Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sahurda yiyip yattığımız için sabah uyanınca midem bulanıyorrrr
Oğluşumda sabahtan beri karnım ağrıyor diyip mızıldıyor gideyimde şerbetli su yapayımm

besive kuzum..feraceli ve senle grupduk...mesela şöyle bir sey olsa...tellerimizi birbirimize versek sırf gruplar kendi aralarında sadece...konuşmak için falan değil...yanlis anlama...ve bunu sana degil butun takima fikir olarak yaziyorum...insanın başına her şey gelir ...en azindan ben sana mesaj yoluyla ulasirim.. .sende bana ulasabilirsin extrem durumlarda...internettenet olmasa bile...
çok ozel e giriyor telefon fikri ama tabi istemeyenler olabilir...

Abla hiç sahur yememek sağlıklı bişi mi biz de yapak . Valla bak sen yapıosan bi bildiğin vardır
hic sahur yememek degil verom İlla agzima bisi atiyom ben yanlisi duzelteyim sahur yemiycem derken dişe dokunur bisi yemiyorum . Sahurda 4 kayisi yedim Mesela

Sahurda bereket vardir kalkmamazlik etmeyin sakin ! .
2 hurmada olsa yiyin

Ben biliyorumki ben dun sahur yesem bunyem Direk kiloya çeviriyor yillarin tecrubesi var aksam zaten tuzuttum, gecede yersemn ooo töbe kilo veremem .. Dunden almisim zaten . Simdi bide onu vermrye calis offfff .

Kizlar telden dolayi bazi noktali harfleri falan yazamiyorum . Bu konuda mesajlarimi okurken size verdigim rahatsizliktan dolayi ozur dilerim .

Veririm tabiki burdaki insanlar benim hergün dertlerimi mutluluklarimi paylaştığım insanlar yanlış anlasilacak bir durum yok ki.. özelden mi yazayım burdan mi?

Dunun en guzel menusu senden geldi aslicim afiyet olsun ...

Besivecim gecmisi okuyorsun değilmi ?, dun ayni konu kararlada baya konusuldu . Simdi aynilarini bir daha konusmayalim .
Sende bir daha olmaz diyorsun farkindasin durumun .
Yola devam .
Dün okumadım yazdım çıktım yeni girdim birkaç sayfa baktım sadece neyse ben üzüldüm sadece yapacak bişey yok konuşulacak başka bir durumda yok cuma günleri saatinde burda olucaz...

Uzumcum bel ve boyun fitigi olanlar dr. Danismadan yapmamali zaten . Ben bilemedim seni uyarmadim
Kusura bakma
Pilates yatarak olsada zor spordur ;-)

Geceki kacamak haric iyi memuymuş afiyet olsun . Kosuda yakmissindir . Listedende ciktinya gayri bu hafta baya kilo verirsin sen vero

Slm kızlar...
Hayırlı güzel pazarlar olsun hepinize kiminiz temizlik yapacak kiminiz gezecek benim gibilerde nöbet tutacak ee birileri bu işleri yapacak diyen sesler yükseliyor ))
Aeben bacım evet oğlan geldi 1hafta oldu o gelince iftarlar sahurlar iyi geçiyor . Ama bu hafta hiç spor yapamadım onumuzdeki hafta inş bu konuda bişey yapmam lazım.

Dün okumadım yazdım çıktım yeni girdim birkaç sayfa baktım sadece neyse ben üzüldüm sadece yapacak bişey yok konuşulacak başka bir durumda yok cuma günleri saatinde burda olucaz...

Kuzum ya o kadaar tepki verilmesinin sebebi 4 kişinin aynı anda bildirim yapmamasıydı sadece sen olsan derdikki zaten ilk kez oldu bi sıkıntısı olmuştur. Ama hepiniz aynı anda olunca kötü oldu üzme kendini sen zaten bu zamana kadar menülerini verdin dikkat de ediyorsun biliyoruz seni

Vee bir pazar klasiği kimsecikler yoook Evde patlıyorum sıkıntıdan yapıcak bir şeyim yok yemek yapıyorum anca. Börek yapasım var evdekilere yediririm Tatil de yapamıcam sanırım kötü bir yaz beni bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…