Menüm,dün
Sahur: Yok
İftar:
1 Biber Dolması- Bulgurla Yapıldı
3 Kaşık Menemen
5 Kanat
1 Kase Cacık
bugün
Sahur:
5 Kaşık Menemen
1 Dilim Çavdar Ekmeği
Akşam uyumasam spor yapacaktım ama yine olmadıı
1/4 dilim de karpuz yemiştim iftarda bak unuttum
Dünkü menum
iftar
et kavurma 3 dilim ekmek
cacık
sahur
cacık 1 tane cikolatali kuruvasan
2 lt su
Işten gelince biraz kızımla parkta yurudum
Anacim dur iyi dedigim aslininBen çok beğendim menünü gördüğüm tek eksik sahurda süt ürünü tüketseydin mesela ayran olabilirdi :)
menü
sahur 1 yumurta bir parça peynir 3 zeytin domates salatalık 4 parmak kadar pide
iftar mercimek çorbası 2 yemek kaşığı taze fasülye salata ayran küçük parça tavuk but fırında 2 parça kavun 2.5 lt su
Hulus hayatindaki "amannn boyle olsun " menulerindede varDünkü menum
iftar
et kavurma 3 dilim ekmek
cacık
sahur
cacık 1 tane cikolatali kuruvasan
2 lt su
Işten gelince biraz kızımla parkta yurudum
Vampirella menu yorumuna baslamis sira benimkine gelmeden kacayim
Ben senin menülere bayılıyorum ablam be ..
............"Derler ki aşk ölümden bir duvar, bilmem yıkar mıyım ?"...
Yıkmalı ablam yıkmalı :))) Aşksız olmaz.............
Esim geliyo iftara 3 gundur sehir disindaydi ozeneyim azcik ozledim sanirim :)..
Süpersin yaaaaBen hep derim ama kimse bana ozet gecmez
Ben sana kiyak yapayim
4 kisi bildirim yapmayinca haliyle uzulduk . Sonra karar ve besive geldi maruzatlarini ozurlerini sundular , ama munu ve seveyma yoklar henuz . Buyuk ihtimal sumeyva tasindi ve neti yok . Munudanda haberyok kk ya girmemis hic . İnsallah iyidir ...
Ondan sonracima kil payi asiller kacaklari gecti bunun buyuk sebebide kozanin artisiydi ama kuzum bizden cok uzuldu ( kiyamam gelinime )
Yasomun oglusu gelmis .
Aynura alis veriş yaptigi halde morali bozuk
Peri izmir turunda .
Vero aksama yine davette ne yiycek kimbilir
Ve dun herkes tuzutmus tam anlamiyla sadece fatmaydi sanirim Onun menusu iyiydi
Tabi menu vermeyenlerinkinide bilmiyorum . Aynura menu vermediiiiiiii bu arada...
Esim geliyo iftara 3 gundur sehir disindaydi ozeneyim azcik ozledim sanirim :)..
ohhh afiyet olsun yeni yaşında hayırlı olsunnEveeet gelelim banaa dün bildirim yapamadım çünkü dün doğum günümdü benim ve eş dost akraba herkes kutlama için seferber olmuştu kimseyide kıramadım dün diyet miyet kalmadı ve bugün sabahartıları gördüm cumaya kadar eriteceğim kızlar inşallah :)
Sabah
domates salatalık
sahanda yumurta
2 dl çavdar ekmeği
1 çatal turunç reçeli
Öğle:
Biraz kızartma
Peynir
1/4 ekmek
Akşam:
1 dilim yaş pasta
1 adana
(lavaşta)
1 dilim yaş pasta
3 kurabiye
Şimdii açıklamamı yapıyorum öğlen denizdeydik piknik deniz ortamı falan olunca eldeki imkan buydu annem daha da bir sürü bi şeyler getirmiş ama ben bunlarla yetindim
Akşam ilk yaş pastamı arkadaşım almış gelmiş bizim eve yemesem çok ayıp olur ondan yedim.
Adana babamın eseri ben zaten uzaktayım hazır 4 ay aradan sonra birlikteyiz bi de doğum günümü bulunca adana yapıcam kızıma dedi 1 tane yedim.
Diğer yaş pasta da kuzenlerim bizdeler gitmişler pasta almışlar mumlar falan derken kesip yedim.
Kurabiye ise evli ablamın eseri evde yapmış gelmiş onu da öyle yedik ohh.
Doğum günüm olmasaydı hatır gönül yapmazdım ama napalım oldu bir kere :)
Doğum günün kutlu olsun Fıstık :)Eveeet gelelim banaa dün bildirim yapamadım çünkü dün doğum günümdü benim ve eş dost akraba herkes kutlama için seferber olmuştu kimseyide kıramadım dün diyet miyet kalmadı ve bugün sabahartıları gördüm cumaya kadar eriteceğim kızlar inşallah :)
Sabah
domates salatalık
sahanda yumurta
2 dl çavdar ekmeği
1 çatal turunç reçeli
Öğle:
Biraz kızartma
Peynir
1/4 ekmek
Akşam:
1 dilim yaş pasta
1 adana
(lavaşta)
1 dilim yaş pasta
3 kurabiye
Şimdii açıklamamı yapıyorum öğlen denizdeydik piknik deniz ortamı falan olunca eldeki imkan buydu annem daha da bir sürü bi şeyler getirmiş ama ben bunlarla yetindim
Akşam ilk yaş pastamı arkadaşım almış gelmiş bizim eve yemesem çok ayıp olur ondan yedim.
Adana babamın eseri ben zaten uzaktayım hazır 4 ay aradan sonra birlikteyiz bi de doğum günümü bulunca adana yapıcam kızıma dedi 1 tane yedim.
Diğer yaş pasta da kuzenlerim bizdeler gitmişler pasta almışlar mumlar falan derken kesip yedim.
Kurabiye ise evli ablamın eseri evde yapmış gelmiş onu da öyle yedik ohh.
Doğum günüm olmasaydı hatır gönül yapmazdım ama napalım oldu bir kere :)
Annem orucu uykuya tutturuyor. Yüzünü görmüyoruz hiçHayriş anana selam soyle gelsin , bak takimdan atacaklarmis seni gelmiyorsun, diye de
Benim menunun adi allah ne verdiyse 'ydiAbla ya sen şimdi böyle dedin ya senin menüyü bulurum valla bak
En azindan uyku arasi gelsin bak takima alinmadan atilacakAnnem orucu uykuya tutturuyor. Yüzünü görmüyoruz hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?