selam kızlar...
aslı çok geçmiş olsun canım...dikkat et kendine de oğluşa da...
herkes az yiyor galiba maşallah...
bi çok yiyen benim(
bugün de böyle geçti,yarın aynı şekilde devam edicem..boşa gitmeyecek emeklerim...az bi şey kaldı,ziyan etmeye hiç niyetim yok...
yarın toparlanırım inşallah...cumaya fazla çıkarım ama olsun...eninde sonunda istedğe kiloya varıcam inşallah:))
öpüyorum hepinizi...
aslııııı gizeme hubammet edemiyoruz yazmışsın çok güldüm:)))
pregant gecmis olsun canim
evet bir litreyi aninda götürüyorum..
önce 500 bi kac dakka bekleyip yine 500 :))
yemek yerken iciyorumki .. cabuk doyayimm
ben de aksam yemegi
yagsiz omlet yaptim 2 yumurtadan
yarim sosis yedim.. + 500 ml su ictim.
tek sorunum.. bir yudum pasta tattim ve 1 tane kinder cikolata lüplettim :kedi:
ama nasilsa gece 1 saat stepper ' a biniyorum..
zaten cikolatya baktim.. senin icin 1 saat spor yaparmiyim ? evet yaparim ! dedim ve yedim :roflol:
emo$$ummm bidenem benimm neden bugünüde gecirdinn..
eger bu hafta diyetine devam etseydinn kesin olarak 64 ü görecektin be yavrum..
yarin tam gaz devamm..
emoşum aslımın yazdığına gülmüşsün ya yorgunluktan yada akıl işte dpğru gibi okuyorum gerekli harfler var ya gidişattan öyle okuyup geçiyorum eğer annem beni burada görürse keser ben kaçtım bir kaç saate gelcem burada olmanızı umuyorum
liv nasi diyet kiz o ..pogaca mogaca :))
ayni benim gibi diyet yapiyosun hahah :)))
nesibecim canim yazilisi cok.. bence cok ta asiri degil--
1 tane yaprak sarmasi.. cok mu ? :)) yazinca uzun oliip
ben 40 dakika step ve ddegisik egzersizler yaptim..
bacaklarim agriyo step yaparken kramp giriyo..
bende biraktim .. simdi esofmanimi giyip yürüyüse cikcam.
bu arada yumurtali bezelye iyi fikir..
yarin bende yapayim..
kizlar bana protein diyeti icin bisiler önerin..
ayni seyleri yemekten biktim..
kızlar. tartıldım bugün ve çok çok üzüldüm. 75 kiloyum. kilo verememişim. aynı yerde duruyorum.bu hafta diyetime uydum. 4 gün 1er saat spor yaptım. normalde bunları yapınca mutlaka 1 kilo veriyordum. şimdi ne oldu anlamadım. geçen hafta hiç doğru düzgün su içmedim. ondan mı oldu acaba. ama zaten hiç içmiyodum ki. şimdi niye veremedim anlamadım. kilo azaldığında durgunluk mu oluyor. beni teselli edin ağliciiim. mafoldumben
askitoo sen stepperde mi 40 dakka step yapıyosun? dinlenerek yapıon dimi? ben stepperde 100 tane sayıyom atlıyom aşşağa. çok zor geliyo. tekrar balkona kaldırdım az daa paslansım. taşınırken koyarım kapıya.
bi de bişiysorcam. senin de beben var. göbeğin kaldı mı? normal doum mu yapmıştın?
kuru fasulye ve nohut karbonhidrat diye biliyodum.ben protein yemem gerektiğinde en çok haşlanmış tafuk yiom. kuru fasille de yiyebilisin. nofut, yeşil mercimek...
canim vücudun ödem yapmisti belki. salma kendini..kızlar. tartıldım bugün ve çok çok üzüldüm. 75 kiloyum. kilo verememişim. aynı yerde duruyorum.bu hafta diyetime uydum. 4 gün 1er saat spor yaptım. normalde bunları yapınca mutlaka 1 kilo veriyordum. şimdi ne oldu anlamadım. geçen hafta hiç doğru düzgün su içmedim. ondan mı oldu acaba. ama zaten hiç içmiyodum ki. şimdi niye veremedim anlamadım. kilo azaldığında durgunluk mu oluyor. beni teselli edin ağliciiim. mafoldumben
canim tartinin yanilmasidir..kızlar hepinize merhabalar...a.s.
ben kilo vermem takılınca dedim bari erken kalkayım sabahları belki de uykum fazla geldiği için veremiyorumdur (8 saat uyuyorum bu arada) o yüzden dün sabah 7 de kalktım ev işlerimi hallettim enerjim arttı tabi sonra da işe geldim bütün gün de hep diyetimin öngördüğü şeyleri yedim sebze yoğurt falan neyse sonra akşam eve gittim ama karnımda acaip bi şişlik var göğüslerimde falan da.. akşam yemeğini erkenden yedik eşimle sonra bi tartılayım dedim aman Allahım tam 74 kilo çıktım sinir oldum dedim ne halin varsa gör zeynep uyudum bu sinirle zaten uyku da bastırmıştı iyice akşam 8 den sabah 8 e kadar horul horul uyudum...bu sabah da o sinir bozukluğuyla tartıya bi yan yan baktım sonra hadi bari bakayım kaç kilo olmuşum diye haydaaaa bu sefer de 72.4 çıktı ben anlamadım bu işi kızlar adetimi bugün olmam gerek bi de sabah belimi ölçtüm nerden estiyse 2 cm incelme var ...kafam artık basmıyo vücudumda neler olup bittiğine dair en ufak bi fikrim yok...sinirli bi ruh halim var artık Allah sonumu hayır etsin...salı gününü iple çekiyorum belki diyetisyenim bi açıklama yapar bu 1 günde 2 kilo birden alıp vermelerime çünkü bu hafta hep bu şekildeydim...neyse sizin de fikriniz varsa dinlemeye hazırım...
uzattım gene zahmet edip okuyanlara teşekkür ederim a.s.
szeynep kıyamam cnm bnm umarım dileğine kavuşursunda sıkıntılarına değer vücudunda ödem birikmiş olabilir yada bağırsaklarında yeterli boşaltım olmamıştır değişebilir dün tuvalete gittim 2 kilo eksik tarttı mesela bende anlamıyorumm bu tartı işini yorgunsan ondanda olabilir şişlik fazla takma kafana adetin olup bitsin eski düzene döner kendiliğinden hormon değişikliği oluyor malum böyle zamanlarda bende yeni atlattım bugün bitti çok şükür neyse yani benden bu kadar misafirlerimizi uğurladık ve direk dedim bakayım kızlar napıyor
canım hiç bozma moralini illa ki bi yerde takılıyoruz ben de 72 de takıldım kaldım yukarı doğru çıkıyo ama aşağı gram oynamıyo moralini bozma sakın belki reglin yaklaşıyo belki de bu hafta vücudun direniyo...arada böyle olması da gayet normal insan kendi başın agelince canı sıkılıyo isyan edesi geliyo hemen ama inan ki aynı durum hepimiz için geçerli...kafana takma ve aynen devam gayet sağlıklı şekilde veriyosun sen gördüğüm kadarıyla a.s.
stepper ilk 10 dakika dan sonra biraz durup su iciyorum..
sonrasinda sadece ara ara biraz su icmek icin duruyom. suyumu yanimda tutuyorum ama, 1 litre kadar..
a$iri zorlaniyorum ve terlemedik yerim kalmiyor.
ama 1 saat yapmadan inmiyorum.
bu gecede yapmayi düsünüyorum ama bacaklarim agriyor artik
normal dogum yaptim cnm. göbek kalmadi bende.
dogumla ilgili hic bir kilo kalmadi,
.
tamamen kendi pisbogazligimla aldim kilolari :))
kuru fasulye ve nohut karbonhidrat diye biliyodum.
bugün bozdum protein diyetini bakalim yarin ne karar vericemm
canim vücudun ödem yapmisti belki. salma kendini..
kilo azaldikca duruyor belirli yerlerde.
ben uzuuuun zaman 70 e takilmistim,
helen ordayim :)
benim gibi pes edersen 1 yil sonra hala bu kiloda olursun.
bu yüzden lütfen toparla kendini
canim tartinin yanilmasidir..
ben bazen 86 cikiyorum :roflol:-tatlicadiarzu-delikafadulden
yedinmi mamalardan dogru süle??klava:
s.zeynep cANIm meyvenin fazlasida kilo almaya neden olabiliyor.
onlarinda kalorisi ve sekeri var.. abartma bu kiraz olayini bence :))
yediklerimi yazayim yorum yapi n lütfen
sabah yok
öglen piknige gittik iste saat 16 ya kadar yediklerim :
2 tane ton balikli sandvic
2 tane dondurma
ufak bir kase yogurtlu makarna
avucumun yarisi kadar ekmegin arasina tavuk koydum yedim.
saat 16 gibi bitirdim günü..
öhöm şimdi ne diyim ben buna.yarın tartı var hanııım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?