Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben hala daha ne söyleyip te kararı kırdığımı anlamış deyilim vallaha

Gunaydin kizlar, ayy uykum var. Bugun orucluyum Allah kuvvet versin. Sahuru soyleyemiycem zaten sahura kadar uyumadm sonrada bekliyim falan derken 1 bucuk saatte oyle gecti. Butun gun disarda olucam sahurumu telafi ederim gerci genel kahvaltiydi sadece biraz patates kizartmasi ve kavun vardi ekstradan. Bu arada firsat buldukca okuyorum gecmisi ama cevap yazamiyorum.

Karar insallah donme karari alirsin. Takimdan cikip gidilecek boyutta birsey soylenmemis, hassasiyet dereceni bilemem ama ortak bir amac etrafinda toplanmisken, herkes birbirini desteklerken 1 hafta bildirim yapmadin diye soylenenler tolere edilebilir. Sonucta bak Aynura islerini birakip kaptan olarak her daim geliyor. Gizem, Asli da ayni sekilde. Ve bu yarismalarin tek bir onemli noktasi cuma bildirimleri yoksa hergun menu ver sohbet et gibi durumlara Aynura zaten insiyatifini kullaniyor. Senin ustunden herkese diyorum, umarim kirmiyorumdur. Ben hic listeye girmedim nerdeyse 4 aydir burdayim (sanirim) hic bir cumayi kacirmadim etkisiz olmama ragmen, o yuzden tepkiler biraz sert olmus olabilir. Mubarek gunlerde kararini degistir de gel ;-)

Geliyorum 1 mesajda destan yazip gidiyorum okuyun anacim

Evet kuzum onlarınki de asıl liste gibi hatta kapışıyoruz kim daha çok vericek diye. Bence senin listeye girmen mantıklı değil çünkü daha ne kadar kilo vereceksin bence sen kendini korumaya al menülerini yaz yine cumaları kilo bildir böylece kilo alma tabi yine sana kalmış ama öbür listede kilo vermen lazım

Kiz kilo vermedikten sonra listede adini gorme
meraklisimisin
O zaman sani listeye ekleyelim lakin hesaba katmasin peri . Her kilosu listeye yazilan yuzdeyi etkiler . Yani kilo verenlerin kilosundan yemiş olursun ..

Şu pazarlar 48 saat olsaydı ne vardiiiiiii. ...

Gunaydin güzel takımın güzel insanları...
an itibarı ile evimi pislik götürüyor. ..
Nerden başlasam diye bakıp duruyorum...
ama gece yarısına kadar ugrassam yine yetişmez...
Cekip kv lere mi gitsem....gerçi onda da iş yapıyorum mecbur...
aman bu aralar beni bir seviyor bir seviyor nazar degmesin...pek iyiyiz...
Şunu bir daha anladım...karşınızdaki ruh hastası olmadığı sürece ...insanın anlasamayacagi insan yokmuş...

Bizim diğer bayideki bayan aşırı kilo aldı...gece 3-4 gözleme yiyip yatiyormus. ..dedim sende katil yarışmaya...Bizim takım dolu ama...
başka bir takımda devam edersin...dedim ...kilolu olduğunu kabul etmek istemiyor...birde hamur işinden ayrılmıyor...zayiflama ilaçları kullanıyormuş...rahminde kist oluşmuş...üzülüyorum görünce ama kendi istemiyor...

Hülüşüm kolay gele

Arkadasinada uzuldum . Once kendi istemeli baska yolu yok bu isin .

Ablacim biliyorum ama gidisim ani oldu normalde birkaç gün daha kalmam gerekiyordu ablamda normalde saatleri kaçırdığım oldu sınav zamanı da 1 kez unutmustum ertesi sabah hemen yazmıştım ilk defa böyle bir durum oldu. Bu kadar kızacak bişey yapmadım ki ozur dilerim 2. Defa yapsaydim sorumsuzca davransaydim ağır konusabilirdin ama suan haksızlık ettin gerçekten... bir daha saati saatine yazarım ozur dilerim herkesten zor durumda bıraktığım için.

Gece pogaca olmamis fatmam .

Hülüşüm kolay gele

Arkadasinada uzuldum . Once kendi istemeli baska yolu yok bu isin .
Sağlasın. ..daha hiç bir işin ucundan tutmadim. ..gece iş yapmaya alışınca....
o kız hep kilo luydu ama son zamanlarda iyice aldi...musil falan iciyor...ise yarasa senelerdie vermesi lazim di...evlide degil vakti de çok....o vakti yemek yiyerek degerlendiriyor

Besivecim gecmisi okuyorsun değilmi ?, dun ayni konu kararlada baya konusuldu . Simdi aynilarini bir daha konusmayalim .
Sende bir daha olmaz diyorsun farkindasin durumun .
Yola devam .

Mucuks selinim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…