ben hala daha ne söyleyip te kararı kırdığımı anlamış deyilim vallahaAaaa ay dolunay mı gene herkes alınıyor herseye...bi silkelenin...yarın belki hatırlamayacağı şeyleri takmamalı insan....
@karar77 sen söyleyeceğini söyledin_AYNURA_ da söyleyeceğini söyledi,hadi öpüşün bakim..
@yasom7272 hiç kimse senin Yüzünden gitmedi buradan..Namazını kılarken bana da dua et
Ben uykuluyum canım yaaa...kesintisiz uyumak istiyorummmm....Hayirli sabahlar her kese,pazariniz xos ve menali,neseli gecer insallah..nasilsiniz guzeller??
Ankaraya geldim de her taraf binalarla dolmuş yani annemlerın orası oyle bildiğin telefon çekmez olmuş net zaten yok. Yazabildiklerim de balkon à çıka çıka anca o kadar oluyor. Bu gün ablama misafirim de neyseki evde internet var burası iyi yazıyorum öyle. Yoksa kopamam ben burdan . Ama aklıma takılan bişi var..ben kaçaklar da oldukça . Her hafta eksi kilo düşmem mi gerekcek
Kiz kilo vermedikten sonra listede adini gormeAynen ablam.Ankaranın koşu yolları da koş beni dior illamöldüm koscam diee. Şimdi eve dönüyorum. yediğim baklavalari yakim artık dert bu. Kilo vermek değil de. Peki ablam ben kaçaklar da kilo sabit geZsem kızarlar mı bana. Yani listedeki gibi gene hedef haftadan haftaya kilo vermek mi
Şu pazarlar 48 saat olsaydı ne vardiiiiiii. ...
Gunaydin güzel takımın güzel insanları...
an itibarı ile evimi pislik götürüyor. ..
Nerden başlasam diye bakıp duruyorum...
ama gece yarısına kadar ugrassam yine yetişmez...
Cekip kv lere mi gitsem....gerçi onda da iş yapıyorum mecbur...
aman bu aralar beni bir seviyor bir seviyor nazar degmesin...pek iyiyiz...
Şunu bir daha anladım...karşınızdaki ruh hastası olmadığı sürece ...insanın anlasamayacagi insan yokmuş...
Bizim diğer bayideki bayan aşırı kilo aldı...gece 3-4 gözleme yiyip yatiyormus. ..dedim sende katil yarışmaya...Bizim takım dolu ama...
başka bir takımda devam edersin...dedim ...kilolu olduğunu kabul etmek istemiyor...birde hamur işinden ayrılmıyor...zayiflama ilaçları kullanıyormuş...rahminde kist oluşmuş...üzülüyorum görünce ama kendi istemiyor...
Ablacim biliyorum ama gidisim ani oldu normalde birkaç gün daha kalmam gerekiyordu ablamda normalde saatleri kaçırdığım oldu sınav zamanı da 1 kez unutmustum ertesi sabah hemen yazmıştım ilk defa böyle bir durum oldu. Bu kadar kızacak bişey yapmadım ki ozur dilerim 2. Defa yapsaydim sorumsuzca davransaydim ağır konusabilirdin ama suan haksızlık ettin gerçekten... bir daha saati saatine yazarım ozur dilerim herkesten zor durumda bıraktığım için.Besive ve karar size çok kızgınım,bu dediyiniz nedenleri hiççç biri bildirim yapmamanız için geçerli deyil...takımınızı ne tür bi zordurumda bıraktığınızın farkında deyilsiniz galiba...kızlar cuma bildirimleri çok önemli hem de çok...denemedekiler bildirimlerini geçiktirmezken size ne oluyo...
Menü vereyim kızlar, geç oluyor ama işte ancak oluyor kusura bakmayın
Sahur
1 kepçe çorba
1 haşlanmış yumurta
3 nugget
Domates peynir
1 sade poğaça
İftar
1 kase tavuk çorbası
1 kase güveç (patatezsiz)
1 dilim karpuz
1 kayısı
Yarım armut
5 kiraz
Su 2 litre
Valla tüm gün uyudumama ihtiyacım varmış deliksiz uyumuşum resetlendim resmen
Sağlasın. ..daha hiç bir işin ucundan tutmadim. ..gece iş yapmaya alışınca....Hülüşüm kolay gele
Arkadasinada uzuldum . Once kendi istemeli baska yolu yok bu isin.
Ablacim biliyorum ama gidisim ani oldu normalde birkaç gün daha kalmam gerekiyordu ablamda normalde saatleri kaçırdığım oldu sınav zamanı da 1 kez unutmustum ertesi sabah hemen yazmıştım ilk defa böyle bir durum oldu. Bu kadar kızacak bişey yapmadım ki ozur dilerim 2. Defa yapsaydim sorumsuzca davransaydim ağır konusabilirdin ama suan haksızlık ettin gerçekten... bir daha saati saatine yazarım ozur dilerim herkesten zor durumda bıraktığım için.
Gunaydin kizlar, ayy uykum var. Bugun orucluyum Allah kuvvet versin. Sahuru soyleyemiycem zaten sahura kadar uyumadm sonrada bekliyim falan derken 1 bucuk saatte oyle gecti. Butun gun disarda olucam sahurumu telafi ederim gerci genel kahvaltiydi sadece biraz patates kizartmasi ve kavun vardi ekstradan. Bu arada firsat buldukca okuyorum gecmisi ama cevap yazamiyorum.
Karar insallah donme karari alirsin. Takimdan cikip gidilecek boyutta birsey soylenmemis, hassasiyet dereceni bilemem ama ortak bir amac etrafinda toplanmisken, herkes birbirini desteklerken 1 hafta bildirim yapmadin diye soylenenler tolere edilebilir. Sonucta bak Aynura islerini birakip kaptan olarak her daim geliyor. Gizem, Asli da ayni sekilde. Ve bu yarismalarin tek bir onemli noktasi cuma bildirimleri yoksa hergun menu ver sohbet et gibi durumlara Aynura zaten insiyatifini kullaniyor. Senin ustunden herkese diyorum, umarim kirmiyorumdur. Ben hic listeye girmedim nerdeyse 4 aydir burdayim (sanirim) hic bir cumayi kacirmadim etkisiz olmama ragmen, o yuzden tepkiler biraz sert olmus olabilir. Mubarek gunlerde kararini degistir de gel ;-)
Geliyorum 1 mesajda destan yazip gidiyorum okuyun anacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?