Ayaklarim agrio valla yavrum az otur diyolla
Tabi ablam ezan burada hava kararmaya yakin okunuyor bizde yemekleri uç saat önceden ayarlayip yuruyoruz annemle mekik ve squat a da başladım
Telafi edeceğim inşallah
Evet ablam ama hızlı tempoda değil maalesefcanım mekik squat iyi ama sen yürüyüş yapıyor musun? en önemlisi o kilo vermende,
Ben hiç o kadar insana yemek yapmadım Aykız,merak ettim neler yaptınız onca kişiyeBugün iki çeşit tatli ve 40 kişilik hazirlik yaptik tek canmin istediği şey su idi
Bana da iftara yakın bir durgunluk doluyor dalıp gidiyorum sinir felan hic yok
Ellerine sağlık canim...bilirim ben o ağrıyı...hatırladığım en fazla 60 kisiden fazlaydı yemekli mevlüt hazırlamıştım...kocaman bir leğen hamur yoğurdu fakat tuz atmayı unuttuğum için onca tuzsuz pogaca mahvolmustu ...salatalar yagsiz gözlemeler kurudu...tatlılar şerbetini çekmedi...men aksi gündü ya...gelenleri ev almamıştı herkes yerlerde oturuyordu...Ayaklarim agrio valla yavrum az otur diyolla
Tabi ablam ezan burada hava kararmaya yakin okunuyor bizde yemekleri uç saat önceden ayarlayip yuruyoruz annemle mekik ve squat a da başladım
Telafi edeceğim inşallah
Bizde bu kadar kalabalık olursa kıymalı ve ayran verilir yemek olarak...öbür türlü hem emek Hemde daha masraflı oluyor..Ellerine sağlık canim...bilirim ben o ağrıyı...hatırladığım en fazla 60 kisiden fazlaydı yemekli mevlüt hazırlamıştım...kocaman bir leğen hamur yoğurdu fakat tuz atmayı unuttuğum için onca tuzsuz pogaca mahvolmustu ...salatalar yagsiz gözlemeler kurudu...tatlılar şerbetini çekmedi...men aksi gündü ya...gelenleri ev almamıştı herkes yerlerde oturuyordu...
Stresin bagirsaklarina vurmustur...kendini ne kadar siktiysan...Slm canım saraycam maalesef bu aralar böyle oldu . Nöbet gunduz kv derken goruşemedik bide bu hafta hareket edemeyince bağırsaklarımda çalışmaz oldu cıs yemiyorum sebze salata su ihmal etmediğim halde karnım şiş bağırsaklar rahatlamadı Allahtan hayırlısı bakalım.
Yasom geçmiş olsun Kayısı Çayı iç bacım rahatlatır..Slm canım saraycam maalesef bu aralar böyle oldu . Nöbet gunduz kv derken goruşemedik bide bu hafta hareket edemeyince bağırsaklarımda çalışmaz oldu cıs yemiyorum sebze salata su ihmal etmediğim halde karnım şiş bağırsaklar rahatlamadı Allahtan hayırlısı bakalım.
Aslında ben 20 kişi çağırmıştım...ama annem pazarda kimi görse gelin demis...ondan öyle oldu...konu komşudan bardak çatal tabak ayarlamistim...Bizde bu kadar kalabalık olursa kıymalı ve ayran verilir yemek olarak...öbür türlü hem emek Hemde daha masraflı oluyor..
Ay evet tarz gibi oldu .ama gerçekten de yeme sırası o. Son anda batırıyorum menüyübaklava kadayıf sarma
Sana bunlarla nasıl yorum yapayım ben hem ben de börek yedim kelin ilacı olsa ah ahh
Bir de taktiğin çok ilginç yediğin cısları menüden ayrı yazıyorsun yaa okurken oraya gelene kadar vay bee diyorum sonra birden şok
aşağıda 3 kişi var sadece, hayret! bu saatlerde en az 10 kişi olurdu, kızlar nerelerdesiniz bu arada aslı sen ve ben gözüküyoruz, bir de misafir arkadaşımız
Canım ablam Allah rahata erdirsin.damla iyi çok şükür ama çok huysuz.onu oyalayacak bi şey bulamıyorum.sağolsun kv de günde 2defa dışarı çıkarıyo,eyer işi olursa götüremezsr o saatlerde kafaçı yiyo evde.düşünüyorum da acaba onunla oynamıyorum diye mi böyle. Çok oynayacak bi şey de bulamıyorum.yarın bi şeyler denicem,inşallah huysuzluğu geçerSlm canım saraycam maalesef bu aralar böyle oldu . Nöbet gunduz kv derken goruşemedik bide bu hafta hareket edemeyince bağırsaklarımda çalışmaz oldu cıs yemiyorum sebze salata su ihmal etmediğim halde karnım şiş bağırsaklar rahatlamadı Allahtan hayırlısı bakalım.
Canım benim Leslie yürüyüşleri yap,onlar çok iyi. ..bi sürü videosu var youtube da...Spor yapayım dedim Jilliana 20dk anca dayandım bacaklarım titriyooor beni yürüyüş paklar ya çok yaşlıyım böyle sporlar için bacaklarım tutmuyorAma yürüyüşle de bu toto erimiyorki
Boyama kitabı al canım bu yaşlarda çok meraklı olurlar boyamaya...hadi bana şunu çiz de yada sen çizip aynısını yapmasını söyle...verimli olarak 1 saat oynasan yeter ona..evde küçük bir oyun alanı yapabilirsin.,,sıkıldıkça orada oynamaya Alışsın..Canım ablam Allah rahata erdirsin.damla iyi çok şükür ama çok huysuz.onu oyalayacak bi şey bulamıyorum.sağolsun kv de günde 2defa dışarı çıkarıyo,eyer işi olursa götüremezsr o saatlerde kafaçı yiyo evde.düşünüyorum da acaba onunla oynamıyorum diye mi böyle. Çok oynayacak bi şey de bulamıyorum.yarın bi şeyler denicem,inşallah huysuzluğu geçer
erken uyuycam diyorum ama yine saat kaç...hadi hoş sohbetler size...
hülyam 1.5litre su içtim,şimdi de bi 1bardak yoğurt çorbası 2dilim ekmek yedim...uyucam,sahura kalka bilirsem su içer hurma yerim...
Canım benim Leslie yürüyüşleri yap,onlar çok iyi. ..bi sürü videosu var youtube da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?