- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
Ablam ya maşallah gözünden de birşey kaçmıyorAnacim dur iyi dedigim aslinin
Menusuydu fatma pogaca yimiş
Börek börekhu hu .. beni yorumsuz koymayın bak . Üzülürüm
Gormedim ki hiç taniyamam herhalde...ramazan dan sonra gel de kahve içelim...gerci fark etmez ya ne zaman istersenHulus hayatindaki "amannn boyle olsun " menulerindede var. Nolur kendini topla .
Bir gun is yerinin kapisindan giricem bakalim aplani taniycakmisin
O tatlıları yemesen ne olcak cadııı?menün iyi ama...Menümü yaziyim.
Sahur
domates salatalık
bi kaç Çatal labne peynir.
Yarim dilim güllaç
iftar
bi tabak patates bezelyeli fırın tavuk bi parça
1 kaşık kadar pilav
domates çorba yarım kase
salata
2 kaşık yeşil fasulye
Tatli konusunda engel olamıyorum kendimebaklava kadayıf sarma
Su içmeye devam etcem .
Bi de wc sorunu başladı ya. İşin bence en tehlikeli kısmı bu .. direk kilo yapar form çayim da yanımda değil. Yediklerim hep benleay ben igrenclestim
İşte o sinirlilik açlık ve susuzluktan oluyo Aynuram,yemek yedikten sonra geçiyorsa sebebi onlardır..Yok hülyam ne açlık ne susuzluk hiçç biri olmuyo sadece sinirli ve mutsuz oluyorum...mesela şimdi iyiyim...
Aslında simit olmaz besivem biliyosun,kavun da olmaz...ama akşamın güzel...bu hafta dikkat et tatlım,yüzden 2ye bölünecek..Günlük menüm
Kahvalti: 2 dilim ekmek 1 bardak şekersiz çay peynir domates salatalık maydanoz biraz bal zeytin
Oglen: yarım simit biraz kavun birkaç parça üzüm
Aksam: 2 tavuk göğsü ızgarada salata 1 kase soğuk çorba
Ara öğün: 3 tane form mısır gevreği filmin yanında bide Türk kahvesi icicem
2 litre su 45 dakika yürüyüş
Genel olarak iyi ama hiç spor yapmıyorsun Fatma,ne kadar su içiyorsun onu da yaz buraya..iyi akşamlar 7. takımın güzelleri bakalım bugün menümü beğenecekmisiniz 1 hatam oldu malum bug
ünlerde tatlı yerdim osebepten eşim in aldığı kurabiyeden 2 tane malesef yedim
sabah tamizlik vardı saat 3 kadar birşey yiyemedim
öğle
sebze yemeği
3dlm kepek ekmeği
akşam
tavuk bonfile 2 parça
1kase yoğurt
salata yeşillik
hepimize güzel bir akşam diliyorum sabırsızlıkla yorumlarınızı bekliyorum
İçimde yüzen tek birşey yok genelde tusunami hissediyorum kusarken :-D:-D:-D:-D inşallah az alirim 5 kilo verdim..Canım dediği gibi 9-13 arası alırsan doğumdan 3 ay sonra eski kilona ulaşırsın bu arada hamilelik benim favori konum olduğu için soruyorum da hamilelik sende belirgin değişiklik yaptı mi 8. Haftalarda içinde balık gibi Yüzen bişey hissettin mi
İçimde yüzen tek birşey yok genelde tusunami hissediyorum kusarken :-D:-D:-D:-D inşallah az alirim 5 kilo verdim.. mide bulantim cok fazla onun dışında akıntım cok fazla belirgin diyebilecegim bu ikisiCanım dediği gibi 9-13 arası alırsan doğumdan 3 ay sonra eski kilona ulaşırsın bu arada hamilelik benim favori konum olduğu için soruyorum da hamilelik sende belirgin değişiklik yaptı mi 8. Haftalarda içinde balık gibi Yüzen bişey hissettin mi
Ablam simit i biliyorum da kavunu bilmiyordum sabah kahvaltısında hep tukettmistim ben karpuz bazen..Aslında simit olmaz besivem biliyosun,kavun da olmaz...ama akşamın güzel...bu hafta dikkat et tatlım,yüzden 2ye bölünecek..
her hafta 500 gr. gayet iyi :)Yok saraycam gecen hafta ilk hafta oldugundan gitti okadar yoksam her hafta 500 gr insem
Opup tepeme koyarim daha fazlasi benim Bunyeyi bozar
Sayim o zaman rabbimin nimetlerini
Az corba
İcli kofte . Patlican kebap . Meze ,Ayran .az salata . Az kunefe . Azda lavaş.
Bolda cay ama sekerli
teşekkür ederim balım, sende öylesinÖyle olur mu ama çok tatlisiniz yasen aeben ve yaso abla birtanesiniz ha birde dydream ablam
anammmmm ben birinci mi olmuşumliseden bu yana ilk defa bişeylerde birinci oldum tutmayın beniiiiii
sen ona uykucu mu diyorsun ablam yaaaben sabah 7:30 da yattım 4:45te kaltım sonra 5:15 gibi salondaki kanepede yine uyuyakalmışım saat 8 de uyandırdı kocam
bende günleri bilmez oldum ama gece ve 6 gün çalışmaktan hayrişim tadını çıkar öğrenciliğin
kız yeni geldim sayılır ben dur nereye gidiyorsun özledim seni
Naber bayenler nasılsınız?
Benim moralim çok bozuk
Bugün yengem bizi iftara çağırdı(en son beni 69 kiloyken gördü) şimdi bu kadar kilo aldığımı görünce çok üzülücek ve laf sokucak off
özet diye buna derler işteBen hep derim ama kimse bana ozet gecmez
Ben sana kiyak yapayim
4 kisi bildirim yapmayinca haliyle uzulduk . Sonra karar ve besive geldi maruzatlarini ozurlerini sundular , ama munu ve seveyma yoklar henuz . Buyuk ihtimal sumeyva tasindi ve neti yok . Munudanda haberyok kk ya girmemis hic . İnsallah iyidir ...
Ondan sonracima kil payi asiller kacaklari gecti bunun buyuk sebebide kozanin artisiydi ama kuzum bizden cok uzuldu ( kiyamam gelinime )
Yasomun oglusu gelmis .
Aynura alis veriş yaptigi halde morali bozuk
Peri izmir turunda .
Vero aksama yine davette ne yiycek kimbilir
Ve dun herkes tuzutmus tam anlamiyla sadece fatmaydi sanirim Onun menusu iyiydi
Tabi menu vermeyenlerinkinide bilmiyorum . Aynura menu vermediiiiiiii bu arada...
vayy masmavimmm, neler oluyor orada"Derler ki aşk ölümden bir duvar, bilmem yıkar mıyım ?"...
Eveeet gelelim banaa dün bildirim yapamadım çünkü dün doğum günümdü benim ve eş dost akraba herkes kutlama için seferber olmuştu kimseyide kıramadım dün diyet miyet kalmadı ve bugün sabahartıları gördüm cumaya kadar eriteceğim kızlar inşallah :)
Sabah
domates salatalık
sahanda yumurta
2 dl çavdar ekmeği
1 çatal turunç reçeli
Öğle:
Biraz kızartma
Peynir
1/4 ekmek
Akşam:
1 dilim yaş pasta
1 adana
(lavaşta)
1 dilim yaş pasta
3 kurabiye
Şimdii açıklamamı yapıyorum öğlen denizdeydik piknik deniz ortamı falan olunca eldeki imkan buydu annem daha da bir sürü bi şeyler getirmiş ama ben bunlarla yetindim
Akşam ilk yaş pastamı arkadaşım almış gelmiş bizim eve yemesem çok ayıp olur ondan yedim.
Adana babamın eseri ben zaten uzaktayım hazır 4 ay aradan sonra birlikteyiz bi de doğum günümü bulunca adana yapıcam kızıma dedi 1 tane yedim.
Diğer yaş pasta da kuzenlerim bizdeler gitmişler pasta almışlar mumlar falan derken kesip yedim.
Kurabiye ise evli ablamın eseri evde yapmış gelmiş onu da öyle yedik ohh.
Doğum günüm olmasaydı hatır gönül yapmazdım ama napalım oldu bir kere :)
iyi akşamlar 7. takımın güzelleri bakalım bugün menümü beğenecekmisiniz 1 hatam oldu malum bug
ünlerde tatlı yerdim osebepten eşim in aldığı kurabiyeden 2 tane malesef yedim
sabah tamizlik vardı saat 3 kadar birşey yiyemedim
öğle
sebze yemeği
3dlm kepek ekmeği
akşam
tavuk bonfile 2 parça
1kase yoğurt
salata yeşillik
hepimize güzel bir akşam diliyorum sabırsızlıkla yorumlarınızı bekliyorum
Genel olarak iyi ama hiç spor yapmıyorsun Fatma,ne kadar su içiyorsun onu da yaz buraya..
İnşallah...her hafta 500 gr. gayet iyi :)
menün iyi bence hepsinden azar azar yemişsin, ayrıca sen hala çayı şekerli mi içiyorsunben 12 yaşımda bırakmıştım
teşekkür ederim balım, sende öylesin
sen gene lişsede 1. lik almışsın ben onuda alamdım
ferace dikkatli yersen ve spor yaparsan verirsin bence
özet diye buna derler işte
vayy masmavimmm, neler oluyor orada
nice yıllara canım
akşam ekmeğini kestin mi fatma ablam yoksa bu günlük mü böyle oldu? 99 lara inene kadar azaltma derim, afiyet olsun...
kankam menü paylaşmamışsın, ya da gözden kaçırmış olabilirim, bende paylaşmıycam, bu gün pazar ve dışarıdaydık, aebenim gibi, Allah ne verdiyse yedim
sorma yaseminim ya, ben azıcık kilo verince hemen şımarıyorum ve cıs yiyorum, nedir bu böyleSlm vampirellam yeni yaşın kutlu olsun sağlık ve mutluluk getirsin sana.....
nasılsınız arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir ramazanın hatrına sığınıp hepiniz cısları goturuyorsunuz dikkatimi çekmedi değil gerçi
dun gecede ben yedim )) tabi lütfen dikkat edin verdiğimiz kiloları geri almayalım oğun atlamayın Fatma hanım oğun atlamak kilo verdirmez aksine kilo aldırır tecrübeyle sabittir
aynuram damla nasıl oldu ?
Ben geldimmm
Neler yedim nelerrrr
Ama evin tek kızı olarak 40 kişi ağirlayinca bol bol merdiven inip cikarak bir kilo verdim herhalde
Bugün iki çeşit tatli ve 40 kişilik hazirlik yaptik tek canmin istediği şey su idiKaptan iftarını yaptı da gözleri açıldı...ya ben mi şu orucu böyle yaşlyorum yoksa herkes mi aynı?çok sinirli ve mutsuz oluyorum....
Ayaklarim agrio valla yavrum az otur diyollamaşallah 40 kişi ağırlamak herkesin harcı değil, yarına yediklerini telafi edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?