Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Saat 3 ten beri mutfakta yemek yapıyorum. Yaptığımda bir şey olsa iki yemek birde börek açtık çok uzun sürdü şimdi ben ondan bir dilimcik yemesem olmaz dimi

Hepinizi iyi tanisam daha ne doktururumde ( iyi gozlemciyimdir ) iyi tanimiyorum
Cogunuzu

Eskiden taaa aynura kaptan
Olmadan bizim bi arkadas vardi her hafta analizleri yapardi harikaydi. Ben onun tirnagi olamam .kulagin cinlasin meral

Hayirli yaşlar olsun vampirella . Rabbim gonluyun muradini versin .

Iyi akşamlar kızlar

Menüm
.sahur
Yoğurt 1 kase
Domates çok alakasız oldu ama eşim tost yedi yanına domates için gitti ama yemedim domatesler kalmasın diye yedim .

Iftar

Karniyarik yapıyorum patlicanlari fırında közleyerek yaptım
Yanına pilav da yapıcam bi kaç kasık yerim
1 kase de cacık

Hee iyi o zaman . Girmiyim ben o zaman kilo verememek moralimi bozar. É peki benim adım ne olacak misafir misafir takiliyim bari . Cıs grubu kuruyimmm

Kaptan iftarını yaptı da gözleri açıldı...ya ben mi şu orucu böyle yaşlyorum yoksa herkes mi aynı?çok sinirli ve mutsuz oluyorum....
Aynuram iftarla sahur arası enaz 2 litre su içersen ve sahurda sadece yumurta yersen bile olur..bide gün içinde aklına yemek getirme kendine şunu söyle;"midemi değil nefsimi Islah ediyorum"...inan yemek aklının ucuna bile gelmez..ben böyle yapıyorum ve açlık susuzluk çekmiyorum..ha diyelim ağzım çok kurudu çok soğuk suyla gargara yapıyorum..

Evet ya ben de dün o kadar yürümeme, spor yapmama rağmen artı çıktım bugün, hemen kontrol etmem lazım kendimi
İlahi uzum .
O nimetlerin acisi sonra cikiyor ama .
Sahurda
sadece su içtim, zira ancak o paklardı beni
Şimdi iftarda da
1 kaseye yakın yeşil mercimek yemeği
2 parça tavuk ızgara
Birkaç kaşık salata yedim
Spor yapmayı düşünüyorum yine inşallah
Bu arada hep yatarak yapılıyor ya platesteki hareketler o biraz zorlar beni ama bol vktimde bi daha bakıcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…