Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Anlamadim hepimiz ayni anda nasil yapicazkiii???

Ben de katılmak isterdim dr ip atlamaya baslayacam bu hafta. Hem yürüyüs hem ip atlama üstüne de jillian ablayla spor yaparsak ne hale gelirim düsünemedim su an. Ama destek olurum size tabi ki

Sen düzenli yürüyüşle spor yapıyorsun zaten cidden o kadarı fazla olmayacak mı şu an bilmiyorum leslie mi olur jilian mı ya da ikisi beraber mi çoğunluğa göre karar veririz ama senin yürüyüşün leslie yerine sayılabilir

Kolay gelsin...sdet sanvisi basa bela yaaaa...bende cok agriyorum,,,...ben veremedim sdrt olunca kilo,insallah vere bilorsin,bu gunluk spor yapma,
Evet abla ağrı olunca yapamıyo insan belkii sadece yürüyüş yaparım bi de squat tabii Valla şu ödem gider umarım cumaya yoksa of ki ne off

Tebrik ederim,nice mutlu saglikli,guzel yillara canim...butun guzellikler senin olsjn..mutlu yillara

Ben de katılmak isterdim dr ip atlamaya baslayacam bu hafta. Hem yürüyüs hem ip atlama üstüne de jillian ablayla spor yaparsak ne hale gelirim düsünemedim su an. Ama destek olurum size tabi ki
Oyy haklısınn yorulursun valla Ama ben de senin gibi olucam sanırım yürücem, ip atlıcam,squat da var ay bir de jillian fazla oluyomuş ama bakalım artık Günlük ne kadar ip atlamayı düşünüyosun canım bir programın vs varmı ?

Ben su an bulundugum kiloyu 2 seneden fazla korudum. Almadim da vermedim de. Duraklamaya falan girmiym diye yeni biseyler ariyordum. İpimle bakıstık o sırada
Jillian cok zordu ya bi ara denedim de yerimden kalkamadim epey bi süre :)

Guzelllll

aslı benim var reflum sor

Baya da varmış sık görülen bir şey heralde tehşisi nasıl konuldu size ? Sadece şilayetler dinlenerek ve elle muayene ile konulanilir mi

Bence güzel olur isteyen de gelir dediğin gibi ama bi disiplin olması şart onu nasıl yapacağız ?

Anlamadim hepimiz ayni anda nasil yapicazkiii???

İkinize de aynı anda cevap vereyim Aynuranın spor kısmında sayfası var oraya bi bakın istiyorsanız. Gruplar oluşturulmuş isimler listelenmiş ve herkesin haftanın altı günü spor yapması istenmiş kontrol de edilmiş üstelik belli bir sayı yapmayanlar gruptan çıkarılmış otuz gün sonunda da sonuçlarını yazmış herkes

Henüz arastırıyorum ama 200 le baslarım herhalde. Cok gelirse ilk günler daha da azaltırım her hafta arttırmayı düsünüyorum bakalım

Ben su an bulundugum kiloyu 2 seneden fazla korudum. Almadim da vermedim de. Duraklamaya falan girmiym diye yeni biseyler ariyordum. İpimle bakıstık o sırada
Jillian cok zordu ya bi ara denedim de yerimden kalkamadim epey bi süre :)

Ben de dün deneyince yok ya bukadarına gerek yok dedim. Sonra Aynuranın sonuç sayfasını görünce Allah dedim tam ihtiyacım olan şeeey toplamda 30cm incelmeler falan vardıı bana çok lazım

Hmmm bilmiyordum...balli tuzdan maraqlanaram

Dr muayene etti bir de endoskopi canım.

Ben bir Aynuranın profili kurcalayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…