Var hülyam 1yaşından beri boyama kitabı ve kalemi var ama beceremiyor ki bi şeyler...tüm oyuncaklarının olduğu kocaman bi sepeti var ama ilgilenmiyo bile,ha ben oynasam oynayacak ama kendi başına oynamıyo...Boyama kitabı al canım bu yaşlarda çok meraklı olurlar boyamaya...hadi bana şunu çiz de yada sen çizip aynısını yapmasını söyle...verimli olarak 1 saat oynasan yeter ona..evde küçük bir oyun alanı yapabilirsin.,,sıkıldıkça orada oynamaya Alışsın..
Doğrudur canim bazen aksilikler olur biz korkumuzdan resmen hatim indiriyoruz yemeklere bereketli lezzetli olsun diyeEllerine sağlık canim...bilirim ben o ağrıyı...hatırladığım en fazla 60 kisiden fazlaydı yemekli mevlüt hazırlamıştım...kocaman bir leğen hamur yoğurdu fakat tuz atmayı unuttuğum için onca tuzsuz pogaca mahvolmustu ...salatalar yagsiz gözlemeler kurudu...tatlılar şerbetini çekmedi...men aksi gündü ya...gelenleri ev almamıştı herkes yerlerde oturuyordu...
Var hülyam 1yaşından beri boyama kitabı ve kalemi var ama beceremiyor ki bi şeyler...tüm oyuncaklarının olduğu kocaman bi sepeti var ama ilgilenmiyo bile,ha ben oynasam oynayacak ama kendi başına oynamıyo...
Yemek değil ablam ben inip cikmaktan tatlı cay meyve derken öldum yoksa lahmacun hazirladıkBen hiç o kadar insana yemek yapmadım Aykız,merak ettim neler yaptınız onca kişiye
Teşekkür ederim Aslı'mm :)
Doğum günün kutlu olsun
Hayırlı uzun ömürler senin olsun canımmm
Mor Vampirella yeni yaşın kutlu olsun bebeğimmmm...
canım doğum günün kutlu olsun hayırlı ve uzun bir ömür diliyorum
Mor Vampirella yeni yaşın kutlu olsun nice yıllara
nice yıllara canım
beceremiyor diye bişey yok bugün beceremez yarın bakmışsın çiziyor güzel güzel...çocukların ay ay değişir huyu suyu..yapabilecekleri..sen otur evcilik oyna çocukla..kendi kendine oyun kuracak yaşta değil ki henüz...Damlayla yaşıt komşu çocuğu yok mu?çünkü çocuk gelişiminde önemlidir ev içinde çocukların oynaması..Var hülyam 1yaşından beri boyama kitabı ve kalemi var ama beceremiyor ki bi şeyler...tüm oyuncaklarının olduğu kocaman bi sepeti var ama ilgilenmiyo bile,ha ben oynasam oynayacak ama kendi başına oynamıyo...
Aşka geldim Sarayca'mvayy masmavimmm, neler oluyor orada
Menün süper ,çok beğendim...yaptır tabi faydası olur..Sonunda geçmişi okumayı bitirdim
Menumu vereyim
Sahur
1 haşlama yumurta
1 kase cacık
2 lokma ekmek
İftar
1 tabak taze fasulye
1 kase cacık
Salata
Karpuz
3 lt su 1.5 saat tempolu yürüyüş
Yarın selülit masajı yaptırmayı düşünüyorum ne dersiniz
Selin tabi kiHerkese iyi geceler... Bugün bayaaa gezdik ancak gelebildim. Şimdide hoooppp uykuu :)
Yarın sürpriz biriyle görüşüceğizzz bakalımmm kim bileceeeek
Mor Vampirella nice mutlu senelere canım...
Tatil harika gidiyoorr, çok eğlenceliiiiiiii ayrıca bugün regl oldum muhtemelen 2 3 gün sonra kilomda düşüşte olur (inşallah).
Şimdilik benden bu kadaaarrrr. Herkese selamlar, sevgiler.Birde geçenlerde burnumu deldirdim burda, kıkırdağımıda deldirmeyi düşünüyorum. Herhalde eve gidince annem dicek kevgire döndün bu ne hal
Bende Dövme yaptırcammm bayramdan sonra :)Herkese iyi geceler... Bugün bayaaa gezdik ancak gelebildim. Şimdide hoooppp uykuu :)
Yarın sürpriz biriyle görüşüceğizzz bakalımmm kim bileceeeek
Mor Vampirella nice mutlu senelere canım...
Tatil harika gidiyoorr, çok eğlenceliiiiiiii ayrıca bugün regl oldum muhtemelen 2 3 gün sonra kilomda düşüşte olur (inşallah).
Şimdilik benden bu kadaaarrrr. Herkese selamlar, sevgiler.Birde geçenlerde burnumu deldirdim burda, kıkırdağımıda deldirmeyi düşünüyorum. Herhalde eve gidince annem dicek kevgire döndün bu ne hal
12 si diye hatirliyorum ablaKadir gecesi ne zaman kızlar?
Bimdeki form cayi bende ise yariyo yaseminimGeçen kaysı çayı diye form kaysılı çay almışım dışarı çıkamadığım gibi gün boyu ağrı çektim sinemeki varmış içinde mahvoldum .bugun 2kuru kaysı ıslatıp içtim inş faydası olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?