- 28 Mayıs 2015
- 803
- 1.436
- 28
- 32
Anlamadim hepimiz ayni anda nasil yapicazkiii???Kııızlar bir teklif mi rica mı artık ne derseniz öyle bir şeyim olacak. @_AYNURA_ kaptanım ben forumda egzersiz kısımlarını karıştırırken senin daha önce açtığın gruplara denk geldim. Jillian ve Leslie gruplarından bahsediyorum. Sanırım 7.takım olarak böyle bir işe girişmişsiniz bazı arkadaşları gördüm çünkü listelerde @perigunlugu @aeben gibi, karıştırmış olabilirim çok fazla sayfaya baktım :) Bazı mezunlar da vardı sanırım. Açıkçası ben spor yapmakta zorlanıyorum sürekli erteliyorum ve kilo vermeme rağmen değişmeyen vucudumdan çok şikayetçiyim. Özellikle bu Jillianın SONUÇ listelerini görünce içimden direkt geçen şey şuydu keşke şu anda böyle bir grup oluşturulsa. Eminimki içimizde bir çok kişi bize katılacaktır aynı zamanda önceden yaptığınız gibi diğer takımları da davet ederiiiz kardeş kardeş spor yaparız. Çünkü siz daha önce yapmışsınız ve bence çok etkili olmuş. Böyle tek başına olunca insan yapmıyor sürekli erteliyor. Ne dersiniz böyle bir şeyi tekrar yapmayı düşünür müsünüz ? Şu anda spor sayfasında zaten leslie ya da jillian başlıkları var ama bir düzen olmayınca bence pek işe yaramıyorlar sıkı yönetim ŞART
vampirellam dun doğum gününü kutladım ama gormedin sanırsam kuzum yeniden kutlar öpüyorum canım
Vampirim arada kaçırmısım kusura bakma. Dogum günün kutlu olsun. Yeni yaşın saglik mutluluk - kilolar getirsin
Ben de katılmak isterdim dr ip atlamaya baslayacam bu hafta. Hem yürüyüs hem ip atlama üstüne de jillian ablayla spor yaparsak ne hale gelirim düsünemedim su an. Ama destek olurum size tabi ki
Evet abla ağrı olunca yapamıyo insan belkii sadece yürüyüş yaparım bi de squat tabiiKolay gelsin...sdet sanvisi basa bela yaaaa...bende cok agriyorum,,,...ben veremedim sdrt olunca kilo,insallah vere bilorsin,bu gunluk spor yapma,
Tebrik ederim,nice mutlu saglikli,guzel yillara canim...butun guzellikler senin olsjn..mutlu yillaraEveeet gelelim banaa dün bildirim yapamadım çünkü dün doğum günümdü benim ve eş dost akraba herkes kutlama için seferber olmuştu kimseyide kıramadım dün diyet miyet kalmadı ve bugün sabahartıları gördüm cumaya kadar eriteceğim kızlar inşallah :)
Sabah
domates salatalık
sahanda yumurta
2 dl çavdar ekmeği
1 çatal turunç reçeli
Öğle:
Biraz kızartma
Peynir
1/4 ekmek
Akşam:
1 dilim yaş pasta
1 adana
(lavaşta)
1 dilim yaş pasta
3 kurabiye
Şimdii açıklamamı yapıyorum öğlen denizdeydik piknik deniz ortamı falan olunca eldeki imkan buydu annem daha da bir sürü bi şeyler getirmiş ama ben bunlarla yetindim
Akşam ilk yaş pastamı arkadaşım almış gelmiş bizim eve yemesem çok ayıp olur ondan yedim.
Adana babamın eseri ben zaten uzaktayım hazır 4 ay aradan sonra birlikteyiz bi de doğum günümü bulunca adana yapıcam kızıma dedi 1 tane yedim.
Diğer yaş pasta da kuzenlerim bizdeler gitmişler pasta almışlar mumlar falan derken kesip yedim.
Kurabiye ise evli ablamın eseri evde yapmış gelmiş onu da öyle yedik ohh.
Doğum günüm olmasaydı hatır gönül yapmazdım ama napalım oldu bir kere :)
Anladimaydancım adet değilim bağırsaklarım savaş halinde bakalım kim kazanacak))
Oyy haklısınn yorulursun valla
Ben de katılmak isterdim dr ip atlamaya baslayacam bu hafta. Hem yürüyüs hem ip atlama üstüne de jillian ablayla spor yaparsak ne hale gelirim düsünemedim su an. Ama destek olurum size tabi ki
Yapman gerek bence...sonra halsiz olursun,miden agrir..yinede kendin bilirsin...Bugün iftarda mercimek çorbası, bulgur pilavı ve fırınlanmış tavuk pirzola var.
Sahur yapamıyorum ben ya, yiyemiyorum bi türlü.
Allah kabul etsinAnnem orucu uykuya tutturuyor. Yüzünü görmüyoruz hiç
Ben su an bulundugum kiloyu 2 seneden fazla korudum. Almadim da vermedim de. Duraklamaya falan girmiym diye yeni biseyler ariyordum. İpimle bakıstık o sıradaSen düzenli yürüyüşle spor yapıyorsun zaten cidden o kadarı fazla olmayacak mışu an bilmiyorum leslie mi olur jilian mı ya da ikisi beraber mi çoğunluğa göre karar veririz ama senin yürüyüşün leslie yerine sayılabilir
GuzelllllMenümü bildireym yürümeye çıkayım. Ben de agresifim bugün. Neyse
Kahvaltı:
yarım yumurtayla omlet
domates, salatalık
2 dilim kavun
şekersiz çay
Öğlen:
7-8 kiraz
Akşam:
Haşlanmış tavuk
salata
2 bardak ayran
Su:2 litre oldu henüz
Spor: Her akşamki gibi 2 saate yakın spor yaparım. Dün akşam 9-10 gibi babam limonlu dondurma getrmiş. 1 top yedim. 1 haftadır başının etini yedim adamın
Amaaa sonrasında içim rahat etmedi tabi ki. Kalkıp 1 saat daha yürüdüm. evde spor yaptım. Şınav bile çektim. 10 tane de olsa
aslı benim var reflum sor
Benim vaaarr :)
Bence güzel olur isteyen de gelir dediğin gibi ama bi disiplin olması şart onu nasıl yapacağız ?
Anlamadim hepimiz ayni anda nasil yapicazkiii???
Balli tuzada allah sopa vermis kuzumBenim menunun adi allah ne verdiyse 'ydi
Tebrik ederim,nice mutlu saglikli,guzel yillara canim...butun guzellikler senin olsjn..mutlu yillara
Henüz arastırıyorum ama 200 le baslarım herhalde. Cok gelirse ilk günler daha da azaltırım her hafta arttırmayı düsünüyorum bakalımOyy haklısınn yorulursun vallaAma ben de senin gibi olucam sanırım yürücem, ip atlıcam,squat da var ay bir de jillian fazla oluyomuş ama bakalım artık Günlük ne kadar ip atlamayı düşünüyosun canım bir programın vs varmı ?
Ben su an bulundugum kiloyu 2 seneden fazla korudum. Almadim da vermedim de. Duraklamaya falan girmiym diye yeni biseyler ariyordum. İpimle bakıstık o sırada
Jillian cok zordu ya bi ara denedim de yerimden kalkamadim epey bi süre :)
Hmmm bilmiyordum...balli tuzdan maraqlanaramBaya da varmış sık görülen bir şey heraldetehşisi nasıl konuldu size ? Sadece şilayetler dinlenerek ve elle muayene ile konulanilir mi
İkinize de aynı anda cevap vereyim Aynuranın spor kısmında sayfası var oraya bi bakın istiyorsanız. Gruplar oluşturulmuş isimler listelenmiş ve herkesin haftanın altı günü spor yapması istenmiş kontrol de edilmiş üstelik belli bir sayı yapmayanlar gruptan çıkarılmış otuz gün sonunda da sonuçlarını yazmış herkes
Baya da varmış sık görülen bir şey heraldetehşisi nasıl konuldu size ? Sadece şilayetler dinlenerek ve elle muayene ile konulanilir mi
İkinize de aynı anda cevap vereyim Aynuranın spor kısmında sayfası var oraya bi bakın istiyorsanız. Gruplar oluşturulmuş isimler listelenmiş ve herkesin haftanın altı günü spor yapması istenmiş kontrol de edilmiş üstelik belli bir sayı yapmayanlar gruptan çıkarılmış otuz gün sonunda da sonuçlarını yazmış herkes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?