Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

selam millet
sabah domates salatalık 2 zeytin,3/2 poğaça ve kiraz yedim
şimdi dışarı çıkıcam işlerim var,sonra yürüyüşleri falan hallederim
aşkitom doğru diisin çok yumurta da zararlı...aslında proteinin de..her şeyin fazlası zrarlı...
neyse öpüyorum sonra görüşürüz

kız valla ben iycene bunadım. farkında değilim. sen yazınca gördüm ben de çok güldüm. :)

sağol canım. bugün ateşi düştü şükür. ya ben hiç su içmiyorum. bunun cezasını gördüm bu hafta ne olduğunu anlatıcam

ne yorgunluğu yaw boya badana mı yapıon nedir?

askitoo sen stepperde mi 40 dakka step yapıyosun? dinlenerek yapıon dimi? ben stepperde 100 tane sayıyom atlıyom aşşağa. çok zor geliyo. tekrar balkona kaldırdım az daa paslansım. taşınırken koyarım kapıya.
bi de bişiysorcam. senin de beben var. göbeğin kaldı mı? normal doum mu yapmıştın?

bu arada yumurtali bezelye iyi fikir..

yarin bende yapayim..

kizlar bana protein diyeti icin bisiler önerin..
ayni seyleri yemekten biktim..

ben protein yemem gerektiğinde en çok haşlanmış tafuk yiom. kuru fasille de yiyebilisin. nofut, yeşil mercimek...

kızlar. tartıldım bugün ve çok çok üzüldüm. 75 kiloyum. kilo verememişim. aynı yerde duruyorum.bu hafta diyetime uydum. 4 gün 1er saat spor yaptım. normalde bunları yapınca mutlaka 1 kilo veriyordum. şimdi ne oldu anlamadım. geçen hafta hiç doğru düzgün su içmedim. ondan mı oldu acaba. ama zaten hiç içmiyodum ki. şimdi niye veremedim anlamadım. kilo azaldığında durgunluk mu oluyor. beni teselli edin ağliciiim. mafoldumben

canım hiç bozma moralini illa ki bi yerde takılıyoruz ben de 72 de takıldım kaldım yukarı doğru çıkıyo ama aşağı gram oynamıyo moralini bozma sakın belki reglin yaklaşıyo belki de bu hafta vücudun direniyo...arada böyle olması da gayet normal insan kendi başın agelince canı sıkılıyo isyan edesi geliyo hemen ama inan ki aynı durum hepimiz için geçerli...kafana takma ve aynen devam gayet sağlıklı şekilde veriyosun sen gördüğüm kadarıyla a.s.

kızlar hepinize merhabalar...a.s.
ben kilo vermem takılınca dedim bari erken kalkayım sabahları belki de uykum fazla geldiği için veremiyorumdur (8 saat uyuyorum bu arada) o yüzden dün sabah 7 de kalktım ev işlerimi hallettim enerjim arttı tabi sonra da işe geldim bütün gün de hep diyetimin öngördüğü şeyleri yedim sebze yoğurt falan neyse sonra akşam eve gittim ama karnımda acaip bi şişlik var göğüslerimde falan da.. akşam yemeğini erkenden yedik eşimle sonra bi tartılayım dedim aman Allahım tam 74 kilo çıktım sinir oldum dedim ne halin varsa gör zeynep uyudum bu sinirle zaten uyku da bastırmıştı iyice akşam 8 den sabah 8 e kadar horul horul uyudum...bu sabah da o sinir bozukluğuyla tartıya bi yan yan baktım sonra hadi bari bakayım kaç kilo olmuşum diye haydaaaa bu sefer de 72.4 çıktı ben anlamadım bu işi kızlar adetimi bugün olmam gerek bi de sabah belimi ölçtüm nerden estiyse 2 cm incelme var ...kafam artık basmıyo vücudumda neler olup bittiğine dair en ufak bi fikrim yok...sinirli bi ruh halim var artık Allah sonumu hayır etsin...salı gününü iple çekiyorum belki diyetisyenim bi açıklama yapar bu 1 günde 2 kilo birden alıp vermelerime çünkü bu hafta hep bu şekildeydim...neyse sizin de fikriniz varsa dinlemeye hazırım...
uzattım gene zahmet edip okuyanlara teşekkür ederim a.s.

bu arada bugünki mamişlerim:

sabah:
yarım simit
1.5 dilim peynir
domates
çay 2 kupa az şekerle
3 ad.zeytin

ara:
1 elma
12 kiraz

öğle:
5 yemek kaşığı kabak yemeği
çeyrek simit 1 dilim ekmek
1 dilim peynir

ara:
kiraz 24 adet(yakında içimden kiraz ağacı çıkacak:)

akşam:
6 yemek kaşığı kabak yemeği
1 dilim ekmek
salata
1 su bardağı yoğurt

ara:
akşam resmi bi misafirliğimiz var kızlar umduğumu değil bulduğumu yerim:)))şaka şaka poğaça falan varsa menüde ısırık almayı düşünüyorum tercihim sütlü tatlıdan yana tabi ki de:)))ama kısmet bakalım...

bu arada yazmayı bazen unutuyorum ama koşu bandımı aldım alalı her gün 70 dk yürüyorum kızlar dün ve bugün de dahildir...:))):lepi: bugünkini işlerim dolayısıyla bu saate bıraktım..hadi ben bi terleyip de gelem...
kaydirigubbakcemile2

szeynep kıyamam cnm bnm umarım dileğine kavuşursunda sıkıntılarına değer vücudunda ödem birikmiş olabilir yada bağırsaklarında yeterli boşaltım olmamıştır değişebilir dün tuvalete gittim 2 kilo eksik tarttı mesela bende anlamıyorumm bu tartı işini yorgunsan ondanda olabilir şişlik fazla takma kafana adetin olup bitsin eski düzene döner kendiliğinden hormon değişikliği oluyor malum böyle zamanlarda bende yeni atlattım bugün bitti çok şükür neyse yani benden bu kadar misafirlerimizi uğurladık ve direk dedim bakayım kızlar napıyor

stepper ilk 10 dakika dan sonra biraz durup su iciyorum..
sonrasinda sadece ara ara biraz su icmek icin duruyom. suyumu yanimda tutuyorum ama, 1 litre kadar..
a$iri zorlaniyorum ve terlemedik yerim kalmiyor.
ama 1 saat yapmadan inmiyorum.
bu gecede yapmayi düsünüyorum ama bacaklarim agriyor artik

normal dogum yaptim cnm. göbek kalmadi bende.
dogumla ilgili hic bir kilo kalmadi,
.
tamamen kendi pisbogazligimla aldim kilolari :))

ben protein yemem gerektiğinde en çok haşlanmış tafuk yiom. kuru fasille de yiyebilisin. nofut, yeşil mercimek...
kuru fasulye ve nohut karbonhidrat diye biliyodum.
bugün bozdum protein diyetini bakalim yarin ne karar vericemm

canim vücudun ödem yapmisti belki. salma kendini..
kilo azaldikca duruyor belirli yerlerde.
ben uzuuuun zaman 70 e takilmistim,
helen ordayim :)
benim gibi pes edersen 1 yil sonra hala bu kiloda olursun.
bu yüzden lütfen toparla kendini

canim tartinin yanilmasidir..
ben bazen 86 cikiyorum :roflol:-tatlicadiarzu-delikafadulden

yedinmi mamalardan dogru süle?? klava:

s.zeynep cANIm meyvenin fazlasida kilo almaya neden olabiliyor.
onlarinda kalorisi ve sekeri var.. abartma bu kiraz olayini bence :))

yediklerimi yazayim yorum yapi n lütfen

sabah yok

öglen piknige gittik iste saat 16 ya kadar yediklerim :

2 tane ton balikli sandvic

2 tane dondurma

ufak bir kase yogurtlu makarna

avucumun yarisi kadar ekmegin arasina tavuk koydum yedim.

saat 16 gibi bitirdim günü..

benim şarkı dinleyesim tuttu 1 saat dinledim dans ettim kan ter içinde kaldım

bir ara yazdıklarınızı okiiciiim..
öpüldünüz hepiniz.

çok teşekkürler canım. emeklerim boşa gitti diye düşünmüştüm ama çare yok devam edicem

ay helalkıs bi yıl boyunca korumuşsun 70i. ben diyet bitince koruyamamaktan korkuyorum. neyse hele bi verek de sonrası meçhul

öhöm şimdi ne diyim ben buna.yarın tartı var hanııım

selam millet
güya bugün diyete dönecektim ama evde yiyecek hiç uygun bi şey yoktu...saçma sapan şeyler yedik maalesef(
ben yarın kilo almış olucam maalesef...ama bu kilo oturmadan hemen veririm inşallah...
ütülerim var bi sürü...onları yapayım şimdi...

s.zeynep niye öyle oluyo canım yaa,valla ben de anlamadım bu işi...acaba senin tartı mı bozuk?
aşkito 2 sandiviç 2 dondurma makarna,ekmek arası...bunlar diyete uygun mu loo?

hepinizi öpüyorum canlarım,moralleri bozmayalım,bu yolda mağlup olmak da bi şeydir...zafer yakın:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…