Dun orucu kurtardin bugun niyetlimisin ksraygününüz aydın olsun hayırlı pazarlar herkesee
Evet canım niyet ettim yinedeDun orucu kurtardin bugun niyetlimisin ksray?
hic sahur yememek degil verom İlla agzima bisi atiyom benAbla hiç sahur yememek sağlıklı bişi mi biz de yapak . Valla bak sen yapıosan bi bildiğin vardır
Hayriş anana selam soyle gelsin , bak takimdan atacaklarmis seni gelmiyorsun, diye deKız etipuf tebrik ederimmmm. Cok sevindm mezun olmana. Burayı bırakma sakın
Aa ogluş geldimi yasom gözun aydin bacimhep sizmi cıs yiyeceksiniz bide ben yiyim dedim oğluma yaptığım milföy böreğinin yarısını yedim .
Hoş geldin karaRcim , cok sevindim seni gordugumeGünaydın oğlumla sabah erkenden denize gittik yine bugün zor geçecek dün su icmekten yemek yiyememistim uyumak üzere bende yatarım onunla sonra yine gelirim
Veririm tabiki burdaki insanlar benim hergün dertlerimi mutluluklarimi paylaştığım insanlar yanlış anlasilacak bir durum yok ki.. özelden mi yazayım burdan mi?besive kuzum..feraceli ve senle grupduk...mesela şöyle bir sey olsa...tellerimizi birbirimize versek sırf gruplar kendi aralarında sadece...konuşmak için falan değil...yanlis anlama...ve bunu sana degil butun takima fikir olarak yaziyorum...insanın başına her şey gelir ...en azindan ben sana mesaj yoluyla ulasirim.. .sende bana ulasabilirsin extrem durumlarda...internettenet olmasa bile...
çok ozel e giriyor telefon fikri ama tabi istemeyenler olabilir...
Menüm,dün
Sahur: Yok
İftar:
1 Biber Dolması- Bulgurla Yapıldı
3 Kaşık Menemen
5 Kanat
1 Kase Cacık
bugün
Sahur:
5 Kaşık Menemen
1 Dilim Çavdar Ekmeği
Akşam uyumasam spor yapacaktım ama yine olmadıı
Dün okumadım yazdım çıktım yeni girdim birkaç sayfa baktım sadeceBesivecim gecmisi okuyorsun değilmi ?, dun ayni konu kararlada baya konusuldu. Simdi aynilarini bir daha konusmayalim .
Sende bir daha olmaz diyorsun farkindasin durumun .
Yola devam.
Uzumcum bel ve boyun fitigi olanlar dr. Danismadan yapmamali zaten . Ben bilemedim seni uyarmadim
İlahi uzum .Ayy öldüm gülmekten, Rabbimin nimetleri bol tabi ablacım, şükürler olsun
Geceki kacamak haric iyi memuymuşMenümü yazıyimm
sahur
2 dilim peynir
bikac domates peynir
iftar
yarım tabak bamya
1 büyükçe ispanaklikofte
1kase den az köz domates çorbası
1 küçük peynirli börek
1 dilim güllaç
1 baklava
Spor koşu yaptım deli gibiyarına hamlarim hep
Dün okumadım yazdım çıktım yeni girdim birkaç sayfa baktım sadeceneyse ben üzüldüm sadece yapacak bişey yok konuşulacak başka bir durumda yok cuma günleri saatinde burda olucaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?