Mesajı şuan gördüm ablam süpper bir özet olmuş vallaGelinim
Kiz 3-5 sayfa once ben ozet
kicardiydin oku yeter, bosuna yorulma emi kiyamam sana
Ben de görmüştüm o topiklerii bence tekrar yapılmalııKııızlar bir teklif mi rica mı artık ne derseniz öyle bir şeyim olacak. @_AYNURA_ kaptanım ben forumda egzersiz kısımlarını karıştırırken senin daha önce açtığın gruplara denk geldim. Jillian ve Leslie gruplarından bahsediyorum. Sanırım 7.takım olarak böyle bir işe girişmişsiniz bazı arkadaşları gördüm çünkü listelerde @perigunlugu @aeben gibi, karıştırmış olabilirim çok fazla sayfaya baktım :) Bazı mezunlar da vardı sanırım. Açıkçası ben spor yapmakta zorlanıyorum sürekli erteliyorum ve kilo vermeme rağmen değişmeyen vucudumdan çok şikayetçiyim. Özellikle bu Jillianın SONUÇ listelerini görünce içimden direkt geçen şey şuydu keşke şu anda böyle bir grup oluşturulsa. Eminimki içimizde bir çok kişi bize katılacaktır aynı zamanda önceden yaptığınız gibi diğer takımları da davet ederiiiz kardeş kardeş spor yaparız. Çünkü siz daha önce yapmışsınız ve bence çok etkili olmuş. Böyle tek başına olunca insan yapmıyor sürekli erteliyor. Ne dersiniz böyle bir şeyi tekrar yapmayı düşünür müsünüz ? Şu anda spor sayfasında zaten leslie ya da jillian başlıkları var ama bir düzen olmayınca bence pek işe yaramıyorlar sıkı yönetim ŞART
bence çok iyi bir fikir...benimde disipline ihtiyacım var... hem de çok...Kııızlar bir teklif mi rica mı artık ne derseniz öyle bir şeyim olacak. @_AYNURA_ kaptanım ben forumda egzersiz kısımlarını karıştırırken senin daha önce açtığın gruplara denk geldim. Jillian ve Leslie gruplarından bahsediyorum. Sanırım 7.takım olarak böyle bir işe girişmişsiniz bazı arkadaşları gördüm çünkü listelerde @perigunlugu @aeben gibi, karıştırmış olabilirim çok fazla sayfaya baktım :) Bazı mezunlar da vardı sanırım. Açıkçası ben spor yapmakta zorlanıyorum sürekli erteliyorum ve kilo vermeme rağmen değişmeyen vucudumdan çok şikayetçiyim. Özellikle bu Jillianın SONUÇ listelerini görünce içimden direkt geçen şey şuydu keşke şu anda böyle bir grup oluşturulsa. Eminimki içimizde bir çok kişi bize katılacaktır aynı zamanda önceden yaptığınız gibi diğer takımları da davet ederiiiz kardeş kardeş spor yaparız. Çünkü siz daha önce yapmışsınız ve bence çok etkili olmuş. Böyle tek başına olunca insan yapmıyor sürekli erteliyor. Ne dersiniz böyle bir şeyi tekrar yapmayı düşünür müsünüz ? Şu anda spor sayfasında zaten leslie ya da jillian başlıkları var ama bir düzen olmayınca bence pek işe yaramıyorlar sıkı yönetim ŞART
Kız aeben abla. Daha bugün pazartesi. Niye hemen havlu attınPerim bu hafta benden size fayda yok pesin pesin diyim arti cikmayim yeter
Bas ustune balli tuzumOy oyyy hiç yokkk,kola kek beyaz ekmek hiiiiç cıss deyilkiiiikilonu kontrol et aydanım mutlaka...tartıl her gün iftardan önce...
Aslim gordugun topik dogru canim siz gelmeden once yapmistik ..
Ramazan bitsin yine yapariz olmazmi ?ama daha evvel dersrnizde acin bi topik cagirin milleti.
Ben de görmüştüm o topiklerii bence tekrar yapılmalııBen varıım aslıcıım
bence çok iyi bir fikir...benimde disipline ihtiyacım var... hem de çok...
ferlüm var benim... Gizem inde var maalesef
Tamam...kek bitti halam evde 1kek bile 1dilim bile saklamadi,misafir gitmessek,bide kocama yapmasam yemem canimYok ilk kez duydum bir göz atayım teşekkür ederim :)
Beyaz ekmek- Cola-Kek
Kız senin bu keklerin ne olacak sen nasıl kilo vericen bunlarla tamam cıss yap ben de dayanamayıp yapıyorum ama her gün yapma be kuzum olmuyor böyle
Evet canım hep birlikte olursak daha iyii olur hem de daha güzel motive oluruzu birbirimizdeenOluur hep beraber çok güzel olur. Normalde ben de oruçluyken çok zorlanıyorum ramazandan sonra hallederim diyodum ama doktor ilaç yazdı tutamıcam ya da belki tutarım saatini sormam lazım. Belki biz önceden bi ısınma yaparız hem deneyim kazanırız sizler önceden antremanlısınız yanınızda perte çıkmayalım
Lazım bence de hepimize çok fazla spor yapmıyoruz çünkü ne güzel yalnız değiliiim ne kadar kalabalık olursak o kadar iyi hem diğer takımların da dikkatini çekeriiz
Hep beraber olup kayıt tutarsak falan o gruplardaki gibi çook güzel olur bence :)
Hastalığın tanısı nasıl konuldu ? Elle muayene ile mümkün mü
Ben de dün baya zorlandım. Özellikle el bileklerimdeki sıkıntıdan dolayı şınav çekemiyorum onun yerine başka şeyler yapıyorum yada dizlerimin üstünde durmam gerekiyorBelki önce Leslie yaparız o kolay o bitince hem biraz vucudumuz alışmış olur o zaman Jillian yapabiliriz
Tamam...kek bitti halam evde 1kek bile 1dilim bile saklamadi,misafir gitmessek,bide kocama yapmasam yemem canim
Bu arada kızlar aranızda reflüsü olan var mı ? Birkaç sorum olacak da
Kolay gelsin...sdet sanvisi basa bela yaaaa...bende cok agriyorum,,,...ben veremedim sdrt olunca kilo,insallah vere bilorsin,bu gunluk spor yapma,Herkese iyi günler387 mesaj olmuş okuyup gelicem Bu arada şansıma dün sabah 1 hafta erken regl oldum. Karnım çok agrıyo nasıl spor yapcam bilmiyorum Ay inşallah cumaya kadar şu şişlik ödem gider de iyi kilo verebilirim
Doğum günün kutlu olsuun canımNice mutlu yıllara
Olabilir ben katılırım 7. takım olarak çokk da güzel olur :)
Ben de katılmak isterdim dr ip atlamaya baslayacam bu hafta. Hem yürüyüs hem ip atlama üstüne de jillian ablayla spor yaparsak ne hale gelirim düsünemedim su an. Ama destek olurum size tabi kiEvet canım hep birlikte olursak daha iyii olur hem de daha güzel motive oluruzu birbirimizdeen
Sendemi renglisin???ilac ic yada sicak cay iyi gelir,,,Evet canım nobetten çıktım uykum var ama karın ağrısından uyuyamadım debelenip duruyorum
Sadece bizim takım değil de diğer takımları da davet ederiz bence çünkü ramazan nedeniyle herkes spor yapmak istemicektir hem daha da kalabalık oluruuz :)
Vampirim arada kaçırmısım kusura bakma. Dogum günün kutlu olsun. Yeni yaşın saglik mutluluk - kilolar getirsinTeşekkür ederim tatlım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?