :) daha da çocuk sallıyorum ayağımda, diş çıkarıyor yazık çok kalkıyor
İftarın üzerineee uyudun muuuuuu viyyyy biyyyyy viiyyyyy1/4 dilim de karpuz yemiştim iftarda bak unuttum
Canimmmm sağolasınTebrikler puffcum mezun olmuşsun
Kız ben buraya öyle baglıyım ki.herkes yatağına çekildi uyuyor ben kızlar ne yaptı die buradayım bu saat.. kolay değil ama her günüm sizinle geçti . Geçsin . Çok kıymet veriyorum ben buraya burda herkes herkesi çok önemsiyor. Gerçek dünya daha acımasız burda görmeden çok seviyor insan birbirini. Seni de çok seviyorum hayris. Anneni bile şimdidenKız etipuf tebrik ederimmmm. Cok sevindm mezun olmana. Burayı bırakma sakın
Abla hiç sahur yememek sağlıklı bişi mi biz de yapak . Valla bak sen yapıosan bi bildiğin vardırBugun herkez tozutmuş benimkide arada kaynar insallah
Sahur ;
2 kayisi .6 kiraz ..
İftar ;
disarda Allah ne verdiyse..
2-3 saat yurudum hatta iftardan sonrada mis gibi hava vardi gec geldim teravih kacti bizde kizimla parka gittik. Saraycanim dedigi bu 2-3 saatlik yurumeyi gunluk 30 dakikadan 6 gunluk cezam olarak sayabilirmiyimşaka şaka
Bugun sahur yemiycem gene bir iki meyve su icerim .
Bn de seni seviyorum etipufumKız ben buraya öyle baglıyım ki.herkes yatağına çekildi uyuyor ben kızlar ne yaptı die buradayım bu saat.. kolay değil ama her günüm sizinle geçti . Geçsin . Çok kıymet veriyorum ben buraya burda herkes herkesi çok önemsiyor. Gerçek dünya daha acımasız burda görmeden çok seviyor insan birbirini. Seni de çok seviyorum hayris. Anneni bile şimdiden
Ankaraya geldim de her taraf binalarla dolmuş yani annemlerın orası oyle bildiğin telefon çekmez olmuş net zaten yok. Yazabildiklerim de balkon à çıka çıka anca o kadar oluyor. Bu gün ablama misafirim de neyseki evde internet var burası iyi yazıyorum öyle. Yoksa kopamam ben burdan . Ama aklıma takılan bişi var..ben kaçaklar da oldukça . Her hafta eksi kilo düşmem mi gerekcekvorones napıyosun çok uğramıyorsun eskisi kadar, kaçaklar tam sana göre bence liste korkusu da yok Ama menülerin çok bozuk Ankara'ya gittiğinden beri peri ondan öyle demiştir
slm kızlar gece başka yerde kalınca uyuyamadım öğlen eve geldim namazı kıldım aha ikindi ye kadar uyumuşum ne uykucu bişey oldum ben of of .
aynura bu bildirimde bulunmayan ların içinde suveyma yapmazdı acaba ne oldu kıza munikedi hasta olabilir yani ikisi hakkında olumsuz düşünmüyorum ama karar iyi hoş ama çokta umursamıyo burayı bana göre olayın ciddiyetinde değil onuda içindeki sıkıntılardan diye düşünüyorum .
Aaa bugün cumartesi de mi. O kadar monoton geçiyor ki günleri saymayı bırakmışım
Neyse ben gidim deli deli laf yetiştirir oldum.sabah uyanip okuyanlar meşgul ettiğimi düşünmesin .. Herkese iyi uykular. Bol kilo vermeli cıssız sporlu gunleerrr
Birinciliğini tebrik ederim kuzum.. anam o nasıl sahur viyyy poğaça çorba 3 nugget .. Valla iyi yiyon. Ama İftarın hoşuma gitti. Beni tut yaa . Bu iftar sonrasi. Baklava sevdası bi ben de mi var yahu ;( ben de seni özledimMenü vereyim kızlar, geç oluyor ama işte ancak oluyor kusura bakmayın
Sahur
1 kepçe çorba
1 haşlanmış yumurta
3 nugget
Domates peynir
1 sade poğaça
İftar
1 kase tavuk çorbası
1 kase güveç (patatezsiz)
1 dilim karpuz
1 kayısı
Yarım armut
5 kiraz
Su 2 litre
Valla tüm gün uyudumama ihtiyacım varmış deliksiz uyumuşum resetlendim resmen
Birinciliğini tebrik ederim kuzum.. anam o nasıl sahur viyyy poğaça çorba 3 nugget .. Valla iyi yiyon. Ama İftarın hoşuma gitti. Beni tut yaa . Bu iftar sonrasi. Baklava sevdası bi ben de mi var yahu ;( ben de seni özledim
İftarın iyi ya sahur da hemen yatmadigin içün sıkıntı yok ı haldekuzum fabrikada sahur yapıyoruz ama nuggetlar yağsız gerçekten ve ekmek yerine kendi yapımları sade poğaça yiyorum zaten hemen yiyip yatmıyorum ya içim rahat ediyor. iftarda çorbadan sonrasını da inan zorla yiyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?