Evet kendi evimde olsam 40 dk fark ediyorSen yaklaştın tabi buralaraa saat geç artıkburda 14 dk var
Yok hülyam ne açlık ne susuzluk hiçç biri olmuyo sadece sinirli ve mutsuz oluyorum...mesela şimdi iyiyim...Aynuram iftarla sahur arası enaz 2 litre su içersen ve sahurda sadece yumurta yersen bile olur..bide gün içinde aklına yemek getirme kendine şunu söyle;"midemi değil nefsimi Islah ediyorum"...inan yemek aklının ucuna bile gelmez..ben böyle yapıyorum ve açlık susuzluk çekmiyorum..ha diyelim ağzım çok kurudu çok soğuk suyla gargara yapıyorum..
Ben kesinlikle hergün tartılma terefdarıyım,insan kendini kontrolde tutuyo,ben hergün tartılıyorum...Evet yaben de dün o kadar yürümeme, spor yapmama rağmen artı çıktım bugün, hemen kontrol etmem lazım kendimi
Sahurda
sadece su içtim, zira ancak o paklardı beni
Şimdi iftarda da
1 kaseye yakın yeşil mercimek yemeği
2 parça tavuk ızgara
Birkaç kaşık salata yedim
Spor yapmayı düşünüyorum yine inşallah
Bu arada hep yatarak yapılıyor ya platesteki hareketler o biraz zorlar beni ama bol vktimde bi daha bakıcam inşallah
Sana kızardım börek için ama müdafanı yapmışsın öncedenYine gözüm döndü ama yine iyi idare ettim, menüm;
Sahur: 5 Kaşık Menemen
1 Dilim Çavdar Ekmeği- galiba ben bu kısmı gece yazmıştım
İftar:
2 Adet İslim Kebabı- Patlıcanlar fırında kızartıldı.
2 Adet köfte
1 Dilim Peynirli Börek
Küçük Meyve tabağı
Spor bi saat sonra yapmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı
Kahvaltı olmaması iyi olmamış,öylen ekmek çok olmuş,akşamın super olmuşşşş...iyi akşamlar 7. takımın güzelleri bakalım bugün menümü beğenecekmisiniz 1 hatam oldu malum bug
ünlerde tatlı yerdim osebepten eşim in aldığı kurabiyeden 2 tane malesef yedim
sabah tamizlik vardı saat 3 kadar birşey yiyemedim
öğle
sebze yemeği
3dlm kepek ekmeği
akşam
tavuk bonfile 2 parça
1kase yoğurt
salata yeşillik
hepimize güzel bir akşam diliyorum sabırsızlıkla yorumlarınızı bekliyorum
canım doğum günün kutlu olsun hayırlı ve uzun bir ömür diliyorumTeşşekkür ederim ablacım :)
Sağol canım bir daha böyle bişey olmayacak bu tatilde çok yağlı yedim pek dikkat edemedim elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum evdeyken :)Kuzum ya o kadaar tepki verilmesinin sebebi 4 kişinin aynı anda bildirim yapmamasıydı sadece sen olsan derdikki zaten ilk kez oldu bi sıkıntısı olmuştur. Ama hepiniz aynı anda olunca kötü oldu üzme kendini sen zaten bu zamana kadar menülerini verdin dikkat de ediyorsun biliyoruz seni
teşekkürler kaptanım yorumun içinKahvaltı olmaması iyi olmamış,öylen ekmek çok olmuş,akşamın super olmuşşşş...
canım sende tecrübeleri paylaşır danışmanlık yaparsınHee iyi o zaman . Girmiyim ben o zaman kilo verememek moralimi bozar. É peki benim adım ne olacak misafir misafir takiliyim bari . Cıs grubu kuruyimmm
Ay güldüm.ne danışman ne danışman . Kız beni sopalarlar genelde burda . Ama tabi hakkımı da yemiyim. Anlatacak şeylerim elbette var . Anlatcaaamcanım sende tecrübeleri paylaşır danışmanlık yaparsın
Börek börekYine gözüm döndü ama yine iyi idare ettim, menüm;
Sahur: 5 Kaşık Menemen
1 Dilim Çavdar Ekmeği- galiba ben bu kısmı gece yazmıştım
İftar:
2 Adet İslim Kebabı- Patlıcanlar fırında kızartıldı.
2 Adet köfte
1 Dilim Peynirli Börek
Küçük Meyve tabağı
Spor bi saat sonra yapmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı
Aksam pilav ekmek makarna yol harikasın .süpersin. sporu unutmaiyi akşamlar 7. takımın güzelleri bakalım bugün menümü beğenecekmisiniz 1 hatam oldu malum bug
ünlerde tatlı yerdim osebepten eşim in aldığı kurabiyeden 2 tane malesef yedim
sabah tamizlik vardı saat 3 kadar birşey yiyemedim
öğle
sebze yemeği
3dlm kepek ekmeği
akşam
tavuk bonfile 2 parça
1kase yoğurt
salata yeşillik
hepimize güzel bir akşam diliyorum sabırsızlıkla yorumlarınızı bekliyorum
canım bugün temizlikte çok yoruldum o sebepten spor yapamadım ama yarın yaparım inşallahAksam pilav ekmek makarna yol harikasın .süpersin. sporu unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?