Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Teşekkür ederim perim iyi eğlenceleeer :)

Ben geldim kızlaar misafirleri şimdilik gönderdik cumartesi tekrar gelecekler bende şimdi ev toparladım az kaldı bu gazla dolabımı düzelteceğim şimdi doğum günümden sonraki artıları söylesem kaptanım vurur beni valla cumaya kadar vermem lazım

Gelinim
Kiz 3-5 sayfa once ben ozet
kicardiydin oku yeter, bosuna yorulma emi kiyamam sana

munukedi NERDE ACABA YA...
en son hastaydı galiba...kötü bir şey olmamıştır umarım...
bu kadar zamandır gelmemesi normal değil...
en son 27 haziranda girmiş

Evet canım nobetten çıktım uykum var ama karın ağrısından uyuyamadım debelenip duruyorum
kayısılar işe yaramıştır ama tıkaç durumundakilerin yolu açması gerekiyor bunun için sıcak suyamı otursan yoksa eskilerin yaptığı ve hala yapılan sabun parçası fitili gibi bir şey mi denesen...

Koza allahin emri peygamberin kavliyle seni ogluma istiyom kiz rabbim bana senin gibi olgun ve anlayisli akli basinda bir gelin versin insallah
Oy ablam ya sen böyle düşümüyosunya ben çook mutlu oluyorum gerçekten Herşey gönlünce olur inşallah

Kııızlar bir teklif mi rica mı artık ne derseniz öyle bir şeyim olacak. _AYNURA_ kaptanım ben forumda egzersiz kısımlarını karıştırırken senin daha önce açtığın gruplara denk geldim. Jillian ve Leslie gruplarından bahsediyorum. Sanırım 7.takım olarak böyle bir işe girişmişsiniz bazı arkadaşları gördüm çünkü listelerde perigunlugu aeben gibi, karıştırmış olabilirim çok fazla sayfaya baktım :) Bazı mezunlar da vardı sanırım. Açıkçası ben spor yapmakta zorlanıyorum sürekli erteliyorum ve kilo vermeme rağmen değişmeyen vucudumdan çok şikayetçiyim. Özellikle bu Jillianın SONUÇ listelerini görünce içimden direkt geçen şey şuydu keşke şu anda böyle bir grup oluşturulsa. Eminimki içimizde bir çok kişi bize katılacaktır aynı zamanda önceden yaptığınız gibi diğer takımları da davet ederiiiz kardeş kardeş spor yaparız. Çünkü siz daha önce yapmışsınız ve bence çok etkili olmuş. Böyle tek başına olunca insan yapmıyor sürekli erteliyor. Ne dersiniz böyle bir şeyi tekrar yapmayı düşünür müsünüz ? Şu anda spor sayfasında zaten leslie ya da jillian başlıkları var ama bir düzen olmayınca bence pek işe yaramıyorlar sıkı yönetim ŞART

Yaa çok güzel olur bence ama jilian çok zor gelmişti bana

Yaa çok güzel olur bence ama jilian çok zor gelmişti bana

Ben de dün baya zorlandım. Özellikle el bileklerimdeki sıkıntıdan dolayı şınav çekemiyorum onun yerine başka şeyler yapıyorum yada dizlerimin üstünde durmam gerekiyor Belki önce Leslie yaparız o kolay o bitince hem biraz vucudumuz alışmış olur o zaman Jillian yapabiliriz

Aslim gordugun topik dogru canim siz gelmeden once yapmistik ..
Ramazan bitsin yine yapariz olmazmi ?ama daha evvel dersrnizde acin bi topik cagirin milleti .

Doğum günün kutlu olsuun canım Nice mutlu yıllara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…