Benimannemde söyler Ahunun dediği gibi...erkek bebek çabuk hareketlenir ve karnında balık gibi yüzüyormuş gibi hissedersin der... kız çocuğu daha geç hareketlenir der...ki benim kızımda da öyle olmuştu...
Cok dogru demis can yucelhayırlı sabahlar...
ne güzel dörtlük...bende sana anlamlı bir şiirle eşlik edeyim...
“En uzak mesafe ne Afrika'dır, ne Çin, ne Hindistan
Ne seyyareler, ne de geceleri ışıldayan yıldızlar
En uzak mesafe, iki kafa arasındaki mesafedir
birbirini anlamayan."
Can Yücel
Genelde erkek bebekler ilk aylarda karında balık gibi yüzüyo gibi hissettirirler bunu sorduğum zaman anne bariz bi şekilde aaa evet hissettim öyle bişey derse erkek oluyo ama hissetmediyse ki kız bebekler 4 ay olana kadar pek hissedilmiyor ozaman kız oluyoAhucum nasil tespit ediyorsun?
Karnimda canlandiklari vakit bende biliyorum cinsiyetlerini
Evet aynenBenim
Yontemide kayin validemden ogrentim ve test ettim
Onayladim
Bebek ilk kipirdamaya basladiginda gobek cevresinde olursa oglan , kasikta canlanirsa kiz oluyor ...
Oglan yukarda oluyor kiz asagida.
Sağol canım hepimizin evlatları tatlı Evet canım topalak o ben ilk kez yedim duydum ama hiç yapmamıştımAhu Cocuklar pek tatli masallah
:)
Sahur niye yok ?
Topalak şu bulgurla unla yapilan dimi bayilirimmmm .. Afiyet olsun ..
Malum ramazan vede devette olunca hepimiz zorlaniyoruz ..
Sali, carsamba bende davetliyim
Ne edecem bakalim
Jillian dan daha kolay Debbie siebers var, baktın mı hiç? Hem eğlenceli hem kaslara yönelik
Sabahiniz hayirli olsun..nasilsiniz?ben yine gelemedim...affedersiniz...menumi vereyim...
sahur:tavuklu yemek,1siyah ekmek,cay,hurma.2litre su olmusduq qaliba
iftar:hurma,6kebab,salataa,1beyaz ekmek,cola.cay,kek
iste boyle hic ciss yapmadim...iyi diyilmi???beyendinizmi canlarkm???
Kayınvalidelerin yakın olması da iyi oluyor ya, torunlarına olan ilgileri fazlaysa bi deBende oynayamıyorum işte ama bazen oynuyorum...ramazanda geldiyinden hiç ilgilenemedim.ama bu gün uyandığımızdan beri onunla ilgiliyim...iyi şimdilik,hazırladım kv ile dışarı çıkacak...
ayyy bunu bilmiyordumannemde söyler Ahunun dediği gibi...erkek bebek çabuk hareketlenir ve karnında balık gibi yüzüyormuş gibi hissedersin der... kız çocuğu daha geç hareketlenir der...ki benim kızımda da öyle olmuştu...
Ablan nerde nazım geçer belki dayanacagim çünkü engebeli oldu çok kötü durumdaCANIM BENİM BİLDİĞİM SELÜLİT MASAJIYSA YAPTIRACAĞIN...YA BEN ONA 2 SANİYE DAYANAMADIM...ablam yapıyor kendisi estetisyen...
eskiden çinde bir işkence biçimi varmış... kaya tuzu ve balı karıştırıp insanları çıkplak elle döverlermiş... 20 dakikadan sonra insanların etleri yavaş yavaş çürümeye başlayıp acı içinde ölürlermiş...o masajı 1 defa yaptırırsan ama 10 dakikayı geçmden ki yaptılar biliyorum selülit diye bir sey kalmıyor ama dayanabilirsen...
o dövme şeklini masaj haline getirip biraz daha zararsız ve dayanılabilir hale getirip masaj yapıyorlar..ama ona ben bile dayanamadım ki acı eşiğim yüksektir ...ona rağmen...
Amaan abla yapma asilleri yenelim bu hafta. Şimdiden 500 gr gitti bende gaza geldimAhu Cocuklar pek tatli masallah
:)
Sahur niye yok ?
Topalak şu bulgurla unla yapilan dimi bayilirimmmm .. Afiyet olsun ..
Malum ramazan vede devette olunca hepimiz zorlaniyoruz ..
Sali, carsamba bende davetliyim
Ne edecem bakalim
periciğim döndünmü tatilden ben spor cezalarımı çekemedim ama bu gün dün ev işlerini yapinca başlayacağim inşallah cuma bir hedef kilom var ulaşmalıyımHerkese günaydınlar.. harika bir izmir sabahıııı
Perim bu hafta benden size fayda yok pesin pesin diyim arti cikmayim yeterAmaan abla yapma asilleri yenelim bu hafta. Şimdiden 500 gr gitti bende gaza geldim
Hayirlisi ksrayayyy bunu bilmiyordum
Çok bebek konusu geçiyor bu aralarr kendimden eminim ama böyle gecikmede ilk defa oluyor reglimde
Aynen bacım bide listede olmak stres yapıyo bende listeden çıkmam da onunda etkisi var :)Perim bu hafta benden size fayda yok pesin pesin diyim arti cikmayim yeter
Benim memleketin meşhurlarindan biri ,esim getirdi tazecikkk hadi yemeAbla sana yorum yapıyomm sıkı durr. . Tahin dedgin full kalori. Nasıl yersinnn
menum
Sahur1yumurta az lor 2zeytin domates salatalık yarım milföy boreği
İftar mercimek çorbası 4 5 tane küçük yuvarlak köfte ayran 2.5 lt su
Bu gece cıslu sahur yaptım yarın yazacam dovun beni ha 2de kuru kaysı yedim iftar sonrası
Menü
Sahur
1 haşlanmış yumurta
1 kepçe çorba
Peynir
Yarım dilim kek
İftar
Davette idik
1 kepçe yoğurt çorbası
Çeyrek karniyarik
2 kaşık bezelyeli patatesli tavuk
Salata
Semizotu cacıgi
Yarım dilimden az ekmek kadayıfı 1 tatlı kaşığı dondurma
Su 2 litre
1 saat yürüyüş 10 dakika betminton
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?