Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benim ki de çok iyiydi öhöm öhöm :) ama kimse yorum yapmadı :s

Ayy çok uykum var hiç uyumadım sanki o kadar çok kalktım ki 6 aylık 4 dişi olur mu bi çocuğun maşallah da, uyuyamıyor tabi bende. Neyse ilerde rahat ederim inşallah

Koşma artık ya, çok geçmiş olsun. tatlılar hariç menün iyi. Vermeye çalışmıyorsan arada yürü bence sadece

Sabahiniz hayirli olsun..nasilsiniz?ben yine gelemedim...affedersiniz...menumi vereyim...
sahur:tavuklu yemek,1siyah ekmek,cay,hurma.2litre su olmusduq qaliba
iftar:hurma,6kebab,salataa,1beyaz ekmek,cola.cay,kek
iste boyle hic ciss yapmadim...iyi diyilmi???beyendinizmi canlarkm???

günaydın hanımlar, dün nasıl yorulmuşsam, zor kalktım yataktan!

aman sen iyileşte hülyacım, gelen geri gider inşallah
barsaklara yürüyüşte iyi geliyor, bu ara yürümediğin için öyle olmuş olabilir canım, çok geçmiş olsun..
yok saraycam
Kirk yilin basi keyif cayina seker atiyorum . Zaten cay kahveyle aram yok dondurma cukulaylada aram yok numuneligim bu konuda .

bende şaşırmıştım, şekerli çay ve sen?

Gunaydin kizlar...hayırlı haftalar olur insallah...dilekleriniz kabul olsun....sağlıkla Ayiflamayi nasip etsin ALlah im..

yasom7272 yasommmm bunu yazarken senin gonderdigin zayiflama duası geldi aklima :)
))) sivribiber gibi incelmeyi nasip etsin allahım canımsın huluş

Günaydın canım evet hareketsizliğe bağladım saraycam inş düzelir.

Bende oynayamıyorum işte ama bazen oynuyorum...ramazanda geldiyinden hiç ilgilenemedim.ama bu gün uyandığımızdan beri onunla ilgiliyim...iyi şimdilik,hazırladım kv ile dışarı çıkacak...

CANIM BENİM BİLDİĞİM SELÜLİT MASAJIYSA YAPTIRACAĞIN...YA BEN ONA 2 SANİYE DAYANAMADIM...ablam yapıyor kendisi estetisyen...
eskiden çinde bir işkence biçimi varmış... kaya tuzu ve balı karıştırıp insanları çıkplak elle döverlermiş... 20 dakikadan sonra insanların etleri yavaş yavaş çürümeye başlayıp acı içinde ölürlermiş...o masajı 1 defa yaptırırsan ama 10 dakikayı geçmden ki yaptılar biliyorum selülit diye bir sey kalmıyor ama dayanabilirsen...
o dövme şeklini masaj haline getirip biraz daha zararsız ve dayanılabilir hale getirip masaj yapıyorlar..ama ona ben bile dayanamadım ki acı eşiğim yüksektir ...ona rağmen...

Ayy çok uykum var hiç uyumadım sanki o kadar çok kalktım ki 6 aylık 4 dişi olur mu bi çocuğun maşallah da, uyuyamıyor tabi bende. Neyse ilerde rahat ederim inşallah
Ben de hiç doymuyorum ya uykuya...gece uyumak istemiyorum gün daha yeni başladı diyorum,ama sabah da kızım 8-9arası uyanıyo,o zaman da az uyumuş oluyorum.aslında az diyorum ama 7saat oluyo,beni kesmiyo ama

Oy oyyy hiç yokkk,kola kek beyaz ekmek hiiiiç cıss deyilkiiii kilonu kontrol et aydanım mutlaka...tartıl her gün iftardan önce...

Oy oyy oyyy o zaman ben 10saniye bile dayanamam,ben sıradan masaja bile dayanamıyorum...

canım mbenim kııznda o aylarda çıktı dişleri şimdi 15 aylık hala yenisi çıkmadı ama patlayacak sanırım çok mızmız oluyor bazen... bebek olmakta zor ya... diş çıkar ... kaka çıkar... aşıydı dünyaya alışması da bir mesele bilmem ne zor yani...hani biz yoruluyoruz diyoruz ama onların hali daha zor...
evet aynen bende senin düşündüğün gibi düşündüm ilk zayıflamaya başladığımda...o kadar da zor değilmniş demiştim...
ya çok ağır veriyorum ben kiloları...sıkılıyor insan ...ramazan bir geçsin detoks yapcam...1 kilodan fazla gidince ben çok motive oluyorum...rakamlarla aram iyi değil...

))) sivribiber gibi incelmeyi nasip etsin allahım canımsın huluş
amin ...hani acımı tatlımı bilmediğin sivri biberler varya... onlardan...sende benim canımsın...
kilo kader değil bizim seçimimiz...
Allah kimseyi bu insan kilolu olacak diye bir kader yazmamış... ha metebolizma açısından şanslı insanlar var... sağlığımızda el verdiği sürece... yüklerimizden kurtulalım inşallah...
bizler ağır işçileriz...kendi yediklerimizin hamallığını 24 saat yapıyoruz...bir yerlerden başladık ya...çoğu gitti azı kaldı inşallah...
Allah inşallah manevi yüklerimizi azaltsın ve taşıma kuvveti versin ...

Gunaydin hayirli. Sabahlar olsun ..

Gitti ömurden bir gun daha ,
yok geriye dönüşü ,
Doldurduysan gonul keseni
kar kaldi o sana .......
hayırlı sabahlar...
ne güzel dörtlük...bende sana anlamlı bir şiirle eşlik edeyim...

“En uzak mesafe ne Afrika'dır, ne Çin, ne Hindistan
Ne seyyareler, ne de geceleri ışıldayan yıldızlar
En uzak mesafe, iki kafa arasındaki mesafedir
birbirini anlamayan."

Can Yücel

Ahucum nasil tespit ediyorsun ?
Karnimda canlandiklari vakit bende biliyorum cinsiyetlerini
annemde söyler Ahunun dediği gibi...erkek bebek çabuk hareketlenir ve karnında balık gibi yüzüyormuş gibi hissedersin der... kız çocuğu daha geç hareketlenir der...ki benim kızımda da öyle olmuştu...

Ahu Cocuklar pek tatli masallah
:)
Sahur niye yok ?
Topalak şu bulgurla unla yapilan dimi bayilirimmmm .. Afiyet olsun ..
Malum ramazan vede devette olunca hepimiz zorlaniyoruz ..

Sali, carsamba bende davetliyim
Ne edecem bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…