Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

1/4 dilim de karpuz yemiştim iftarda bak unuttum

Ben çok beğendim menünü gördüğüm tek eksik sahurda süt ürünü tüketseydin mesela ayran olabilirdi :)

Dünkü menum
iftar
et kavurma 3 dilim ekmek
cacık
sahur
cacık 1 tane cikolatali kuruvasan
2 lt su
Işten gelince biraz kızımla parkta yurudum

İsterdim ki kruvasan yerine cacığın yanınada hiç değilse kahvaltılık bir şeyler mesela haşlanmış yumurta yanına yeşillik falan olsaydı daha güzel olurdu sanki

Ben senin menülere bayılıyorum ablam be ..

Dünkü menum
iftar
et kavurma 3 dilim ekmek
cacık
sahur
cacık 1 tane cikolatali kuruvasan
2 lt su
Işten gelince biraz kızımla parkta yurudum
Hulus hayatindaki "amannn boyle olsun " menulerindede var . Nolur kendini topla .

Bir gun is yerinin kapisindan giricem bakalim aplani taniycakmisin

Süpersin yaaaa

Eveeet gelelim banaa dün bildirim yapamadım çünkü dün doğum günümdü benim ve eş dost akraba herkes kutlama için seferber olmuştu kimseyide kıramadım dün diyet miyet kalmadı ve bugün sabah artıları gördüm cumaya kadar eriteceğim kızlar inşallah :)

Sabah
domates salatalık
sahanda yumurta
2 dl çavdar ekmeği
1 çatal turunç reçeli

Öğle:
Biraz kızartma
Peynir
1/4 ekmek

Akşam:
1 dilim yaş pasta
1 adana
(lavaşta)
1 dilim yaş pasta
3 kurabiye

Şimdii açıklamamı yapıyorum öğlen denizdeydik piknik deniz ortamı falan olunca eldeki imkan buydu annem daha da bir sürü bi şeyler getirmiş ama ben bunlarla yetindim

Akşam ilk yaş pastamı arkadaşım almış gelmiş bizim eve yemesem çok ayıp olur ondan yedim.
Adana babamın eseri ben zaten uzaktayım hazır 4 ay aradan sonra birlikteyiz bi de doğum günümü bulunca adana yapıcam kızıma dedi 1 tane yedim.
Diğer yaş pasta da kuzenlerim bizdeler gitmişler pasta almışlar mumlar falan derken kesip yedim.
Kurabiye ise evli ablamın eseri evde yapmış gelmiş onu da öyle yedik ohh.

Doğum günüm olmasaydı hatır gönül yapmazdım ama napalım oldu bir kere :)

ohhh afiyet olsun yeni yaşında hayırlı olsunn

Doğum günün kutlu olsun Fıstık :)

Menümü bildireym yürümeye çıkayım. Ben de agresifim bugün. Neyse
Kahvaltı:
yarım yumurtayla omlet
domates, salatalık
2 dilim kavun
şekersiz çay

Öğlen:
7-8 kiraz

Akşam:
Haşlanmış tavuk
salata
2 bardak ayran

Su:2 litre oldu henüz
Spor: Her akşamki gibi 2 saate yakın spor yaparım. Dün akşam 9-10 gibi babam limonlu dondurma getrmiş. 1 top yedim. 1 haftadır başının etini yedim adamın
Amaaa sonrasında içim rahat etmedi tabi ki. Kalkıp 1 saat daha yürüdüm. evde spor yaptım. Şınav bile çektim. 10 tane de olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…