her hafta 500 gr. gayet iyi :)
menün iyi bence hepsinden azar azar yemişsin, ayrıca sen hala çayı şekerli mi içiyorsunben 12 yaşımda bırakmıştım
teşekkür ederim balım, sende öylesin
sen gene lisede 1. lik almışsın ben onuda alamadım
ferace dikkatli yersen ve spor yaparsan verirsin bence
özet diye buna derler işte
vayy masmavimmm, neler oluyor orada
nice yıllara canım
akşam ekmeğini kestin mi fatma ablam yoksa bu günlük mü böyle oldu? 99 lara inene kadar azaltma derim, afiyet olsun...
kankam menü paylaşmamışsın, ya da gözden kaçırmış olabilirim, bende paylaşmıycam, bu gün pazar ve dışarıdaydık, aebenim gibi, Allah ne verdiyse yedim
Bendede bol acı işe yarıyorrBimdeki form cayi bende ise yariyo yaseminim
Benim dediğim kusma dışında normalde bi balık varmış gibi hissettin mi cinsiyet için soruyorum yoksa hiç bişey hissetmedin miI
İçimde yüzen tek birşey yok genelde tusunami hissediyorum kusarken :-D:-D:-D:-D inşallah az alirim 5 kilo verdim.. mide bulantim cok fazla onun dışında akıntım cok fazla belirgin diyebilecegim bu ikisi
evet canım en kısa zamanda ya videonla veya parkta yürüyüşe başliyorum suyla aram iyidir içiyorum ama ölçülü değil yarından itibaren ölçüp yazarım inşallahGenel olarak iyi ama hiç spor yapmıyorsun Fatma,ne kadar su içiyorsun onu da yaz buraya..
Abla sana yorum yapıyomm sıkı durr. . Tahin dedgin full kalori. Nasıl yersinnnMenum .
Sahur;
4 kayisi .
İftar : kalabalik yazdigima bakmayin hepsinden 1-2 kş .
Yş. Mercimek corbasi
Ciger sote . Yogurt .
Salata . Pide . Tahinli .
3 memleket kayisisi :).
30 dk yurudum efenim cezamiz uzerine .
Su az 1.5 ancak
canım benim geçmiş olsun biraz daha dikkatli ol bende bu kadar kilolarla mekik çekince göbek fıdığı oldum amliyat olmam gerek kaçıyorum bakalımKızlar koscam die.kendimi sakatladim galiba .dizim ve kasık kısmı müthiş ağrı oldu sonrasında yürüyüş yaptım kı pek zorlandim oysa isinmistim da..Ben bisiklet imi özledim yaaaa ;( bunlar zor ve sıkıcı sporlar
amaaan geçmiş olsun abla heralde Zayıflama yolunda en iyi spor yürüyüş bizim gibi kilolular içincanım benim geçmiş olsun biraz daha dikkatli ol bende bu kadar kilolarla mekik çekince göbek fıdığı oldum amliyat olmam gerek kaçıyorum bakalım
İnan dünden düşünüyorum ama bulamadım öğle bi çocuk.keşke olsa da gelip oynasalar,çok sevinirim...bakalım bu gün verimli olmaya çalışıcam kızım için...tabi tel.u elimden bıraka bilirsem...beceremiyor diye bişey yok bugün beceremez yarın bakmışsın çiziyor güzel güzel...çocukların ay ay değişir huyu suyu..yapabilecekleri..sen otur evcilik oyna çocukla..kendi kendine oyun kuracak yaşta değil ki henüz...Damlayla yaşıt komşu çocuğu yok mu?çünkü çocuk gelişiminde önemlidir ev içinde çocukların oynaması..
İnşaAllah görürüz biz de arkadaşım, bu kadar zor olmadığını bilseydim önce başlardım diyete ama işte motivasyon olmadan olmuyordu. Allaha şükürcanim tebrikler...mezuniyetin...bizde görsek o yildizi
Hayırlı yaşların olsun @Mor VampirEveeet gelelim banaa dün bildirim yapamadım çünkü dün doğum günümdü benim ve eş dost akraba herkes kutlama için seferber olmuştu kimseyide kıramadım dün diyet miyet kalmadı ve bugün sabahartıları gördüm cumaya kadar eriteceğim kızlar inşallah :)
Sabah
domates salatalık
sahanda yumurta
2 dl çavdar ekmeği
1 çatal turunç reçeli
Öğle:
Biraz kızartma
Peynir
1/4 ekmek
Akşam:
1 dilim yaş pasta
1 adana
(lavaşta)
1 dilim yaş pasta
3 kurabiye
Şimdii açıklamamı yapıyorum öğlen denizdeydik piknik deniz ortamı falan olunca eldeki imkan buydu annem daha da bir sürü bi şeyler getirmiş ama ben bunlarla yetindim
Akşam ilk yaş pastamı arkadaşım almış gelmiş bizim eve yemesem çok ayıp olur ondan yedim.
Adana babamın eseri ben zaten uzaktayım hazır 4 ay aradan sonra birlikteyiz bi de doğum günümü bulunca adana yapıcam kızıma dedi 1 tane yedim.
Diğer yaş pasta da kuzenlerim bizdeler gitmişler pasta almışlar mumlar falan derken kesip yedim.
Kurabiye ise evli ablamın eseri evde yapmış gelmiş onu da öyle yedik ohh.
Doğum günüm olmasaydı hatır gönül yapmazdım ama napalım oldu bir kere :)
Jillian dan daha kolay Debbie siebers var, baktın mı hiç? Hem eğlenceli hem kaslara yönelikBölgesel çok sıkıntım var o yüzden yürüyüş yapmak değil de sorunlu bölgelere çalışmak istiyordum ama yapamıyorum bana çok zor geliyor. Leslie ya da açık havada yürüyeceğim artık yapıcak başka bir şeyim yok
Aynuram sen oynamazsan kendi başına oynayamaz, bende hiç beceremiyorum oyun oynamayı. Ama kendimi zorlayınca kızım o kadar mutlu oluyor ki, beyin gelişimine de faydalı. Boyama kitabını bile sen de boyarken daha güzel boyayacaktır. SevgilerVar hülyam 1yaşından beri boyama kitabı ve kalemi var ama beceremiyor ki bi şeyler...tüm oyuncaklarının olduğu kocaman bi sepeti var ama ilgilenmiyo bile,ha ben oynasam oynayacak ama kendi başına oynamıyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?