Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

annemde söyler Ahunun dediği gibi...erkek bebek çabuk hareketlenir ve karnında balık gibi yüzüyormuş gibi hissedersin der... kız çocuğu daha geç hareketlenir der...ki benim kızımda da öyle olmuştu...
Benim
Yontemide kayin validemden ogrentim ve test ettim
Onayladim
Bebek ilk kipirdamaya basladiginda gobek cevresinde olursa oglan , kasikta canlanirsa kiz oluyor ...
Oglan yukarda oluyor kiz asagida .

Cok dogru demis can yucel

Benim dortluk şu anda yazildi efenim .
Epeydir yazmiyorum

Ahucum nasil tespit ediyorsun ?
Karnimda canlandiklari vakit bende biliyorum cinsiyetlerini
Genelde erkek bebekler ilk aylarda karında balık gibi yüzüyo gibi hissettirirler bunu sorduğum zaman anne bariz bi şekilde aaa evet hissettim öyle bişey derse erkek oluyo ama hissetmediyse ki kız bebekler 4 ay olana kadar pek hissedilmiyor ozaman kız oluyo

Ahu Cocuklar pek tatli masallah
:)
Sahur niye yok ?
Topalak şu bulgurla unla yapilan dimi bayilirimmmm .. Afiyet olsun ..
Malum ramazan vede devette olunca hepimiz zorlaniyoruz ..

Sali, carsamba bende davetliyim
Ne edecem bakalim
Sağol canım hepimizin evlatları tatlı Evet canım topalak o ben ilk kez yedim duydum ama hiç yapmamıştım
Sahur canım istemedi meyve falan geçe kalınca ama dün az yemişim kucağımda kızıma yedircem diye acıktım ve sahur Yaptım acıkmazsam Yapmıyorum sahur

Jillian dan daha kolay Debbie siebers var, baktın mı hiç? Hem eğlenceli hem kaslara yönelik

Yok ilk kez duydum bir göz atayım teşekkür ederim :)

Beyaz ekmek- Cola-Kek
Kız senin bu keklerin ne olacak sen nasıl kilo vericen bunlarla tamam cıss yap ben de dayanamayıp yapıyorum ama her gün yapma be kuzum olmuyor böyle

Bende oynayamıyorum işte ama bazen oynuyorum...ramazanda geldiyinden hiç ilgilenemedim.ama bu gün uyandığımızdan beri onunla ilgiliyim...iyi şimdilik,hazırladım kv ile dışarı çıkacak...
Kayınvalidelerin yakın olması da iyi oluyor ya, torunlarına olan ilgileri fazlaysa bi de

annemde söyler Ahunun dediği gibi...erkek bebek çabuk hareketlenir ve karnında balık gibi yüzüyormuş gibi hissedersin der... kız çocuğu daha geç hareketlenir der...ki benim kızımda da öyle olmuştu...
ayyy bunu bilmiyordum
Çok bebek konusu geçiyor bu aralarr kendimden eminim ama böyle gecikmede ilk defa oluyor reglimde

Herkese hayırlı bir gün diliyorum
aeben seninde yazdığın şiir gibi dünya fani yanımızda ne götürürsek kar
Yaarın ölecekmiş gibi ahirete hiç ölmeyecekmiş gibide dünyaya çalışmamız gerekiyor ama çoğu zaman tersini yapıyoruz şu hayatta

Geçen gün ömürdendir...

İyi günler 3 çocukla evde ayyyyy spor yapsam daha az yorulur 2 kız kardeşimin sözümü de dinletemiyorum hırsız
Ablan nerde nazım geçer belki dayanacagim çünkü engebeli oldu çok kötü durumda

Ahu Cocuklar pek tatli masallah
:)
Sahur niye yok ?
Topalak şu bulgurla unla yapilan dimi bayilirimmmm .. Afiyet olsun ..
Malum ramazan vede devette olunca hepimiz zorlaniyoruz ..

Sali, carsamba bende davetliyim
Ne edecem bakalim
Amaan abla yapma asilleri yenelim bu hafta. Şimdiden 500 gr gitti bende gaza geldim

Abla sana yorum yapıyomm sıkı durr. . Tahin dedgin full kalori. Nasıl yersinnn
Benim memleketin meşhurlarindan biri ,esim getirdi tazecikkk hadi yeme
Tahin cis degil tahinli ekmek cis verom tahin cok saglikli bir gida .tahinli ekmek cis tabi ..

Senin cisli menun ne olurki yasemin Allah askina :)
Afiyet olsun ..

Fatmacim artik azmi geliyorsun banami oyle geliyor ?

Menune gelince ,ramazan ve davetler hepimizi zorluyor anlasilan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…