Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gelinim
Kiz 3-5 sayfa once ben ozet
kicardiydin oku yeter, bosuna yorulma emi kiyamam sana
Mesajı şuan gördüm ablam süpper bir özet olmuş valla Köydeyim ya yapacak birşey yok okuyuim de zaman geçsin diye okuduum

Ben de görmüştüm o topiklerii bence tekrar yapılmalıı Ben varıım aslıcıım

bence çok iyi bir fikir...benimde disipline ihtiyacım var... hem de çok...
ferlüm var benim... Gizem inde var maalesef

Aslim gordugun topik dogru canim siz gelmeden once yapmistik ..
Ramazan bitsin yine yapariz olmazmi ?ama daha evvel dersrnizde acin bi topik cagirin milleti .

Oluur hep beraber çok güzel olur. Normalde ben de oruçluyken çok zorlanıyorum ramazandan sonra hallederim diyodum ama doktor ilaç yazdı tutamıcam ya da belki tutarım saatini sormam lazım. Belki biz önceden bi ısınma yaparız hem deneyim kazanırız sizler önceden antremanlısınız yanınızda perte çıkmayalım

Ben de görmüştüm o topiklerii bence tekrar yapılmalıı Ben varıım aslıcıım

Lazım bence de hepimize çok fazla spor yapmıyoruz çünkü ne güzel yalnız değiliiim ne kadar kalabalık olursak o kadar iyi hem diğer takımların da dikkatini çekeriiz

bence çok iyi bir fikir...benimde disipline ihtiyacım var... hem de çok...
ferlüm var benim... Gizem inde var maalesef

Hep beraber olup kayıt tutarsak falan o gruplardaki gibi çook güzel olur bence :)
Hastalığın tanısı nasıl konuldu ? Elle muayene ile mümkün mü

Tamam...kek bitti halam evde 1kek bile 1dilim bile saklamadi,misafir gitmessek,bide kocama yapmasam yemem canim

Evet canım hep birlikte olursak daha iyii olur hem de daha güzel motive oluruzu birbirimizdeen

Olabilir ben katılırım 7. takım olarak çokk da güzel olur :)

Kolay gelsin...sdet sanvisi basa bela yaaaa...bende cok agriyorum,,,...ben veremedim sdrt olunca kilo,insallah vere bilorsin,bu gunluk spor yapma,

Evet canım hep birlikte olursak daha iyii olur hem de daha güzel motive oluruzu birbirimizdeen
Ben de katılmak isterdim dr ip atlamaya baslayacam bu hafta. Hem yürüyüs hem ip atlama üstüne de jillian ablayla spor yaparsak ne hale gelirim düsünemedim su an. Ama destek olurum size tabi ki

Sadece bizim takım değil de diğer takımları da davet ederiz bence çünkü ramazan nedeniyle herkes spor yapmak istemicektir hem daha da kalabalık oluruuz :)

Bence güzel olur isteyen de gelir dediğin gibi ama bi disiplin olması şart onu nasıl yapacağız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…