Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ramazan sakinligi ve Pazar gunu olusu cok sessiz buralar. Aynuram gule gule giy, kiyamam sen neden mutsuzsun, oruc yaramiyor bize. Sakin sakin oruc tutuna helal olsun.

Bu gunler ne cabuk geciyor hicbirsey anlamadim ben :-(

Barones sen zaten istediğin kiloya düştün verecek kilon yok ki takıma girmeni gerektiren,,,tabi kilo vermen gerekecek listeye girersen..

Kızlaar hala evde misafir var o yüzden dün gelemedim bugünde şimdi geldim eve birazda moralim bozuk ..
Sabah kahvaltı yaptım öğlen dışarda bir şeyler içtim ve hala yemek yemedim çok saçma bir gün oldu yazınca ne derseniz kabulum moralim de bozuk ya hiç bir şey yemek içmek istemiyor canım

Bu arada kaçaklar ve asiller arasındaki yüzde ne oldu kim ne ceza aldı birisi özet geöebilir mi dün için

Minicik bir farkla asiller kazandi
Kacakkara gunde 30 dk spor cesasi var

3. Olduk ana listedede .

Son düzenleme:
Naber bayenler nasılsınız?
Benim moralim çok bozuk
Bugün yengem bizi iftara çağırdı(en son beni 69 kiloyken gördü) şimdi bu kadar kilo aldığımı görünce çok üzülücek ve laf sokucak off

Feracemi hiç çıkarmam gene eee göz var nizam var yüzümden anlar offf ya

3. olmuşuz evet abla bildirimde bulunmadılar sanırım kızlar o da etkilemiştir ben biraz geçmişe bakayım diyorum ama 30-40 syafa var artık ne yakalarsam
Ben hep derim ama kimse bana ozet gecmez
Ben sana kiyak yapayim

4 kisi bildirim yapmayinca haliyle uzulduk . Sonra karar ve besive geldi maruzatlarini ozurlerini sundular , ama munu ve seveyma yoklar henuz . Buyuk ihtimal sumeyva tasindi ve neti yok . Munudanda haberyok kk ya girmemis hic . İnsallah iyidir ...

Ondan sonracima kil payi asiller kacaklari gecti bunun buyuk sebebide kozanin artisiydi ama kuzum bizden cok uzuldu ( kiyamam gelinime )

Yasomun oglusu gelmis .
Aynura alis veriş yaptigi halde morali bozuk
Peri izmir turunda .
Vero aksama yine davette ne yiycek kimbilir
Ve dun herkes tuzutmus tam anlamiyla sadece fatmaydi sanirim Onun menusu iyiydi
Tabi menu vermeyenlerinkinide bilmiyorum . Aynura menu vermediiiiiiii bu arada ...

Çok birden sayılmaz benim hikayem şöyle aralıkta diyete başladım 83 le
Şubatta 69 dum sonra saldıııııım şuan 80 nim
Cabuk gelen cabuk gider ,lakin senin bunyede yada menulerde bisi var rabiş ..
Yenide aldiysan o 10 kiloyu cabuk vermeliydin . Dr. Gidecem demistin dimi ?

Cabuk gelen cabuk gider ,lakin senin bunyede yada menulerde bisi var rabiş ..
Yenide aldiysan o 10 kiloyu cabuk vermeliydin . Dr. Gidecem demistin dimi ?
Evet ramazan bitince giderim anca ama gidicem mutlaka bakalım bu haftadan umutluyum inşallah boşa çıkmaz

özet geçmenin kralı burda aeben ablam ya koza kabul etti dimekk hayırlı olsun senden iyi kaynanayı nirden bulacaktı zaaten

Ablam benim yaa ne güzel bir özetti bu sağol valla kurtardın beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…