Teşekkür ederim perim iyi eğlenceleeer :)Herkese iyi geceler... Bugün bayaaa gezdik ancak gelebildim. Şimdide hoooppp uykuu :)
Yarın sürpriz biriyle görüşüceğizzz bakalımmm kim bileceeeek
Mor Vampirella nice mutlu senelere canım...
Tatil harika gidiyoorr, çok eğlenceliiiiiiii ayrıca bugün regl oldum muhtemelen 2 3 gün sonra kilomda düşüşte olur (inşallah).
Şimdilik benden bu kadaaarrrr. Herkese selamlar, sevgiler.Birde geçenlerde burnumu deldirdim burda, kıkırdağımıda deldirmeyi düşünüyorum. Herhalde eve gidince annem dicek kevgire döndün bu ne hal
Hayırlı yaşların olsunMor Vampirella
GelinimHerkese iyi günler387 mesaj olmuş okuyup gelicem Bu arada şansıma dün sabah 1 hafta erken regl oldum. Karnım çok agrıyo nasıl spor yapcam bilmiyorum Ay inşallah cumaya kadar şu şişlik ödem gider de iyi kilo verebilirim
Evet canım nobetten çıktım uykum var ama karın ağrısından uyuyamadım debelenip duruyorumYasom evdemisin bugun ?
kayısılar işe yaramıştır ama tıkaç durumundakilerin yolu açması gerekiyor bunun için sıcak suyamı otursan yoksa eskilerin yaptığı ve hala yapılan sabun parçası fitili gibi bir şey mi denesen...Evet canım nobetten çıktım uykum var ama karın ağrısından uyuyamadım debelenip duruyorum
Oy ablam ya sen böyle düşümüyosunya ben çook mutlu oluyorum gerçektenKoza allahin emri peygamberin kavliyle seni ogluma istiyom kizrabbim bana senin gibi olgun ve anlayisli akli basinda bir gelin versin insallah
Olmazmıı hemde üç taneHayirlisi ksraycocuk varmiydi sende canim ?
Ay ay ablam yaaay benimde büyük oğlum olsa hemen alırdım maşallah kızımız akıl küpü
Kııızlar bir teklif mi rica mı artık ne derseniz öyle bir şeyim olacak._AYNURA_ kaptanım ben forumda egzersiz kısımlarını karıştırırken senin daha önce açtığın gruplara denk geldim. Jillian ve Leslie gruplarından bahsediyorum. Sanırım 7.takım olarak böyle bir işe girişmişsiniz bazı arkadaşları gördüm çünkü listelerde perigunlugu aeben gibi, karıştırmış olabilirim çok fazla sayfaya baktım :) Bazı mezunlar da vardı sanırım. Açıkçası ben spor yapmakta zorlanıyorum sürekli erteliyorum ve kilo vermeme rağmen değişmeyen vucudumdan çok şikayetçiyim. Özellikle bu Jillianın SONUÇ listelerini görünce içimden direkt geçen şey şuydu keşke şu anda böyle bir grup oluşturulsa. Eminimki içimizde bir çok kişi bize katılacaktır aynı zamanda önceden yaptığınız gibi diğer takımları da davet ederiiiz kardeş kardeş spor yaparız. Çünkü siz daha önce yapmışsınız ve bence çok etkili olmuş. Böyle tek başına olunca insan yapmıyor sürekli erteliyor. Ne dersiniz böyle bir şeyi tekrar yapmayı düşünür müsünüz ? Şu anda spor sayfasında zaten leslie ya da jillian başlıkları var ama bir düzen olmayınca bence pek işe yaramıyorlar sıkı yönetim ŞART
Yaa çok güzel olur bence ama jilian çok zor gelmişti bana
Doğum günün kutlu olsuun canımEveeet gelelim banaa dün bildirim yapamadım çünkü dün doğum günümdü benim ve eş dost akraba herkes kutlama için seferber olmuştu kimseyide kıramadım dün diyet miyet kalmadı ve bugün sabahartıları gördüm cumaya kadar eriteceğim kızlar inşallah :)
Sabah
domates salatalık
sahanda yumurta
2 dl çavdar ekmeği
1 çatal turunç reçeli
Öğle:
Biraz kızartma
Peynir
1/4 ekmek
Akşam:
1 dilim yaş pasta
1 adana
(lavaşta)
1 dilim yaş pasta
3 kurabiye
Şimdii açıklamamı yapıyorum öğlen denizdeydik piknik deniz ortamı falan olunca eldeki imkan buydu annem daha da bir sürü bi şeyler getirmiş ama ben bunlarla yetindim
Akşam ilk yaş pastamı arkadaşım almış gelmiş bizim eve yemesem çok ayıp olur ondan yedim.
Adana babamın eseri ben zaten uzaktayım hazır 4 ay aradan sonra birlikteyiz bi de doğum günümü bulunca adana yapıcam kızıma dedi 1 tane yedim.
Diğer yaş pasta da kuzenlerim bizdeler gitmişler pasta almışlar mumlar falan derken kesip yedim.
Kurabiye ise evli ablamın eseri evde yapmış gelmiş onu da öyle yedik ohh.
Doğum günüm olmasaydı hatır gönül yapmazdım ama napalım oldu bir kere :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?