Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Börek börek hu hu .. beni yorumsuz koymayın bak . Üzülürüm

baklava kadayıf sarma

Sana bunlarla nasıl yorum yapayım ben hem ben de börek yedim kelin ilacı olsa ah ahh
Bir de taktiğin çok ilginç yediğin cısları menüden ayrı yazıyorsun yaa okurken oraya gelene kadar vay bee diyorum sonra birden şok

Hulus hayatindaki "amannn boyle olsun " menulerindede var . Nolur kendini topla .

Bir gun is yerinin kapisindan giricem bakalim aplani taniycakmisin
Gormedim ki hiç taniyamam herhalde...ramazan dan sonra gel de kahve içelim...gerci fark etmez ya ne zaman istersen

O tatlıları yemesen ne olcak cadııı?menün iyi ama...

Yok hülyam ne açlık ne susuzluk hiçç biri olmuyo sadece sinirli ve mutsuz oluyorum...mesela şimdi iyiyim...
İşte o sinirlilik açlık ve susuzluktan oluyo Aynuram,yemek yedikten sonra geçiyorsa sebebi onlardır..

Bugün ki menüm
Sahur:2 dilim tam buğday ekmeği Üzerine lor peyniri,domates,salatalık
1 kasecik karpuz,limonlu çay
İftar:yarım kase mercimek çorbası
1 servis kaşığı taze fasülye
Bir avuç içi tavuk ve karpuz
Bol salata
Ara:1 kasecik çilek ve maden suyu
3 litre su
Spor
30 dk yürüyüş
100 mekik
30 saniye plank

Aslında simit olmaz besivem biliyosun,kavun da olmaz...ama akşamın güzel...bu hafta dikkat et tatlım,yüzden 2ye bölünecek..

Genel olarak iyi ama hiç spor yapmıyorsun Fatma,ne kadar su içiyorsun onu da yaz buraya..

I
İçimde yüzen tek birşey yok genelde tusunami hissediyorum kusarken :-D:-D:-D:-D inşallah az alirim 5 kilo verdim..

Slm vampirellam yeni yaşın kutlu olsun sağlık ve mutluluk getirsin sana.....
nasılsınız arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir ramazanın hatrına sığınıp hepiniz cısları goturuyorsunuz dikkatimi çekmedi değil gerçi

dun gecede ben yedim )) tabi lütfen dikkat edin verdiğimiz kiloları geri almayalım oğun atlamayın Fatma hanım oğun atlamak kilo verdirmez aksine kilo aldırır tecrübeyle sabittir
aynuram damla nasıl oldu ?

I
İçimde yüzen tek birşey yok genelde tusunami hissediyorum kusarken :-D:-D:-D:-D inşallah az alirim 5 kilo verdim.. mide bulantim cok fazla onun dışında akıntım cok fazla belirgin diyebilecegim bu ikisi

Yok saraycam gecen hafta ilk hafta oldugundan gitti okadar yoksam her hafta 500 gr insem
Opup tepeme koyarim daha fazlasi benim Bunyeyi bozar
her hafta 500 gr. gayet iyi :)
Sayim o zaman rabbimin nimetlerini
Az corba
İcli kofte . Patlican kebap . Meze ,Ayran .az salata . Az kunefe . Azda lavaş.
Bolda cay ama sekerli

menün iyi bence hepsinden azar azar yemişsin, ayrıca sen hala çayı şekerli mi içiyorsun ben 12 yaşımda bırakmıştım

Öyle olur mu ama çok tatlisiniz ya sen aeben ve yaso abla birtanesiniz ha birde dydream ablam
teşekkür ederim balım, sende öylesin

sen gene lisede 1. lik almışsın ben onuda alamadım

ferace dikkatli yersen ve spor yaparsan verirsin bence

özet diye buna derler işte
"Derler ki aşk ölümden bir duvar, bilmem yıkar mıyım ?"...
vayy masmavimmm, neler oluyor orada

nice yıllara canım

akşam ekmeğini kestin mi fatma ablam yoksa bu günlük mü böyle oldu? 99 lara inene kadar azaltma derim, afiyet olsun...

Genel olarak iyi ama hiç spor yapmıyorsun Fatma,ne kadar su içiyorsun onu da yaz buraya..

kankam menü paylaşmamışsın, ya da gözden kaçırmış olabilirim, bende paylaşmıycam, bu gün pazar ve dışarıdaydık, aebenim gibi, Allah ne verdiyse yedim

İnşallah...

sorma yaseminim ya, ben azıcık kilo verince hemen şımarıyorum ve cıs yiyorum, nedir bu böyle

sen nasılsın canım, bu aralar çok sık nöbetin oluyor, göremiyorum hiç seni

Kaptan iftarını yaptı da gözleri açıldı...ya ben mi şu orucu böyle yaşlyorum yoksa herkes mi aynı?çok sinirli ve mutsuz oluyorum....
Bugün iki çeşit tatli ve 40 kişilik hazirlik yaptik tek canmin istediği şey su idi
Bana da iftara yakın bir durgunluk doluyor dalıp gidiyorum sinir felan hic yok

maşallah 40 kişi ağırlamak herkesin harcı değil, yarına yediklerini telafi edersin
Ayaklarim agrio valla yavrum az otur diyolla
Tabi ablam ezan burada hava kararmaya yakin okunuyor bizde yemekleri uç saat önceden ayarlayip yuruyoruz annemle mekik ve squat a da başladım
Telafi edeceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…