Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menum .

Sahur;
4 kayisi .

İftar : kalabalik yazdigima bakmayin hepsinden 1-2 kş .

Yş. Mercimek corbasi
Ciger sote . Yogurt .
Salata . Pide . Tahinli .
3 memleket kayisisi :).

30 dk yurudum efenim cezamiz uzerine .
Su az 1.5 ancak

selam hanımlar
Bugün teravih kılarken şeytan işte aklıma takıldı ben sahurda ne yemiştim diye düşünmeye başladım sonra silkelendim tövbe yarabbiii

Sahur
Yarım haşlanmış yumurta
Yarım çay kaşığı bal
Yarım çay kaşığı tereyağı
Peynir
Birazda pide
Bir kaşık dondurma

Iftar misafirlikteydimm
Iki kepçe mercimek çorba
Bir tabak sulu köfte
Iki dilim börek
Bir çatal karpuz

Su 2lt

Tatlı pilav vs bşrçok şeyi yemedim

Birde günüm geçiyor bir düzenizlik var geçen ayda fazla olmuştum hayırdır inşallah

yok saraycam
Kirk yilin basi keyif cayina seker atiyorum . Zaten cay kahveyle aram yok dondurma cukulaylada aram yok numuneligim bu konuda .

I

İçimde yüzen tek birşey yok genelde tusunami hissediyorum kusarken :-D:-D:-D:-D inşallah az alirim 5 kilo verdim.. mide bulantim cok fazla onun dışında akıntım cok fazla belirgin diyebilecegim bu ikisi
Benim dediğim kusma dışında normalde bi balık varmış gibi hissettin mi cinsiyet için soruyorum yoksa hiç bişey hissetmedin mi

herkese hayırlı geceler
Genel olarak iyi ama hiç spor yapmıyorsun Fatma,ne kadar su içiyorsun onu da yaz buraya..
evet canım en kısa zamanda ya videonla veya parkta yürüyüşe başliyorum suyla aram iyidir içiyorum ama ölçülü değil yarından itibaren ölçüp yazarım inşallah

sarayca canım ekmeği bende bugünlerde kesmeyi düşünmüyorum kurabiye yiyince bugünlük yemedim hayırlı geceler canım

Bende menümü yazıp kaçıyorum çocukları ANCA uyuttum Ramazanda bizle oturuyor sıpalar geç Kalkıp geç yatıyorlar düzen bozuldu iyce bende sahura kadar vergi hukuku okuycam biraz sınavıma az kaldı okurken uyumazsam tabi
Sahur su
Iftar topalak Çorbası taze fasulye köfte 4 Kaşık pilav oda çocuklarımın artanıydı dökülmesin diye yedim maalesef belki daha az yemişimdir kızımı aldım kucağıma hep ona yedirdim maalesef çok küçük Revani ve az dondurma
Bizi ağırlayan hanım 8 aylık hamileydi kıramadım bu haliyle bizi çağırdığı için ama hiç şişmedim az yedim heralde bide Yarim dilim karpuz

Menum .

Sahur;
4 kayisi .

İftar : kalabalik yazdigima bakmayin hepsinden 1-2 kş .

Yş. Mercimek corbasi
Ciger sote . Yogurt .
Salata . Pide . Tahinli .
3 memleket kayisisi :).

30 dk yurudum efenim cezamiz uzerine .
Su az 1.5 ancak
Abla sana yorum yapıyomm sıkı durr. . Tahin dedgin full kalori. Nasıl yersinnn

Kızlar koscam die.kendimi sakatladim galiba .dizim ve kasık kısmı müthiş ağrı oldu sonrasında yürüyüş yaptım kı pek zorlandim oysa isinmistim da..Ben bisiklet imi özledim yaaaa ;( bunlar zor ve sıkıcı sporlar

canım benim geçmiş olsun biraz daha dikkatli ol bende bu kadar kilolarla mekik çekince göbek fıdığı oldum amliyat olmam gerek kaçıyorum bakalım

Menü

Sahur
1 haşlanmış yumurta
1 kepçe çorba
Peynir
Yarım dilim kek

İftar
Davette idik
1 kepçe yoğurt çorbası
Çeyrek karniyarik
2 kaşık bezelyeli patatesli tavuk
Salata
Semizotu cacıgi
Yarım dilimden az ekmek kadayıfı 1 tatlı kaşığı dondurma

Su 2 litre

1 saat yürüyüş 10 dakika betminton

menum
Sahur1yumurta az lor 2zeytin domates salatalık yarım milföy boreği
İftar mercimek çorbası 4 5 tane küçük yuvarlak köfte ayran 2.5 lt su
Bu gece cıslu sahur yaptım yarın yazacam dovun beni ha 2de kuru kaysı yedim iftar sonrası

A
canım benim geçmiş olsun biraz daha dikkatli ol bende bu kadar kilolarla mekik çekince göbek fıdığı oldum amliyat olmam gerek kaçıyorum bakalım
amaaan geçmiş olsun abla heralde Zayıflama yolunda en iyi spor yürüyüş bizim gibi kilolular için

Hayırlı sabahlar hanımlar
408 msj nasıl okunur bilemedim
Hayırlısıyla geldim Ankara'ya
Menü bildirimi
Sahur
Peynir Çay 2 dl ekmek
5 Kayısı 10 kiraz
Iftar
Yarma Çorbası yarım kase
Yarım içli köfte
2-3 Çatal et döner
Yarım Adana
3 kasık babagannuş
Bunları yerken hiççç zevk almadım emin olun :)
1 tane incir Tatlısı

İnan dünden düşünüyorum ama bulamadım öğle bi çocuk.keşke olsa da gelip oynasalar,çok sevinirim...bakalım bu gün verimli olmaya çalışıcam kızım için...tabi tel.u elimden bıraka bilirsem...

canim tebrikler...mezuniyetin...bizde görsek o yildizi
İnşaAllah görürüz biz de arkadaşım, bu kadar zor olmadığını bilseydim önce başlardım diyete ama işte motivasyon olmadan olmuyordu. Allaha şükür
Hayırlı yaşların olsun @Mor Vampir
Jillian dan daha kolay Debbie siebers var, baktın mı hiç? Hem eğlenceli hem kaslara yönelik
Var hülyam 1yaşından beri boyama kitabı ve kalemi var ama beceremiyor ki bi şeyler...tüm oyuncaklarının olduğu kocaman bi sepeti var ama ilgilenmiyo bile,ha ben oynasam oynayacak ama kendi başına oynamıyo...
Aynuram sen oynamazsan kendi başına oynayamaz, bende hiç beceremiyorum oyun oynamayı. Ama kendimi zorlayınca kızım o kadar mutlu oluyor ki, beyin gelişimine de faydalı. Boyama kitabını bile sen de boyarken daha güzel boyayacaktır. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…